הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון עם אנזימי עיכול

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
עד היום השתמשתי בדיי הרבה סוגי אבקות אבל אף אחת מהן לא גרמה לי לחילוף חומרים כמו האופטימום גולד סטנדרט 🤘
לפי מה שהבנתי באבקה הזו יש הכי הרבה אנזימי עיכול מבכול שאר האבקות אבל לאחרונה שמעתי שמפסיקים לייבא את האבקה הזו לארץ
רציתי לשאול אם מישהו מכיר אבקה אחרת שלא יורדת ברמת האנזימים כמו באופטימום ?

אם אתה מתכוון לתדירות ההליכות לשירותים, פשוט תוסיף עוד סיבים תזונתיים לתפריט שלך ואז סוג האבקה לא משנה.
חוץ מזה, במחירים שאופטימום נמכר בארץ בחיים לא הייתי קונה

• פותח/ת השרשור
הייתי קונה אותם במחיר ממש זול אחי ומכוון שהתזונה שלי על הפנים עקב חוסר זמן אז זה היה פשוט מצויין לי

• פותח/ת השרשור
אני מארגן את הכול מראש וככה אני חוזר מהעבודה והלימודים ישר לחדר כושר בניהם בקושי יש לי זמן לעצור בבית ולהכין משהוא מסודר לאכול מלבד ארוחת ערב ברוב המקרים

עד היום השתמשתי בדיי הרבה סוגי אבקות אבל אף אחת מהן לא גרמה לי לחילוף חומרים כמו האופטימום גולד סטנדרט 🤘
לפי מה שהבנתי באבקה הזו יש הכי הרבה אנזימי עיכול מבכול שאר האבקות אבל לאחרונה שמעתי שמפסיקים לייבא את האבקה הזו לארץ
רציתי לשאול אם מישהו מכיר אבקה אחרת שלא יורדת ברמת האנזימים כמו באופטימום ?

זה דיי מצחיק האבקה הראשונה שלי הייתה
אופטימום גולד סטנדרט והייתי מחרבן בבוקר ובערב ולפעמים בצהריים ( משהו מוזר )
ועכשיו יש לי DYMATIZE אני מחרבן פעם ביום ולפעמים אפילו יומיים

• פותח/ת השרשור
זה דיי מצחיק האבקה הראשונה שלי הייתה
אופטימום גולד סטנדרט והייתי מחרבן בבוקר ובערב ולפעמים בצהריים ( משהו מוזר )
ועכשיו יש לי DYMATIZE אני מחרבן פעם ביום ולפעמים אפילו יומיים

חחח זה בערך מה שקורה איתי כאשר אני לוקח אותה הפסקתי לקחת אותה והתחלתי לקחת סינטה6 וMP ופעם ביום-יומיים שאני בשירותים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית