הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הטכניקה סקוואט 275 ליברות

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אני חושב שזה 125 קילו.. אימון קודם היה 265 ליברות ל7 חזרות
הירידה מבוקרת לפי מה שאני רואה וגם העומק טוב, מקביל ואפילו קצת מתחת.. 😃

אבל אני אשמח לביקורת בכל אופן..

אני לא עובד על משקלים לחזרות נמוכות כמו שאמרתי זה בד"כ נסיון ל8+- אבל לא הלך לי כל כך, מתאמן נפח ועולה במשקלי העבודה מאימון לאימון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חסר עומק עדיין נסה להגיע נמוך יותר עשה מה שאתה יכול לעשות כדי לעשות את זה עבוד עם מוט ריק תראה שאתה שובר ואז תעלה משקלים

• פותח/ת השרשור
חסר עומק עדיין נסה להגיע נמוך יותר עשה מה שאתה יכול לעשות כדי לעשות את זה עבוד עם מוט ריק תראה שאתה שובר ואז תעלה משקלים

לפעמים אני עובד ATG עם 90-100 קילו יש לי עוד סרטון האמת .. אני לא חושב שיש בעיה בעומק כי לא בהכרח חייבים להגיע מתחת למקביל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה אתה מצפה שנראה בסרטון השני?
תעלה סרטון ברור יותר.
לגבי הראשון אתה יורד מספיק עמוק כדי לשבור מקביל, שלא נדבר על זה שזה רחוק מלהיות ATG.
בATG יורדים אפילו יותר מ"לשבור מקביל", הרבה יותר.

- - - עידכון הודעה - - -

חסר סימני פיסוק.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מצפה שנראה בסרטון השני?
תעלה סרטון ברור יותר.
לגבי הראשון אתה יורד מספיק עמוק כדי לשבור מקביל, שלא נדבר על זה שזה רחוק מלהיות ATG.
בATG יורדים אפילו יותר מ"לשבור מקביל", הרבה יותר.

- - - עידכון הודעה - - -

חסר סימני פיסוק.

כתבתי שלפעמים אני עובד ATG עם 90-100 קילו ואז צירפתי סרטון שעשיתי ATG עם בערך 90 קילו לדעתי..
תודה בכל אופן

לדעתי אין מספיק היפ דרייב ויש משיכה חזקה של הברכיים אחורה
*מתייחס לסרטון הראשון

עצתי היא לעבוד על ההיפ דרייב בעיקר, לא ״לעלות מהחזה״ והקטע עם הברכיים.
אגב רואים שהמשקל כבד לך, תוריד קצת משקל ותעבוד על טכניקה (ממליץ לראות את הוידאו של
הסקאוט בSS)

נערך לאחרונה:
העומק גבולי , יש חזרות שאתה שובר ויש כאלה שלא . לפי דעתי תצלם מזווית קצת יותר טובה ולא מהכיסא של הפולי .

וזה 120.5KG

מצטער לאכזב, אבל אתה לא שובר מקביל (בסרטון הראשון)
אתה חושב שאתה שובר מקביל כי אתה לא יודע איך זה נמדד. זה לא לפי הירך התחתונה, למרות שה"מאמנים" הקונבנציונליים יגידו לך שכן. זה לפי היחס בין ההיפ ג'וינט לפטלה. בחלק מהחזרות את מקביל, ובחלק אתה מעל. וכן, כל חזרה חייבים לשבור מקביל, קודם כל מסיבות בטיחותיות, וכמובן שגם בגלל שאתה רוצה סטנדרטים ברורים בשביל לדעת אם הוספת משקל למוט כי התחזקת או כי קיצרת טווח תנועה (שבר מקביל = נחשב, לא שבר מקביל = לא נחשב)

• פותח/ת השרשור
מצטער לאכזב, אבל אתה לא שובר מקביל (בסרטון הראשון)
אתה חושב שאתה שובר מקביל כי אתה לא יודע איך זה נמדד. זה לא לפי הירך התחתונה, למרות שה"מאמנים" הקונבנציונליים יגידו לך שכן. זה לפי היחס בין ההיפ ג'וינט לפטלה. בחלק מהחזרות את מקביל, ובחלק אתה מעל. וכן, כל חזרה חייבים לשבור מקביל, קודם כל מסיבות בטיחותיות, וכמובן שגם בגלל שאתה רוצה סטנדרטים ברורים בשביל לדעת אם הוספת משקל למוט כי התחזקת או כי קיצרת טווח תנועה (שבר מקביל = נחשב, לא שבר מקביל = לא נחשב)
צודק תודה רבה.
אני יודע מה זה מתחת למקביל, כאשר קו הברך הוא מעל קו הירך העליון (מותן)
העומק גבולי , יש חזרות שאתה שובר ויש כאלה שלא . לפי דעתי תצלם מזווית קצת יותר טובה ולא מהכיסא של הפולי .

וזה 120.5KG
איך 120.5
זה 275
220 זה 100
עוד 55 זה :
45 ליברות זה ק"ג 20.4 ועוד 10 ליברות זה ק"ג 4.5
בדיוק 25 נוספים

לגבי העומק.. לא יודע מבחינת ראיה אני חושב שאני יורד מקביל אפילו שובר ברוב החזרות, אני מקבל גם באונס.

צודק תודה רבה.

איך 120.5
זה 275
220 זה 100
עוד 55 זה :
בדיוק 25 נוספים

לגבי העומק.. לא יודע מבחינת ראיה אני חושב שאני יורד מקביל אפילו שובר ברוב החזרות, אני מקבל גם באונס.

כן זה 125 בדיוק _אם נדייק ממש אז 124.74
אבל תכלס אתה לא שובר מקביל
היו כמה חזרות שהגעת עד המקביל אבל עדיין לא שברת....
אה וזה שאתה מקבל באונס לא אומר שאתה שובר מקביל

נערך לאחרונה:
צודק תודה רבה.

איך 120.5
זה 275
220 זה 100
עוד 55 זה :
בדיוק 25 נוספים

סליחה טעות שלי זה בול 125...

בעיני העומק בסדר גמור ועקבי. זה לא שהוא מקצר חזרות ככל שהסט מתקדם.
וגם הסקוואט עצמו בסדר. יש כמה חזרות שהולכות לאצבעות, אבל בעקרון הוא בסדר.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה הבעיה בעומק.. אל תשכחו שמהזווית צילום הברך יותר קרובה למצלמה והירך יותר רחוקה קצת, זה גורם לאשליה של חוסר במקביל

סבבה, הטכניקה שלך מושלמת, אתה יורד ATG ולכולם אין פה טיפה מושג בהבנה מסרטון, צודק!😃
שכנעת אותי!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה, הטכניקה שלך מושלמת, אתה יורד ATG ולכולם אין פה טיפה מושג בהבנה מסרטון, צודק!😃
שכנעת אותי!
לא אמרתי ATG אבל אני כן במקביל ואולי קצת שובר.. על זה אני לא בטוח , מה שכן לגבי המקביל אני יכול להיות בטוח בוודאות, רציתי יותר הערות לגבי שאר העניינים של הטכניקה, לא לגבי העומק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית