הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מתאמן שנה שלמה 😃

אל תתנשא על בנאדם רק בגלל חומרים אתה ממש פתטי עדיף לשתוק מאשר להגיד משהו לעניין

בואנה היכן אתה רואה כאן התנשאות ?! אולי תפתח לעצמך ביזניס בשם " הפרשן לעינייני חארטה "
אני אדם רזה לטעמי, ורוצה להעלות מסת שריר ומסת גוף. מוכן בכנות לבצע את זה גם ע"י חומרים שונים וכמה מפתיע, שאלתי על מדריך כיצד לעשות זאת.
אם אתה מוכן לסייע, בבקשה. אך אל תתן תארים לאנשים שאתה לא מכיר ואל תידחף.
לפותח האשכול : אני לא מזלזל בך, ההיפך.

אולי שאנשים יפסיקו להתעסק בחדרי המיטות של אנשים אחרים.

מזריק לא מזריק - אוהב אנאלי לא אוהב אנאלי.
הבנאדם עשה שינוי לטובה, שיהיה לו בהצלחה ולבריאות.

בעניין מקצועי - עלית 20 + קילו אבל די הרבה נוזלים ושומן כך שבפועל לא עלית כל-כך הרבה כמו שנראה לך.
התוכנית עבודה שלך יכולה להיות טובה יותר כי אתה מפגר טיפה בחלקים מסויימים ואני מכיר את הבעיה של החזה באופן אישי, היא לא תפתר אבל תשתפר פלאים.
אני גיליתי שהזרקות נקודתיות מאוד עוזרות למרות שיש טענות שזה אותו דבר - על בשרי אני יכול להגיד שנקודתית עובד.

בכל אופן בהצלחה בהמשך.

אולי שאנשים יפסיקו להתעסק בחדרי המיטות של אנשים אחרים.

מזריק לא מזריק - אוהב אנאלי לא אוהב אנאלי.
הבנאדם עשה שינוי לטובה, שיהיה לו בהצלחה ולבריאות.

בעניין מקצועי - עלית 20 + קילו אבל די הרבה נוזלים ושומן כך שבפועל לא עלית כל-כך הרבה כמו שנראה לך.
התוכנית עבודה שלך יכולה להיות טובה יותר כי אתה מפגר טיפה בחלקים מסויימים ואני מכיר את הבעיה של החזה באופן אישי, היא לא תפתר אבל תשתפר פלאים.
אני גיליתי שהזרקות נקודתיות מאוד עוזרות למרות שיש טענות שזה אותו דבר - על בשרי אני יכול להגיד שנקודתית עובד.

בכל אופן בהצלחה בהמשך.
סליחה אם אני נכנס ככה סתם לדיון ,אי אפשר לתקן בעיה כזאת של חזה למשל שהוא פשוט לא גדל למרות שהמשקלים עולים בלי חומרים ?

אל תתנשא על בנאדם רק בגלל חומרים אתה ממש פתטי עדיף לשתוק מאשר להגיד משהו לעניין

יש הבדל בין אדם שלוקח חומרים כי בילדינג זה החיים שלו, שהוא כבר נוגע בגבול הטבעי- לבין אדם שהתחיל עם חומרים עוד כשהוא בתת משקל ואפילו לא הגיע לגיל 20. זה קיצור דרך וזה להתעלם לגמרי מכל הסכנות שיש בחומרים, ועוד שאתה בתת משקל וכנראה אפילו לא סיימת להתפתח.
זה דבר טיפשי לעשות ואין מה למה להעריך אדם שאומר "על הזין הבריאות- אני רוצה יחס" אז תפסיק להגן עליו. בנוסף הוא גם ילד ממש טיפש וכל מה שהוא מחפש זה צומי אז תחשוב לפני שאתה מגן על מישהו.

יש הבדל בין אדם שלוקח חומרים כי בילדינג זה החיים שלו, שהוא כבר נוגע בגבול הטבעי- לבין אדם שהתחיל עם חומרים עוד כשהוא בתת משקל ואפילו לא הגיע לגיל 20. זה קיצור דרך וזה להתעלם לגמרי מכל הסכנות שיש בחומרים, ועוד שאתה בתת משקל וכנראה אפילו לא סיימת להתפתח.
זה דבר טיפשי לעשות ואין מה למה להעריך אדם שאומר "על הזין הבריאות- אני רוצה יחס" אז תפסיק להגן עליו. בנוסף הוא גם ילד ממש טיפש וכל מה שהוא מחפש זה צומי אז תחשוב לפני שאתה מגן על מישהו.
מי אתה שתשפוט אותו ומי הוא שישפוט אותך, מה אכפת לך מה הוא עושה עם החיים שלו

• פותח/ת השרשור

כמה קנאה , אזמה אם אתה זקן וכבר הפסדת את ההזדמנות שלך, אזמה אם אתה לא נראה עשירית ממני

זה שאתה לא מוכן להקריב בשביל הפיתוח גוף זו בחירה שלך יום טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית