תמונה עדכון חיטוב של היד, צורה דיי מרשימה.

saeed.sal

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
171
64
5
גוליס ועכו
תוכנית חיטוב בשבילי זה רק שינויים באוכל, אני על תוכנית אוכל כרגע בלי אבקת חילבון רק על קריאטין ומולתי וויטאמין השאר זה אוכל שאני מכין באוגוסט שאסיים חיטוב ולימודים יהיה לי זמן לפרסם ולהראות את התוכנית שעשיתי עם התוצאות. אז סליחה שלא עונה על שאלות.

בגלל שאני אוהב את התגובות פה הנה סרטון שלי במכון שמראה את אחד הסודות ההצלחה שלי בלהישאר 5 שנים במכון מתאמן לבד.

**https://www.facebook.com/video/video.php?v=4739301169589&saved**

נערך לאחרונה:
אווו שלום לסוס ה״טיבעי״ אולי חלאס עם השטויות שלך אתה מזלזל באינטיליגנציה של אנשים פה!!!!
עברת לפחות 3 סייקלים ואני חותך אם לא!!!!

• פותח/ת השרשור
אווו שלום לסוס ה״טיבעי״ אולי חלאס עם השטויות שלך אתה מזלזל באינטיליגנציה של אנשים פה!!!!

לא אחי אין צורך לחתוך...במוקם זה אם לא לקחת שום סטרואידים תבטיח שלא תיקח, ואם אתה כן לקחתה ואתה לא מתכננן להיות מקום ראשון בארץ או בעולם אז תפסיק לקחת ותתחיל לדאוג לבריאות.

ואל תזלזל ב5 שנים של התמדה בלי שום הפסקות מה יכולה לעשות בבנאדם, ואישית עוד לא פגשתי בנאדם ש׳שרד׳ איתי על השיתה שאני מתאמן בא... וכל החיים שלי כל בנאדם ש בוא נגיד קצת מבין באימונים ובפיתוח גוף היה תמיד אומר לי זה יותר מדי איך אני מתאמן ואני מתקוון מצד מאמץ לא רק כמה זמן האיון או כמה תרגילים וחזרות, אבל אל תדאג אחי בקרוב כשיהיה לי זמן אני אתחיל להשקיע חזק באנשים כדי להראות לכולם כמה רחוק אפשר להגיע בלי סטירואידים, ואפילו גם בלי אבקות חלבון אבל זה תלוי בכמה הבנאדם יכול לאכול, בינתיים אני משתמש בעצמי כדי לתת מוטיבציה לאנשים ולהראות להם לאן אפשר להגיע, זה בכלל לא קל אבל בהחלט שווה את זה.

- - - עידכון הודעה - - -

r

נערך לאחרונה:
תשמע אני ראיתי אותו בין הראשונים בפורום השני, הסיפור שלו נשמע משכנע ואני באמת חושב שהוא פריק וטבעי.
אין ספק שיש פריקים בעולם וזה החלטה שלך להאמין או לא.
(גם אני לא פתי בקטע הזה אבל לו ספציפית אני מאמין).

אני עושה כל יום 10 סטים של הריקוד (כמובן עם השיר cant hold us) ישן 8 שעות לפחות והתזונה מצוינת ואין לי יד כמו שלך ? ישמצב אני יעלה סרטון טכניקה ותתקן אותי ?

כי אתה לא נותן מנוחה, תעשה פעם ב3-4 ימים.

קשה לכם לקבל את מה שסעיד אומר כי יש לכם רק את ה"דרך" שלכם ואתם מכירים רק אותה אבל תבינו יכול להיות שבאמת איך שהוא עובד והתזונה שלו מעניקה לו את המסה הזאת בכל זאת זה 5 שנים תסתכלו על הזמן מה אתם רציניים ,זה שאתם לא שם לא אומר שאחרים לא יכולים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית