הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חוב לראק מתח עם 40 קילו.

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
חוב לראק מתח עם 40 קילו, לא היה 40 אז לקחתי 45 כי עברתי מכון, במכון הקודם הייתי עושה עם חגורה ושברתי אותה עם המשקל (התעקם הוו ונשברח החגורה) זו הייתה חגורה מיוחדת כדי לעבוד על הגב.פה עשיתי 7 חזרות אבל לרוב אני עושה 8 פשוט פתאום כאבו לי כפות הידיים מלהחזיק כזה משקל אז הפסקתי ב 7.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה אחי קראתי הכל עשיתי כבר סקואט אבל אני מרגיש שיש לי כאב בעצם יום אחרי הסקואט (אם אני נוגע שם) קראתי את כל הכתבה. בן דוד שלי צילם אותי לא טוב אני אעלה סרטון טכניקה שבוע הבא.
עשיתי טעות איומה: יש את התרגיל של המקרבי ירך ומרחיקי ירך למרות שאומרים שזה לבנות זה טוב לרגליים ולכן החלטתי לעשות את זה גם.
יש שם עד 50 קילו כי זה מיועד לבנות כנראה אבל 50 קילו זה קל אז עשיתי סופר סטים שם מקריבי ירך ומרחיקי ירך 20-30 חזרות כל סט כ 4 פעמים.
יום אחרי הגידים שלי מזה כאבו חבל על הזמן ניראלי מתחתי אותם יותר מידי עם המקרבי ירך.
עכשיו אני בקושי הולך אני הולך כאילו דפקו אותי בתחת. אז אני אצלם כבר רק שבוע הבא.><"

אולי תפסיק עם הדיבורים הילדותיים האלו ולנסות להוכיח שאתה חזק ותתחיל לעשות תוכנית כוח נורמלית ולא ליצנות של 40 קילו מתח וכו (לא ממעיט בהישג).
ובמקום להעלות הודעה כמו זו מעליי שלא תורמת שום דבר לפורום WL ו PL בשום מקרה ומקפיצה את האשכול הסתמי הזה.
תפתח לוג SS תעלה סרטונים תשפר טכניקה ותגיע למשקלים מכובדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית