עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רוב הידע הוא מספרי פאוורליפטינג. אבל כמובן יש דברים שלמדתי "על עצמי" או מהחברים לקבוצה וכו'אופק מישהו מדריך אותך בכל התרגילים האלו מה לעשות, מתי לשלב וכו' או שזה דברים שאתה לומד לבד?
אם אני צריך עצה יוסי הוא בד"כ הראשון שאני אפנה אליו.יוסי קלמנוביץ? יש לו שליש טון סקוואט נכון?
כל הכבוד ובהצלחה!רוב הידע הוא מספרי פאוורליפטינג. אבל כמובן יש דברים שלמדתי "על עצמי" או מהחברים לקבוצה וכו'
את ההכנה לפ"ת וגם עכשיו להונגריה, שיניתי דרסטית אחרי שיחה עם אנדי בולטון בדימונה. בפ"ת זה עבד מעולה, נראה מה הפעם.
אם אני צריך עצה יוסי הוא בד"כ הראשון שאני אפנה אליו.
הוא מתחרה EQ, מאמין שהוא יעשה משהו באיזור ה350-360 בתחרות הקרובה.
אתה בכלל מרגיש את ה-185 קילו בדדליפט? לא נראה שזה אתגר למישהו שעושה סקוואט של 280.שישי 6/9:
Press 3x5 60
Lat Pulldowns 3x10 80
Machine Fly 3x15
Band Pull Aparts 3x15
Biceps
ראשון 8/9:
Deadlift 185x5
Speed Deads 6x2 165
GHR 3x8 BW
זה ממש לא אתגר, ולא אמור להיות אתגר. ברמה שלי הראייה היא יותר רחבה מאשר אימון/שבוע.אתה בכלל מרגיש את ה-185 קילו בדדליפט? לא נראה שזה אתגר למישהו שעושה סקוואט של 280.
הבנתי... סבבה בהצלחהזה ממש לא אתגר, ולא אמור להיות אתגר. ברמה שלי הראייה היא יותר רחבה מאשר אימון/שבוע.
המטרה של כל האימונים בשבועיים הקרובים היא להביא אותי במצב הכי טוב לתחרות, ככה ששום דבר לא 'יאתגר' אותי בזמן הקרוב.
שמעתי שזה שלקח מקום 1 שתה מיץ גזר לפני כל כניסהכל הכבוד לך, פשוט הבאת גאווה למדינה בתמונה עם הדגל-ישראל! באמת כל הכבוד לך!
בני כמה היו המקום 1 ו 2?
הם לדעתך היו על חומרים?