נק' מוניטין:
11,301
- 4,129
- 2,234
באמת נהייתה פה שכונה בשימוש במספרים, נראה לי שאנשים לא יודעים בכלל מה המשמעות ומאיפה זה בא קפה1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת נהייתה פה שכונה בשימוש במספרים, נראה לי שאנשים לא יודעים בכלל מה המשמעות ומאיפה זה בא קפה1
מסנג'ר?באמת נהייתה פה שכונה בשימוש במספרים, נראה לי שאנשים לא יודעים בכלל מה המשמעות ומאיפה זה בא קפה1
אבוד לך.אני מפציץ במחתרת, יום אחד אני אגיע לאיזו תחרות ולא תדעו מאיפה באתי ;susss
אבוד לך.
אני זוכר סרטון של דדליפט 190 לחמישיות.
במיוחד שאתה 1.93 😵💫🥊
1.96, אבל עם השנים אני נהיה יותר נמוך 😃
אני לא רע בדדליפט, אבל עדיין יש כאן יותר מדי אנשים שעוברים אותי.
must...get...stronger...
כמה פלאשבקים של סדרות המשפט האחרון העלה לי...1.96, אבל עם השנים אני נהיה יותר נמוך 😃
אני לא רע בדדליפט, אבל עדיין יש כאן יותר מדי אנשים שעוברים אותי.
must...get...stronger...
אל תשכח שאתה בקטגוריה אחרת - יחסית לזקן אתה בסדר...
31 זה גיל מצוין לכוח, אני עדיין שובר שיאים.
הבעיה איתי היא שהתחלתי להתאמן בגיל מאוד מאוחר אז יש לי הרבה פערים להשלים, אבל אני עושה כמיטב יכולתי. היתרון המובהק הוא שאני לא מוגבל בתקציב ויכול לעשות מה שאני רוצה.
לא נראה לי, הוא פשוט עושה סקיילים של אוריאו סניקרס וחלב וזה חזק בהרבה.אז אתה מודה שאתה מוזרק!
אז אתה מודה שאתה מוזרק!
* "זה לא בשבילי" = אשתי לא מרשה לי 😃
אמרתי לך שזה מהמסנג'ר, ואני השתמשתי עם הקטע של הסמיילים במסנג'ר עוד ב2009(כשלא היה לי שום קשר למשקולות אז).כמה פלאשבקים של סדרות המשפט האחרון העלה לי...
בנוגע לסמיילים-
ידעתי! תמיד ידעתי שזה מהמסנג'ר! מוטי (motti) עד לזה שעל הפעם הראשונה שראיתי פה מילה עם מספר שאלתי אותו אם זה מהמסנג'ר.
השלמתי את המטרה שלי בחיים, אני פורש לבילדינג יומטוב בי