הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Nightmania

• פותח/ת השרשור obzion
  • פורסם בתאריך
אופק מישהו מדריך אותך בכל התרגילים האלו מה לעשות, מתי לשלב וכו' או שזה דברים שאתה לומד לבד?
רוב הידע הוא מספרי פאוורליפטינג. אבל כמובן יש דברים שלמדתי "על עצמי" או מהחברים לקבוצה וכו'
את ההכנה לפ"ת וגם עכשיו להונגריה, שיניתי דרסטית אחרי שיחה עם אנדי בולטון בדימונה. בפ"ת זה עבד מעולה, נראה מה הפעם.
יוסי קלמנוביץ? יש לו שליש טון סקוואט נכון?
אם אני צריך עצה יוסי הוא בד"כ הראשון שאני אפנה אליו.
הוא מתחרה EQ, מאמין שהוא יעשה משהו באיזור ה350-360 בתחרות הקרובה.

רוב הידע הוא מספרי פאוורליפטינג. אבל כמובן יש דברים שלמדתי "על עצמי" או מהחברים לקבוצה וכו'
את ההכנה לפ"ת וגם עכשיו להונגריה, שיניתי דרסטית אחרי שיחה עם אנדי בולטון בדימונה. בפ"ת זה עבד מעולה, נראה מה הפעם.

אם אני צריך עצה יוסי הוא בד"כ הראשון שאני אפנה אליו.
הוא מתחרה EQ, מאמין שהוא יעשה משהו באיזור ה350-360 בתחרות הקרובה.
כל הכבוד ובהצלחה!

שישי 6/9:
Press 3x5 60
Lat Pulldowns 3x10 80
Machine Fly 3x15
Band Pull Aparts 3x15
Biceps

ראשון 8/9:
Deadlift 185x5
Speed Deads 6x2 165
GHR 3x8 BW
אתה בכלל מרגיש את ה-185 קילו בדדליפט? לא נראה שזה אתגר למישהו שעושה סקוואט של 280.

אתה בכלל מרגיש את ה-185 קילו בדדליפט? לא נראה שזה אתגר למישהו שעושה סקוואט של 280.
זה ממש לא אתגר, ולא אמור להיות אתגר. ברמה שלי הראייה היא יותר רחבה מאשר אימון/שבוע.
המטרה של כל האימונים בשבועיים הקרובים היא להביא אותי במצב הכי טוב לתחרות, ככה ששום דבר לא 'יאתגר' אותי בזמן הקרוב.

זה ממש לא אתגר, ולא אמור להיות אתגר. ברמה שלי הראייה היא יותר רחבה מאשר אימון/שבוע.
המטרה של כל האימונים בשבועיים הקרובים היא להביא אותי במצב הכי טוב לתחרות, ככה ששום דבר לא 'יאתגר' אותי בזמן הקרוב.
הבנתי... סבבה בהצלחה

10/9:
Bench 100, 110, 120 x3
Pullups 4x10
Face Pulls
Biceps

12/9:
Squat 160x5
Speed Squat 6x2 140
GHR 3x8 BW

Deadlift 210x3
Speed Deads 5x1 170
Bench (w/ pause) 155x1
Lat Pulldowns 3x10 80

Ten Days Out
לא אהבתי איך שהרגיש הבנצ', צריך לשקול מחדש את הכניסות שלי בתחרות

Squat (w/ wraps) 180x3
Machine Row 4x10

אני נמצא היום 8 ימים לפני התחרות. בזאת סיימתי את האימונים שמכילים סקוואט/בנצ'/דדליפט.
בשישי יהיה אימון באדיבילדינג קליל ואולי אימון גומיות קל במלון בהונגריה בשני.

נערך לאחרונה:
מצטער על האיחור, אני עדיין בחו"ל ולא היה לי זמן לשבת על זה.

לענייננו:
*שום דבר מהדברים שאני מציין למטה הם לא תירוצים, התוצאה שעשיתי היא מה שהגיע לי באותו היום ואני לא מאשים אף אחד מלבד עצמי.

נשקלתי 108.9 קילו, המשקל הכי כבד שלי עד היום בתחרות.
ביום שלפני התחרות, כנהוג, העמסה של פחמימות/נוזלים/מלחים. בארוחה האחרונה 'התפנקתי' ב12 דונאטס טריים שהכינו על המקום, כנראה משהו בהם לא הסתדר לי טוב בגוף. קמתי באמצע הלילה עם צרבת וכאבי בטן חזקים מאוד, שהשאירו אותי ער לסירוגין עד הבוקר.
כשהגיע הבוקר הרגשתי שאני לא במצב לתחרות, אבל גררתי את עצמי לאולם. התחלתי חימום לסקוואט והתחלתי להרגיש טוב יותר, למרות שהחגורה על הבטן זה הדבר האחרון שרציתי באותו הרגע.

Squat
כניסה ראשונה 270 נפסלתי על תנועה של ירידה לפני קבלת סקוואט, לדעתי harsh call, אבל זה מה יש.
בכניסה השנייה חזרתי על ה270, שהרגיש פתאום מאוד כבד. הלכתי על בטוח עם 280 בשלישית, שעלה מהר יותר מהניסינות הקודמים ובזה סיימתי את הסקוואט. בשלב הזה אני מקום 3 עם פער של 40 קילו מעל המקום ה4.

Bench
כאן הגיעה הנפילה, כניסה ראשונה 150 - מאור הרג אותי עם ההוצאה, לקח לי את כל הקשת והכיווץ, הצלחתי ללחוץ בכל זאת אבל התנועה לא הייתה רציפה (המוט איבד גובה בשלב העלייה), קיבלתי שלושה אדומים ופסילה. בכניסה השנייה ה150 עף כמו שאמור. ידעתי שזה לא היום שלי, החלטתי ללכת על משקל בטוח גם כאן כדי להתמודד על המקום ה3, הלכתי על 162 (בסוף מרץ לחצתי 170 בפ"ת), אבל אפילו לזה לא היה כוח ונשארתי עם 150 כבנצ' הכי טוב. בשלב הזה המתחרה הסלובקי שלי מוחק את כל היתרון שפתחתי עליו עם הסקוואט כשהוא לוחץ בנצ' מפלצתי של 205 קילו ופותח עליי פער של 15 קילו בsub-total.

Deadlift
כצעד אסטרטגי, ומתוך ידיעה שזה ממש לא היום שלי, הורדתי את האופנר בדדליפט מ275 המתוכנן ל270, מתוך מחשבה שאני אתן קפיצות קטנות יותר כדי להצליח לעקוף את הסלובקי בוודאות (הוא פתח עם 245 דדליפט, אז ידעתי שיש סיכוי טוב לעבור אותו).
כניסה ראשונה עם 270 - לא הרגישה לי יציבה בנעילה, אבל עלתה וקיבלה שלושה לבנים. בכלל, התנאים של הבמה מאוד לא היטיבו איתי. הרגשתי שאני מחליק על המשטח, מה שמפריע בעצם לכל שלושת ההרמות. ספציפית בדדליפט הרגשתי שהמוט בורח לי קדימה בנעילות.
הסלובקי מצידו מושך 245 בקלילות. בכניסות השניות זה כבר היה 265 של הסלובקי ו285 שלי.
ברגע זה חיכיתי לראות כמה הוא ירשום, והחלטתי ללכת 17.5 קילו מעליו. כדי לכסות את הפער שעמד על 15 קילו מלפני המקצה + היתרון שיש לו עליי בגלל משקל גוף נמוך יותר.
הוא נכנס עם 275 קילו, משך בקלות והכריח אותי להיכנס ל292.5 קילו עם כל הלחץ עליי במאבק על המדליה (הנפילה התיאטרלית הייתה בונוס).

בשורה התחתונה, סיימתי במקום ה3, שלמרות היום המזעזע (722.5 קילו טוטאל בלבד, פחות מאשר עשיתי בלי רצועות לפני חצי שנה), הוא הכי גבוה שיכולתי להגיע אליו גם ביום הכי טוב שלי - מקומות 1 ו2 סיימו עם טוטאלים מטורפים של 872 ו870 בהתאמה (ricky goodyear וdelroy mcqueen למתעניינים)
אז מבחינת המיקום והמאבק הצמוד אני מרוצה. מההרמות עצמן מאוד לא, סיימתי בלי אף PR בפעם הראשונה בתחרות, ואני אצטרך להפיק לקחים (במיוחד לגבי הבנצ').

בסופו של דבר זה היה פשוט עוד יום ב'קריירה' ואני מקווה לצאת מכאן חכם יותר וחזק יותר.
רוצה בהזדמנות זו להגיד תודה לכולם על התמיכה, קיבלתי המון הודעות מסביב לתחרות ולא הספקתי להגיב לכולן אז שוב תודה.
עד הפעם הבאה...
1184903_10202128498761751_2065108068_n.jpg

קבצים מצורפים

• 1184903_10202128498761751_2065108068_n.jpg
    1184903_10202128498761751_2065108068_n.jpg
    KB 92.1 · צפיות: 112
אחלה תחרות, יש ימים חלשים, לקחת מקום שלישי ביום רע זה אחלה ובתחרות מתחרים, אז טוב שלא הגזמת בניסיון השלישי בדד.
בתכלס לא היה משהו "גרוע" חוץ מהבנץ' שצנחת... עדיין 722 זה טוטאל גבוה מאוד לתחרות ראשונה באופן
אד קואן בנץ' פרוגרם שורק1

בקשר לדדליפט, אני ממשיך לטעון שאתה לא נכנס בשלישית, אולי שישית-שביעית
אגב העפת לספוטר שם אחושלוקי מכה

נערך לאחרונה:
כל הכבוד לך, פשוט הבאת גאווה למדינה בתמונה עם הדגל-ישראל! באמת כל הכבוד לך!

בני כמה היו המקום 1 ו 2?
הם לדעתך היו על חומרים?

כל הכבוד לך, פשוט הבאת גאווה למדינה בתמונה עם הדגל-ישראל! באמת כל הכבוד לך!

בני כמה היו המקום 1 ו 2?
הם לדעתך היו על חומרים?
שמעתי שזה שלקח מקום 1 שתה מיץ גזר לפני כל כניסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית