הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צבע של טרן

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
התחלתי סייקל לפני יומיים לערך כמו שדיווחתי כאן ,
פרופ וטרן , הרגשתי על הפרצוף במשך יומיים וזה עבר אביעד כתב כאן שקרוב לוודאי שהמערכת חיסון שלי צריכה להתרגל ,
קיבלתי והגיוני , היום הזרקתי אך ורק פרופ ואני מרגיש מעולה .

האם יש מצב שהטרן לא טוב ?
הצבע שלו כתום ממש לעומת הטסט והבולדנון שיש לי כאן (הבולדנון לא חלק מהסייקל שלי של חבר ), לא זכור לי שטרן אמור להיות בצבע כזה ?
מה אתם אומרים ?
כל החומים של נובהפארם
אשמח לשמוע

קבצים מצורפים

• IMG_5752.JPG
    IMG_5752.JPG
    KB 54.6 · צפיות: 326
  • IMG_5751.JPG
    IMG_5751.JPG
    KB 47.7 · צפיות: 292
  • IMG_5753.JPG
    IMG_5753.JPG
    KB 47.7 · צפיות: 314
התחלתי סייקל לפני יומיים לערך כמו שדיווחתי כאן ,
פרופ וטרן , הרגשתי על הפרצוף במשך יומיים וזה עבר אביעד כתב כאן שקרוב לוודאי שהמערכת חיסון שלי צריכה להתרגל ,
קיבלתי והגיוני , היום הזרקתי אך ורק פרופ ואני מרגיש מעולה .

האם יש מצב שהטרן לא טוב ?
הצבע שלו כתום ממש לעומת הטסט והבולדנון שיש לי כאן (הבולדנון לא חלק מהסייקל שלי של חבר ), לא זכור לי שטרן אמור להיות בצבע כזה ?
מה אתם אומרים ?
כל החומים של נובהפארם
אשמח לשמוע

לא מכיר את החומר, אבל זה ניראה כמו שמן אחרי שטיגנו בו דגים...

שטויות - ככה בדיוק נראה טרן כתום מאוד.
אם תשים לב לכל חומר יש צבע קצת שונה וזה קשור לקריסטלים של החומר שנותנים צבע טיפה אחר.

בקיצור זה מצויין - והטרן שלך לא מקולקל ולא כל אחד פשוט מסתדר עם טרן.

• פותח/ת השרשור
סבבה לגמרי , לגבי הניסיון עם טרן עשיתי 3 סייקלים עם טרן ארוך של סירוקס אף פעם לא עם קצר היה חזק אבל לא ככה ,אנסה להזריק אותו במינון נמוך יותר נראה איך ארגיש , אם לא אסתדר איתו אחליף חומר .

נערך לאחרונה:
סבבה לגמרי , לגבי הניסיון עם טרן עשיתי 3 סייקלים עם טרן ארוך של סירוקס אף פעם לא עם קצר היה חזק אבל לא ככה ,אנסה להזריק אותו במינון נמוך יותר נראה איך ארגיש , אם לא אסתדר איתו אחליף חומר .

פשוט תזריק קח קצת אופטלגין ותן לזה שבוע.

• פותח/ת השרשור
פשוט תזריק קח קצת אופטלגין ותן לזה שבוע.
כן זה מה שאעשה הרגשתי אתמול שוב לא טוב כאבי ראש קצת גם וזה רק מהפרופ , בכל מקרה אזריק שבוע את החומרים האלה של נובה נראה איך יזרום , אם עדיין ארגיש חרא אחרי שבוע אני זורק אותם לפח זה בטוח ...

אני יכול להגיד לך אפילו שזה לא צבע אורגינל של טרן קצר , הטרן הקצר שאני הייתי משתמש היה אפילו בצבע אדמדם , הוא מגיע בחומר גלם האבקתי שלו די ככה והשמן הרפואי עצמו די צהוב ! , אל תדאג הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד לך אפילו שזה לא צבע אורגינל של טרן קצר , הטרן הקצר שאני הייתי משתמש היה אפילו בצבע אדמדם , הוא מגיע בחומר גלם האבקתי שלו די ככה והשמן הרפואי עצמו די צהוב ! , אל תדאג הכל בסדר
קיבלתי תודה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית