הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB מול ABC ,מה יתן יותר היפרטרופיה?

מצב
השרשור נעול

ליאור

משתמש מתחיל
234
3
נק' מוניטין:
3
234
3
יותר מדיי הודעות נפתחות סביב השאלה הזאת:

מה יותר טוב למטרה של מסה\היפרטרופיה, תוכנית AB או תוכנית ABC ?

לגביי העצימות של המתאמן : עצימות גבוהה.

עם אפשר בבקשה הסבר מפורט
תודה.

חחחח
שלא תבין לא נכון בטעות האוי הזה בא מייאוש .
ייאוש של מה? אתה ניסית לברר לקרוא חומר על העניין? אתה יודע כמה חרא קראתי בחיים שלי ואני עדיין קורא? זה לא נגמר בחיים אני אפילו לא יודע 1 חלקי 1000 מכל מה שיש על הנושא, תמיד לומדים אבל החומר האמיתי והמקצועי אתה תמצא רק באנגלית, בעברית אין שום דבר רציני (מה שאנחנו מנסים לשנות, לכן אנו רושמים מאמרים אבל זה גוזל המון זמן, משאבים, כוח, וגם עצבים).
החיפוש בפורום זו הפונקציה הכי טובה אם אתה מחפש דברים בעברית, יש פה הרבה אנשים ששפכו בשנה האחרונה מהידע שלהם לטוב או לרע והיו פה וויכוחים מעניינים שאפשר ללמוד מהם המון לכן כאשר אשכול שכזה בשנה האחרונה נוצר לפחות 10 פעמים תבין שהפעם ה11 כבר מתחילה להיות לא במקום וזה מראה שהמשתמש רוצה תשובה כאן ועכשיו לא השקיע בזמנו לחפש או לשבת וקצת להתעניין בזה ורוצה תשובה ב10 מילים על מה שהוא שואל והוא לא מבין שאין אחת כזו אם בכלל, זה כנ"ל גם לחלק מהתמשים שמגיעים לפורום תזונה ולצערי צריך להדוף אותם בארגסיביות.
בוא נגיד ככה 99% המחומר שתרצה לדעת ברמה הבסיסית פלוס רשום על גבי האתר או באתר מאמרים.

• פותח/ת השרשור
הרצתי חיפוש לגביי RM ולגביי המושג לכשל וכל הדברים שמסביב ולא מצאתי איזשהו מאמר\הסבר על הדברים האלה.

אפשר לקבל איזה קישור או לינק לגביי הסבר כולל על RM ,מס' חזרות , לכשל וכו'..

תודה

רק לא באנגלית
הפאק הזה אני לא מבין אותו.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית