הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכונת תספורת- עזרה -.

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
טוב אני מסתפר בבית כבר הרבה זמן, קניתי כבר איזה 6 מכונות במהלך כל השנים, כל פעם אחרי כמה חודשים המכונה מתעייפת ומאבדת מהכוח שלה.
לרוב המכונות אין תווך שאני רוצה בדיוק לשעיר ולזקן.

אני מחפש מכונת תספורת טובה עם המון טווחים כמו של ספרים, חזקה, שתשאר לי המון זמן, ותעשה את העבודה טוב.

מישהוא שמכיר כזאת חייה יכול לדבר מהר זה יעזור המון.

טווח 600-700 שקל .

moser 1854 מכונה פשוט מעולה,חברה גרמנית-המון אופציות,מכונה מקצועית לכל דבר.

לדעתי אל תקנה moser זה מרגיש כמו מכסחת דשא על הראש וניסיתי את הדגם הכי טוב שלהם, וחזרתי יש ליפנים
בכל מקרה אני אוהב את panasonic היו לי עד היום שלוש מכונות שלהם הראשונה עדיין מחזיקה 8 שנים השניה כבר 4 שנים אצלי והשלישית קניתי לפני שנה
ואני משתמש בתדירות גבוהה, פעמיים בשבוע לפחות מקצץ זקן ופעם בשבועיים מוריד שיער...הדגם שכל הספרים משתמשים ומה שיש לי זה ER1611
יש לה גלגלת שאפשר לכוון בין 0.8-2.0 MM לזקן ויש עוד מסרקים של כל הגדלים.

יש לי את המוזר, היא בהחלט עומדת בקריטריונים של אחת אם לא המכונת תספורת הכי טובה בשוק. היא מאוד חשקה, מדוייקת, והסוללות מספיקות ביחד לכ180 דקות תספורת, שזה המווון. היא מגיעה בשלל טוחים שזה עוד יתרון בולט
מבחינת 0 זה קצת בעייתי כי הלהב שלנ מגיעה למינימום 0.7 ממ, שזה הבדל גדול מ0 ( כמעט לא מתאים בכלל לגילוח\קרחת)

לדעתי אל תקנה moser זה מרגיש כמו מכסחת דשא על הראש וניסיתי את הדגם הכי טוב שלהם, וחזרתי יש ליפנים
בכל מקרה אני אוהב את panasonic היו לי עד היום שלוש מכונות שלהם הראשונה עדיין מחזיקה 8 שנים השניה כבר 4 שנים אצלי והשלישית קניתי לפני שנה
ואני משתמש בתדירות גבוהה, פעמיים בשבוע לפחות מקצץ זקן ופעם בשבועיים מוריד שיער...הדגם שכל הספרים משתמשים ומה שיש לי זה ER1611
יש לה גלגלת שאפשר לכוון בין 0.8-2.0 MM לזקן ויש עוד מסרקים של כל הגדלים.

מחזק, אבא שלי מסתפר עם האחות הקטנה של הדגם הנ"ל של פנסוניק כל שבועיים ואני מוריד זקן איתה פעם בכמה ימים והיא לא מזייפת. אני ממליץ

התנסת איתה ? ניסת אותה אולי בדרגה הכי נמוכה ? האם יהיה אפשרי לגלח כמעט 0 איתו ?
מה הכוונה בכמעט 0?
בלי כל הראשים יש לך 0-2 בערך בהקפצות כאלו שנועדו לטווחי ביניים (נגיד אם אתה שם ראש של 3..אז אתה יכול להגיע גם לאורך 3.5\4 )
יש לה רק 3 טווחים של אורך לא?
נראה קצת.
לא חבר שלי קנה ויש לו ראשים של
369 12 15 21 וגם 27 אני חושב..
ויש לך את המכונה עצמה שמגיעה בערך ל2 (ניתן להזיז עד ל0)

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה בכמעט 0?
בלי כל הראשים יש לך 0-2 בערך בהקפצות כאלו שנועדו לטווחי ביניים (נגיד אם אתה שם ראש של 3..אז אתה יכול להגיע גם לאורך 3.5\4 )

לא חבר שלי קנה ויש לו ראשים של
369 12 15 21 וגם 27 אני חושב..
ויש לך את המכונה עצמה שמגיעה בערך ל2 (ניתן להזיז עד ל0)

3.6.9.12 יש לה עד 3-0.1

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית