הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מספר 7, לא מצליח לשבור את מחסום ה80

מצב
השרשור נעול

HAPPY WORKOUT

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
3
32
0
גובה 169 משקל 76 כרגע 10-11% שומן. משתמש בחומרים במשך שנתיים

2 סייקלים אחרונים היו 500 טסט ארוך ו500 טרן ארוך. בשניהם לאחר השבוע ה6 שהגעתי למשקל 80 לא עליתי עוד גרם, המשכתי עוד שבועיים והפסקתי.
דיאטה מושלמת 250 גרם חלבון וכ-400 גרם פחממה
הרעיון בסייקל הבא: 700 טרן 450 טסט מכיוון שהם עובדים על אותם הרצפטורים. האם לדעתכם סייקל זה יאפשר לי לעבור את מחסום ה80 או שאולי הגעתי לגבול הגדילה שלי?

אבל הוא צודק ואתה מדבר שטויות ללא ביסוס.
צאו מהקיבעון הזה שסייקל מתחילים בפלטות גבוהות - זו שטות מהשטותיים ביותר.
זה לא אומר שלא צריך בסופו שלך דבר להתקדם ולהגיע למשקלים גבוהים - בזה אין ספק.
אבל אין שום צורך ממשי להתחיל בנקודה הזו. ולמעשה אם אתה מתחיל ממשקלים נמוכים תחת AAS זה יקדם אותך יותר מאשר הפוך.
למה? נורא פשוט. אתה תבנה יותר שריר מפחות משקל. מה שבאופן טבעי תזדקק ליותר פלטות כדי להגיע לאותה תוצאה.

וחוץ מזה עם כל הכבוד - עולמות הפאוורליפטינג ועולמות פיתוח הגוף שונים בתכלית ואין מה להשוות ביניהם.
אני מסכים רק עם דבר אחד - אתה חייב להתקדם ולהגיע בסוף למשקלי עבודה טובים מאוד, מאוד.
אגב, המון בילדרים מקצועיים התחילו להזריק כבר בילדות מבלי שהיה להם סקוואט 100 אפילו.

זה שלבחור יש בעיה מסויימת היא בכלל לא אומרת שזה בגלל שהמשקלים שלו היו נמוכים.
ותסלח לי אבל 140 בנץ' (אם זה באמת נכון) באופן טבעי, זה הרבה יותר מיפה מאוד.

כמו שאמרתי, אבל עדין יש לו בעיה באוכל\בחומר.

כמו שאמרתי, אבל עדין יש לו בעיה באוכל\בחומר.

יש פה בעיה אחרת
אם לא עושים PCT כמו שצריך ומאבדים המון המון משקל יהיה מאוד מאוד קשה להתקדם. כי אתה עושה צעד אחד קדימה ושניים אחורה.
זה למה הדגשתי בעבר עד כמה הPCT חשוב יותר מהסייקל עצמו.
אז עלית רק 5 קילו בסייקל - לא נורא! לפחות תשמור על 3 שבפעם הבאה תתחיל מיותר גבוה.

ויש שם עוד כמה בעיות אחרות אבל זה כבר נוותר.

אבל הוא צודק ואתה מדבר שטויות ללא ביסוס.
צאו מהקיבעון הזה שסייקל מתחילים בפלטות גבוהות - זו שטות מהשטותיים ביותר.
זה לא אומר שלא צריך בסופו שלך דבר להתקדם ולהגיע למשקלים גבוהים - בזה אין ספק.
אבל אין שום צורך ממשי להתחיל בנקודה הזו. ולמעשה אם אתה מתחיל ממשקלים נמוכים תחת AAS זה יקדם אותך יותר מאשר הפוך.
למה? נורא פשוט. אתה תבנה יותר שריר מפחות משקל. מה שבאופן טבעי תזדקק ליותר פלטות כדי להגיע לאותה תוצאה.

וחוץ מזה עם כל הכבוד - עולמות הפאוורליפטינג ועולמות פיתוח הגוף שונים בתכלית ואין מה להשוות ביניהם.
אני מסכים רק עם דבר אחד - אתה חייב להתקדם ולהגיע בסוף למשקלי עבודה טובים מאוד, מאוד.
אגב, המון בילדרים מקצועיים התחילו להזריק כבר בילדות מבלי שהיה להם סקוואט 100 אפילו.

זה שלבחור יש בעיה מסויימת היא בכלל לא אומרת שזה בגלל שהמשקלים שלו היו נמוכים.
ותסלח לי אבל 140 בנץ' (אם זה באמת נכון) באופן טבעי, זה הרבה יותר מיפה מאוד.
אתה סתם לוקח דוגמאות חריגות, בילדרים שהזריקו מגיל קטן לא מהווים דוגמה לכלום
קודם כל הרעיון הזה של "אתה תבנה יותר שריר מפחות משקל ותזדקק בסופו של דבר לפחות פלטות", הוא שגוי מהיסוד מכיוון שהוא מחפש קיצור דרך. נגיד שהוא נכון, והוא לא מדוייק בכלל - לא חסרות פלטות במכון. ואם כן, אם אתה מספיק מחוייב לזה בשביל להזריק, תמצא מכון עם מספיק פלטות.
אני לא משווה בין עולם הPL לעולם הBB. אבל בן אדם שיכול בתוך חודשיים שלושה ארבעה (אינדיוידואלי) להוסיף 40 קילו לסקוואט שלו, זה לא בן אדם שצריך סטרואידים בשביל לגדול. אם היינו מדברים על בן אדם שרוצה עוד 3 שנים להגיע לאולימפיה, ניחא, זה היה נושא אחר. אבל אנחנו מדברים פה על בן אדם שלא עובר את מחסום הפאקינג 80 (!!!)

לגביי ה140 בנץ':
1. אנשים שנותנים את הבנץ' שלהם כאינדיקציה לכמה הם מרימים, הם כמעט תמיד, אנשים שלא עושים סקוואט ו\או דדליפט או שהם עושים אותם עם משקלי נוצה.
2. רוב האנשים שאומרים שהם עושים בנץ' 140, לא באמת עושים.
3. חלק גדול מאלה שבאמת עושים, לא באמת עושים - אלא רק חושבים שהם עושים (לא נוגעים בחזה \ הספוטר מרים להם וכו')
4. אם יש לו באמת בנץ' 140, אני מצפה שיהיה לו סקוואט באיזור ה200 ודדליפט באיזור ה220 (+-, כמובן שהיחסים משתנים בין אנשים), ואז אין לי בעייה עקרונית עם העובדה שהוא עושה סייקל. אבל אני לא יודע אם יש לו באמת את המספרים האלה, כמו שאמרתי - זה מריח כאילו ממש לא.

• פותח/ת השרשור
4. אם יש לו באמת בנץ' 140, אני מצפה שיהיה לו סקוואט באיזור ה200 ודדליפט באיזור ה220 (+-, כמובן שהיחסים משתנים בין אנשים), ואז אין לי בעייה עקרונית עם העובדה שהוא עושה סייקל. אבל אני לא יודע אם יש לו באמת את המספרים האלה, כמו שאמרתי - זה מריח כאילו ממש לא.[/QUOTE]

האמ היה לי בנ'ץ 140 לפני הסייקלים. היום הוא 170 (;

אתה סתם לוקח דוגמאות חריגות, בילדרים שהזריקו מגיל קטן לא מהווים דוגמה לכלום
קודם כל הרעיון הזה של "אתה תבנה יותר שריר מפחות משקל ותזדקק בסופו של דבר לפחות פלטות", הוא שגוי מהיסוד מכיוון שהוא מחפש קיצור דרך. נגיד שהוא נכון, והוא לא מדוייק בכלל - לא חסרות פלטות במכון. ואם כן, אם אתה מספיק מחוייב לזה בשביל להזריק, תמצא מכון עם מספיק פלטות.
אני לא משווה בין עולם הPL לעולם הBB. אבל בן אדם שיכול בתוך חודשיים שלושה ארבעה (אינדיוידואלי) להוסיף 40 קילו לסקוואט שלו, זה לא בן אדם שצריך סטרואידים בשביל לגדול. אם היינו מדברים על בן אדם שרוצה עוד 3 שנים להגיע לאולימפיה, ניחא, זה היה נושא אחר. אבל אנחנו מדברים פה על בן אדם שלא עובר את מחסום הפאקינג 80 (!!!)

לגביי ה140 בנץ':
1. אנשים שנותנים את הבנץ' שלהם כאינדיקציה לכמה הם מרימים, הם כמעט תמיד, אנשים שלא עושים סקוואט ו\או דדליפט או שהם עושים אותם עם משקלי נוצה.
2. רוב האנשים שאומרים שהם עושים בנץ' 140, לא באמת עושים.
3. חלק גדול מאלה שבאמת עושים, לא באמת עושים - אלא רק חושבים שהם עושים (לא נוגעים בחזה \ הספוטר מרים להם וכו')
4. אם יש לו באמת בנץ' 140, אני מצפה שיהיה לו סקוואט באיזור ה200 ודדליפט באיזור ה220 (+-, כמובן שהיחסים משתנים בין אנשים), ואז אין לי בעייה עקרונית עם העובדה שהוא עושה סייקל. אבל אני לא יודע אם יש לו באמת את המספרים האלה, כמו שאמרתי - זה מריח כאילו ממש לא.

אתה שוב נכנס לפינות שאתה מנסה לתחכם עצמך החוצה מהן אבל אני קצת יותר מבין בזה מרוב החבר'ה פה.
נתחיל בקורס בלוגיקה - דוגמא אחת נגדית מבטלת טענה. הבאתי לך דוגמא - ואגב, אתה קובע שאני מקצין אז תן לי לספר לך חדשות.
רוב הבילדרים המקצועיים התחילו להזריק בגילאים מוקדמים מאוד עם משקלים קטנים מאוד.

דבר שני, אתה לא יכול לקבוע שבגלל שהוא מחפש לגדל מסת שריר בצורה מהירה - זה קיצור דרך וזה פסול מהיסוד.
אין מה להשוות בין גדילה טבעית לגדילה על סטרואידים - יש אנשים שלא מחפשים את ההרמה הכבדה ומחפשים דברים אחרים - זה לא קיצור דרך זה מטרות שונות.
גופות אפילו של פיטנס נעשות ע"י חומרים - PL רציניים משתמשים בחומרים - BB משתמשים בחומרים.
תפסיק עם התיאוריה המטופשת הזו של "כמה אתה מרים אחי" כבר הסכמתי איתך שהתקדמות ליניארית צריכה להתבצע, אני פשוט לא מסכים שהיא צריכה להיות נקודת הפתיחה - את זה אתה קובע וזה טיפשי ולא נכון. אין שום בעיה להתחיל נמוך ולעלות משם עם סטרואידים, זה לא עניין של קיצורי דרך. אולי אם הוא מתחרה PL אז כן, הוא מנסה לעלות יותר משקל בזמן קצר וגם אז זה בתחום האפור. מי שמחפש גוף מהיר, אסתי ויפה סטרואידים הם אמצעים מקדמים.

רוב האנשים שמשתמשים בסטרואידים בכלל לא מתכוונים לעלות על במות או להתחרות, אלא להגיע לגוף מיוחל בצורה מהירה ולקבל שייפ שיהיה מאוד, אבל מאוד מאוד עד בלתי אפשרי (מלבד כמה פריקים גנטיים) להגיע לבד. אתה רוצה לקרוא לזה קיצור דרך? תקרא לזה איך שבא לך, אבל זה ממש לא פסול.
הבעיה בכלל של הבחור לא נעוצה במשקלים אני מבטיח לך, מתוך הכרות טובה עם עולם החומרים.

האשמה בגנטיקה שלו כמובן באה מחוסר היכולת שלו לאתר את הבעיה, אבל המשקלים זו הבעיה הפחות רצינית.

לגבי הבנץ' זה באמת לא ממש מעניין אותי אם זה נכון או לא - זה בעיה שלו.

אני פשוט לא רוצה שאנשים יקשרו בין פלטות לבין סטרואידים - זה לא קשר נכון - אני אראה לך אנשים שמרימים פחות ממך ונראים הרבה יותר בשייפ ממך
כי זו המטרה שלהם - אתה מבין? המטרה שלך היא משקלים וזה יפה ומכובד - ואין לקחת ממך עבודה קשה שעשית באופן טבעי.

אני מסכים שלפני שאנשים נוגעים בחומרים הם צריכים להיות עם ותק מסויים, להכיר את התחום ולדעת בדיוק מה לאכול ואיך להתאמן ואיך לבצע PCT נכון.
ומי שלא יודע או שאין לו את הזמן, הכוח והרצון לצבור את הידע שישלם עבורו, לא חסר יועצים גם בתחום.

שורה תחתונה - אין שום קשר בין מתי לקחת סטרואידים לבין כמה פלטות כבר יש לך - כי אתה יכול לפתח אחלה גוף עם סטרואידים גם עם משקלים לא בשמיים מה שלא תוכל באופן טבעי עם משקלים גבוהים פי כמה ולרוב גם בכלל. זה לא קיצור דרך זו מטרה שונה.

- - - עידכון הודעה - - -

האמ היה לי בנ'ץ 140 לפני הסייקלים. היום הוא 170 (;[/QUOTE]

אתה אולי לא בקיא בחוקי הפורום אז תן לי רק להגיד לך משהו.
אם אתה מצהיר על משקל שאתה מרים אתה תתבקש לגבות אותו בסרטון שמוכיח - במיוחד ובמיוחד במשקלים כאלה גבוהים.
זה פשוט חלק מחוקי הפורום - אל תצהיר בכלל על משקלים אלא אם אתה מוכן להוכיח לנו.

בלי שום קשר אנחנו נשמח לראות סרטון של 170 בנץ' לחזרה אחת אפילו - מוניטין מובטח.

אתה שוב נכנס לפינות שאתה מנסה לתחכם עצמך החוצה מהן אבל אני קצת יותר מבין בזה מרוב החבר'ה פה.
נתחיל בקורס בלוגיקה - דוגמא אחת נגדית מבטלת טענה. הבאתי לך דוגמא - ואגב, אתה קובע שאני מקצין אז תן לי לספר לך חדשות.
רוב הבילדרים המקצועיים התחילו להזריק בגילאים מוקדמים מאוד עם משקלים קטנים מאוד.

דבר שני, אתה לא יכול לקבוע שבגלל שהוא מחפש לגדל מסת שריר בצורה מהירה - זה קיצור דרך וזה פסול מהיסוד.
אין מה להשוות בין גדילה טבעית לגדילה על סטרואידים - יש אנשים שלא מחפשים את ההרמה הכבדה ומחפשים דברים אחרים - זה לא קיצור דרך זה מטרות שונות.
גופות אפילו של פיטנס נעשות ע"י חומרים - PL רציניים משתמשים בחומרים - BB משתמשים בחומרים.
תפסיק עם התיאוריה המטופשת הזו של "כמה אתה מרים אחי" כבר הסכמתי איתך שהתקדמות ליניארית צריכה להתבצע, אני פשוט לא מסכים שהיא צריכה להיות נקודת הפתיחה - את זה אתה קובע וזה טיפשי ולא נכון. אין שום בעיה להתחיל נמוך ולעלות משם עם סטרואידים, זה לא עניין של קיצורי דרך. אולי אם הוא מתחרה PL אז כן, הוא מנסה לעלות יותר משקל בזמן קצר וגם אז זה בתחום האפור. מי שמחפש גוף מהיר, אסתי ויפה סטרואידים הם אמצעים מקדמים.

רוב האנשים שמשתמשים בסטרואידים בכלל לא מתכוונים לעלות על במות או להתחרות, אלא להגיע לגוף מיוחל בצורה מהירה ולקבל שייפ שיהיה מאוד, אבל מאוד מאוד עד בלתי אפשרי (מלבד כמה פריקים גנטיים) להגיע לבד. אתה רוצה לקרוא לזה קיצור דרך? תקרא לזה איך שבא לך, אבל זה ממש לא פסול.
הבעיה בכלל של הבחור לא נעוצה במשקלים אני מבטיח לך, מתוך הכרות טובה עם עולם החומרים.

האשמה בגנטיקה שלו כמובן באה מחוסר היכולת שלו לאתר את הבעיה, אבל המשקלים זו הבעיה הפחות רצינית.

לגבי הבנץ' זה באמת לא ממש מעניין אותי אם זה נכון או לא - זה בעיה שלו.

אני פשוט לא רוצה שאנשים יקשרו בין פלטות לבין סטרואידים - זה לא קשר נכון - אני אראה לך אנשים שמרימים פחות ממך ונראים הרבה יותר בשייפ ממך
כי זו המטרה שלהם - אתה מבין? המטרה שלך היא משקלים וזה יפה ומכובד - ואין לקחת ממך עבודה קשה שעשית באופן טבעי.

אני מסכים שלפני שאנשים נוגעים בחומרים הם צריכים להיות עם ותק מסויים, להכיר את התחום ולדעת בדיוק מה לאכול ואיך להתאמן ואיך לבצע PCT נכון.
ומי שלא יודע או שאין לו את הזמן, הכוח והרצון לצבור את הידע שישלם עבורו, לא חסר יועצים גם בתחום.

שורה תחתונה - אין שום קשר בין מתי לקחת סטרואידים לבין כמה פלטות כבר יש לך - כי אתה יכול לפתח אחלה גוף עם סטרואידים גם עם משקלים לא בשמיים מה שלא תוכל באופן טבעי עם משקלים גבוהים פי כמה ולרוב גם בכלל. זה לא קיצור דרך זו מטרה שונה.
בסדר בסדר. הבנו שזה מטרות שונות, ואני לא מנסה להכניס אותו לעולם הליפטינג. אפשר להפסיק לחפור על זה, זה משהו שהבנתי עוד לפני שהגבתי על הדיון.
יופי.
עכשיו,
דוגמה אחת נגדית לא מבטלת טענה. או יותר נכון, תלוי איזו טענה. במקרה שלנו אנחנו לא יכולים לדעת "מה היה קורה אילו", ולכן זה אפור. זה כמו שאתה תגיד לי שלמטרות ליפטינג זה אידיאלי להתחיל להזריק מאיזור גיל 21, ושלפני זה זה לא אידיאלי. ואני אתן לך דוגמה לליפטר מוצלח שהזריק מגיל 16 ואגיד לך שזה מבטל את הטענה שלך. אבל מה אם זה באמת אידיאלי להתחיל להזריק מגיל 21? מה אם אותו ליפטר באמת היה מגיע לשיא טוב יותר אם הוא היה מתחיל להזריק בגיל 21? אנחנו לא יכולים לדעת לאיזו רמה הוא היה מגיע אם הוא היה מתחיל להזריק בגיל 21, כי הוא התחיל בגיל 16. והדוגמה שנתת פה היא כזאת בדיוק, רק שבמקום גיל הנתון הוא משקל בסקוואט. אבל בלי קשר,
בילדרים ככלל הם לא דוגמה לכלום. גם ליפטרים ברמות עילית הם לא כל כך דוגמה. אתה מדבר על אנשים עם נתונים גנטיים כל כך שונים מהנורמה, שהם פשוט חיה אחרת לחלוטין - תרצה או לא. "הכל" עובד עליהם.
רוב האנשים באמת לא משתמשים בסטרואידים בשביל לעלות על במות, אין ספק. וגם רוב האנשים שמשתמשים בסטרואידים לא נראים כאילו הם קרובים ללעלות על במה, ואם יורשה לי להשתחצן - הם גם לא נראים כמו משהו שאני לא יכול להשיג תוך שנתיים שלוש בלי חומרים כשזו לא המטרה שלי בכלל, או משהו שכבר השגתי ב~שנה מאז שהתחלתי להתאמן עם מוטות. אז להגיד ש"מיליון זבובים אוכלים חרא" זו לא פרסומת טובה לחרא. יש יותר מידי אנשים שמריצים סייקלים וזה לא נראה שהם בכלל עושים פעילות גופנית כלשהי.
האנשים שמגיעים מהר בעזרת סטרואידים לשייפ שקשה עד בלתי אפשרי להגיע אליו בלי סטרואידים, בתהליך הזה:
1. התחזקו
2. היו עם נתוני פתיחה (גנטיים) טובים

הרוב לא מגיעים לזה, גם עם סטרואידים. ובטח ובטח שלא מהר.

אני לא אומר שסטרואידים לא יכולים לעזור לו. הם כן. הם יכולים לעזור לכולם. סטרואידים עובדים, וזו עובדה. אני פשוט חושב שמי שיכול תוך חודשיים שלושה להוסיף 40 קילו לסקוואט שלו, לא צריך סטרואידים בשביל לגדול. הוא צריך להתאמן כבד, לאכול טוב, ולישון. אם הוא יעשה את שלושת אלה בשילוב סטרואידים? כן, כנראה שהתוצאות יהיו יותר טובות. אבל להגיד שהוא לא עובר את מחסום הפאקינג 80 (!!!) בגלל שיש בעייה בסייקל שלו... נו, באמת.

אני לא מבין מה הקטע של המשקלים הגבוהים אתה מתייחס לזה כאילו זו השיטה היחידה לבנות מאסה... רוב מפתחי הגוף ואפילו ברמה הארצית עובדים אינטנסיבי עם משקל מתאים ולא אובססיבים לגביי משקלים. זה שאתה מתאמן כח לא אומר שזו הדרך הטובה

אני לא מבין איך אתה "מנהל פורום ואימונים" אין לך ידע ביכלל באימונים של בילדינג מה הקשר יותר משקל יותר גדילה ? זה הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתיאני מכיר המון מקצוענים בתחום וכולם יודעים שבבילדינג חוזק זה תופעת לוואי שבאה עם הזמן ולא ככל שתרים יותר תיהיה גדול יותר זה פשוט טימטום

אני לא מבין איך אתה "מנהל פורום ואימונים" אין לך ידע ביכלל באימונים של בילדינג מה הקשר יותר משקל יותר גדילה ? זה הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתיאני מכיר המון מקצוענים בתחום וכולם יודעים שבבילדינג חוזק זה תופעת לוואי שבאה עם הזמן ולא ככל שתרים יותר תיהיה גדול יותר זה פשוט טימטום
מסכים איתך במאת האחוזים אני שוקל 97 קילו דוחק 110 בנץ אבל זה באמת תופעת לוואי כמו שאמרו כאן אני מתאמן 7 שנים והאמת לא מעניין אותי כמה אני מרים בכלל יש לי אימונים שאני מרים פחות ומשחק קצת עם השרירים , הכל שאלה של מטרה אתה יכול לעבוד בצורה איטית מאוד ככה שיש גיוס יחידות מוטוריות מקסימלי עם משקל לא כל כך כבד אתה יכול לאמן את הבייספס לדוגמא בצורה של סופר סטים שלדעתי יעילה כפליים מאשר להרים עוד משקל ,
בילדרים הם לא פאוורליפטרים ואף אחד כאן לא יהיה רוני קולמן הבא אז זה מיותר להרים 140 קילו לדעתי מביא סתם נזקים מיותרים לסחוסים בגילאים מאוחרים יותר ,
אחד שהתחרה בעבר אמר לי פעם העיקר שתגרה את השריר כמו שצריך ולאו דווקא עם המון משקל , כמובן שתזונה אחד הדברים החשובים ביותר בכל העניין הזה .
והדבר העיקרי שמשפיע לדעתי הוא גנטיקההההההההההההה !

גובה 169 משקל 76 כרגע 10-11% שומן. משתמש בחומרים במשך שנתיים

2 סייקלים אחרונים היו 500 טסט ארוך ו500 טרן ארוך. בשניהם לאחר השבוע ה6 שהגעתי למשקל 80 לא עליתי עוד גרם, המשכתי עוד שבועיים והפסקתי.
דיאטה מושלמת 250 גרם חלבון וכ-400 גרם פחממה
הרעיון בסייקל הבא: 700 טרן 450 טסט מכיוון שהם עובדים על אותם הרצפטורים. האם לדעתכם סייקל זה יאפשר לי לעבור את מחסום ה80 או שאולי הגעתי לגבול הגדילה שלי?
אתה צריך פסיכולוג. לא פורום, לא סטרואידים ולא נעליים.

או, התגעגעתי. הגיעו שני ליצנים חדשים שלא מבינים שחזק יותר = גדול יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך. כמו מבין יותר = טוב יותר.
איזה כיף, התגעגעתי לדיונים האלה. במיוחד כשאחד אומר "איזה אחד שהתחרה פעם אמר לי..." וזו האסמכתה שלו שהוא צודק. משעשע.
אה ואם כבר הזכרתם את רוני קולמן, תשתמשו ביוטיוב. אתם תמצאו את הסקוואט 800 והדדליפט 800 שלו. לחזרות, אגב. ממש חלשלוש 😆

או, התגעגעתי. הגיעו שני ליצנים חדשים שלא מבינים שחזק יותר = גדול יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך. כמו מבין יותר = טוב יותר.
איזה כיף, התגעגעתי לדיונים האלה. במיוחד כשאחד אומר "איזה אחד שהתחרה פעם אמר לי..." וזו האסמכתה שלו שהוא צודק. משעשע.
אה ואם כבר הזכרתם את רוני קולמן, תשתמשו ביוטיוב. אתם תמצאו את הסקוואט 800 והדדליפט 800 שלו. לחזרות, אגב. ממש חלשלוש 😆

לפי הפשטות שלך מי שגדול יותר חזק יותר ?
כי הוא גדול יותר כי הוא הרים יותר ואז הוא גדל יותר ?
😛 ?

מסקרן אותי כמה זמן אתה בתחום ? כמה אתה שוקל ? כמה ניסיון יש לך עם אימונים ?
ומאיפה בדיוק רכשת את הידע שלך .?
בכל מקרה אם אתה חושב שחזק יותר = גדול יותר אני אומר לך מניסיון שלי שזה ממש לא נכון ,הכל תלוי בגנטיקה שלך אתה יכול להרים בנץ 100 קילו ולשקול 110 קילו תפנים ,
לא מתכוון להכנס לדיון בנושא הזה זה ממש מיותר וילדותי אבל סתם מסקרן אותי מי עומד מאחורי המילים האלה .

או, התגעגעתי. הגיעו שני ליצנים חדשים שלא מבינים שחזק יותר = גדול יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך.
לפי הפשטות שלך מי שגדול יותר חזק יותר ?
כי הוא גדול יותר כי הוא הרים יותר ואז הוא גדל יותר ?
😛 ?
בכל מקרה אם אתה חושב שחזק יותר = גדול יותר אני אומר לך מניסיון שלי שזה ממש לא נכון ,הכל תלוי בגנטיקה שלך אתה יכול להרים בנץ 100 קילו ולשקול 110 קילו תפנים
התוכי שלי יודע לקרוא ולהבין יותר טוב מכם.
במילה אחת - מדהים.

וואו איזה דיון מעניין ניהיה לנו !!
ממש מעניין, עם אנשים שאפילו לא יודעים לקרוא.

טוב לפני שננעל את הדיון הזה, מילות סיכום שאני מקווה שלא נשמע יותר אחרי זה.

מרים יותר = חזק יותר = גדול יותר - זו משוואה שאין להפר והיא תמיד תהיה נכונה.
מה שאתם אולי התכוונתם זה שאדם אחד ירים 100 ק"ג ויראה פחות מפותח שרירית מאדם אחר שמרים 100 ק"ג וזה נכון.
אבל כל עוד שניהם ימשיכו לעלות במשקלים שניהם יחוו גדילה כללית בהתאם לגנטיקה האישית ולכן להרים יותר שווה שתגדל יותר.

זו לא חייבת להיות נקודת פתיחה וגם לא נקודת סיום - כל אחד יגדיר לו מטרות אישיות ויפעל על-פיהם.
אך כל אדם שמבקש לגדול יצטרך להוסיף פלטות על זה אין ויכוח - אלא שבתוספת סטרואידים ניתן לקבל יותר תמורה שרירית עבור פחות פלטות.

ומילה למנהל האימונים הנכבד - כשאתה מדבר איתי על פריקים גנטיים ועל זה שיש לך התקדמות טובה מאלף משתמשי סטרואידים אתה צריך לזכור
שאני ראיתי סרטונים שלך והמבנה גוף שלך ביחד עם הגובה שלך נותנים לך יתרון ברור - גם אצלך הגנטיקה משחקת תפקיד.
ואקטומורף קיצוני יהיה לו מאוד אבל מאוד מאוד קשה להגיע למה שאתה השגת ביתר קלות - אז אמרת גנטיקה - אתה גנטיקה.

ולגבי טענת האידאליזם - זה בכלל לא משחק תפקיד או פקטור בשיקול של אדם לקחת חומרים, במיוחד כשהוא לא מבצע זאת עבור ספורט הישגי.
כלומר, אם היינו יודעים בוודאות שזה אידאלי לקחת חומרים אחרי X זמן או X משקל, אז בספורט תחרותי זה היה באמת חשוב.
מחוץ לספורט ולמטרות אישיות פשוטות - זה בכלל לא מעניין - כי דבר אחד אני יכול כן להבטיח לך.
מה שאדם השיג באמצעות סטרואידים (כלומר בזמן השימוש בהם) הוא לא היה משיג באופן טבעי בשום צורה ודרך.
כי הוא היה משקיע את אותו דבר (בד"כ אפילו פחות, כי סטרואידים מעלים כוח) , אוכל אותו דבר על מנוע 1000 סמ"ק
אז תשדרג אותו למנוע 2000 ושימשיך לעשות את אותו הדבר והתוצאות תמיד תהיינה טובות יותר.
אידאלי? לא. זה מעניין מישהו? לא.

שורה תחתונה: אני צודק - 5 נקודות לי.

חחח ענק! על השורה האחרונה מוניטין =]
ברור שאם ההשקעה היא אותו דבר אז עם סטרואידים > בלי סטרואידים
אבל אני חושב שזה דבילי להזריק בלי שאתה באמת משקיע הרבה... אבל לא אחזור על זה

בכל אופן לגביי,
הגובה שלי הוא 1.71. אני לא גבוה, ולא גמד. לא הייתי אומר שיש לי גובה מיוחד ברמת ה"פריק הגנטי" שמקנה לי יתרון משמעותי כל כך. יש הרבה לא גבוהים ולא גמדים בעולם. אם אני צריך לנחש, אני באיזור הגובה הממוצע. אולי טיפה מתחת. אבל 1.71 זה לא נתון חריג בכלל.
לגביי מבנה גוף, זה לא משהו אקראי שנוצר בטעות. לפני שהתאמנתי כוח הייתי אצן שחיף ששוקל 66-68. ככה נראיתי לפני שהתחלתי להתאמן כוח, איי שם במרץ 2012: 22369_1363053124488_5135856_n.jpg 4520_1156839289271_4486418_n.jpg 4520_1156839329272_1509708_n.jpg

אגב, התמונות שלא מהבריכה זה באמצע הלילה במירוץ הר לעמק אם שמעת (200 קילומטר) שעשיתי ברביעייה ושם אני דיי בשיא שלי בריצה (אמנם אחרי ~25 שעות בלי שינה, אבל רץ טוב 😛)

זה לא שאני כישלון גנטי. ממש לא. אבל פריק גנטי אני ממש לא.

נערך לאחרונה:

האמ היה לי בנ'ץ 140 לפני הסייקלים. היום הוא 170 (;[/QUOTE]
יהיה מאד מעניין לראות.
רוצה לצלם ולהעלות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית