הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Nightmania

• פותח/ת השרשור obzion
  • פורסם בתאריך
תגיד, ה-CBL נותן תוצאות כלשהן?
כי אושר אמר שאין לו עדיין תוצאות משמעותיות, עוד לא רואים הרבה חוץ מירידה רצינית בנוזלים (7-13 קילו, לא זוכר מכמה הוא ירד ל-110).
אני חושב לנסות את זה ואני מעריך שה-3 חודשים שאתה עם זה אמורים כבר להראות תוצאות.

אני מאוד מרוצה מהתוצאות. עליתי משהו כמו 4 קילו במשקל וירדתי באחוזי שומן, ואני לא עושה את הדיאטה הקלאסית אלא עם התאמה קטנה לפאוורליפטינג.
אבל בכל מקרה, כמו שאושר אמר לך כבר, אני לא חושב שמישהו בתחילת הדרך צריך להתעסק בדברים האלה, פשוט לאכול.

אני מאוד מרוצה מהתוצאות. עליתי משהו כמו 4 קילו במשקל וירדתי באחוזי שומן, ואני לא עושה את הדיאטה הקלאסית אלא עם התאמה קטנה לפאוורליפטינג.
אבל בכל מקרה, כמו שאושר אמר לך כבר, אני לא חושב שמישהו בתחילת הדרך צריך להתעסק בדברים האלה, פשוט לאכול.
אני אישית חושב שזה חבל לא להתעסק בדברים האלה, בין אם בהתחלה ובין אם בסוף.
אני אתן דוגמה-
זה כמו שתסע עם מרצדס ורק אחרי כמה שנים תעבור לפרארי. נהנית עם המרצדס? כן, אבל היית נהנה פי 10 עם הפרארי וסתם בזבזת את הזמן שלא התחלת ישר עם הפרארי.
ככה גם פה, אם יש תוצאות טובות למה לא לנצל את הזמן הזה ולהשתמש בזה כבר עכשיו?
לי אישית קשה למצוא הסבר למה, אולי לכם יהיה.
אם כבר, מה ההתאמה?

אני אישית חושב שזה חבל לא להתעסק בדברים האלה, בין אם בהתחלה ובין אם בסוף.
אני אתן דוגמה-
זה כמו שתסע עם מרצדס ורק אחרי כמה שנים תעבור לפרארי. נהנית עם המרצדס? כן, אבל היית נהנה פי 10 עם הפרארי וסתם בזבזת את הזמן שלא התחלת ישר עם הפרארי.
ככה גם פה, אם יש תוצאות טובות למה לא לנצל את הזמן הזה ולהשתמש בזה כבר עכשיו?
לי אישית קשה למצוא הסבר למה, אולי לכם יהיה.
אם כבר, מה ההתאמה?
תיקח דוגמה מפיצולים, אתה לא תיתן למתאמן מתחיל abcd, פשוט כי הוא לא צריך להתעסק בזה

תיקח דוגמה מפיצולים, אתה לא תיתן למתאמן מתחיל abcd, פשוט כי הוא לא צריך להתעסק בזה
יש הבדל.
למתאמן מתחיל לא תהיה שום תועלת מ-ABCD, הוא לא יתפתח מזה.
לעומת זאת CBL מיועד לכולם, מתחילים ומתקדמים כאחד.

דילואד:
Deadlift 120x5, 145x5, 172x5
GHR 3x8 BW
KB Swings 10x10 32

תשמע החתימה שלך של וונדלר חחחחחח:

crazy-laugh-o.gif

האמת שהורדתם את המספרים לזנות. אתם אפילו לא מכירים את ההיסטוריה שלהם ומאיפה הם באו.
שלא לדבר על איך משתמשים ומתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית