הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה להעלאת מסה

• פותח/ת השרשור unknown1
  • פורסם בתאריך
U

unknown1

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן, התחלתי לאכול לפי תפריט התזונה להעלאת מסה שיש בפורטל שכולל 2700 קלוריות. יש לי כמה שאלות.
האם זה לגיטימי לא להצליח לסיים את הארוחות בהתחלה? האם אוכל לסיים אותן כאשר יעבור קצת זמן?
לקחתי תוכנית FBW להעלאת מסה מהפורטל, האם זה שילוב מומלץ? ותוך כמה זמן בערך זה ישפיע ואעלה במשקל?
תודה לעונים

אהלן, התחלתי לאכול לפי תפריט התזונה להעלאת מסה שיש בפורטל שכולל 2700 קלוריות. יש לי כמה שאלות.
האם זה לגיטימי לא להצליח לסיים את הארוחות בהתחלה?
הכל לגיטימי. אבל לא מאד סביר. כמה אתה שוקל כעת?
האם אוכל לסיים אותן כאשר יעבור קצת זמן?
בטוח שכן.
לקחתי תוכנית FBW להעלאת מסה מהפורטל, האם זה שילוב מומלץ? ותוך כמה זמן בערך זה ישפיע ואעלה במשקל?
תודה לעונים

תשקל מדי שבוע באותו יום בשעה דומה. בהתאם לשקילה עושים כיוונונים בתפריט.

• פותח/ת השרשור
תשקל מדי שבוע באותו יום בשעה דומה. בהתאם לשקילה עושים כיוונונים בתפריט.
אוקיי, תוכל לפרט איזה מין שינויים? אם המשקל שלי הוא 68~ והגובה 180?
ושאלה נוספת, האם מותר לחרוג מהתפריט ולאכול בימי שישי ושבת ארוחות שלא כתובות בתפריט?
תודה
עריכה: נ.ב- האם התפריט הוא יומיומי או רק ליום אימון, והאם זה מרחיב לי את הקיבה וכאשר אפסיק להתאמן מתישהו זה יגרום לי להשמין?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי, תוכל לפרט איזה מין שינויים? אם המשקל שלי הוא 68~ והגובה 180?
מעלים/מקצצים בקלוריות לפי השינוי בהרכב הגוף.
ושאלה נוספת, האם מותר לחרוג מהתפריט ולאכול בימי שישי ושבת ארוחות שלא כתובות בתפריט?
אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אין משטרת תפריטים. רק תבין שאתה עושה שני צעדים קדימה ואחד לאחור.
תודה
עריכה: נ.ב- האם התפריט הוא יומיומי או רק ליום אימון, והאם זה מרחיב לי את הקיבה וכאשר אפסיק להתאמן מתישהו זה יגרום לי להשמין?

התפריט הוא לכל יום שבו אתה אוכל 2700 קלוריות.
אם תפסיק להתאמן כנראה שתשמין בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה רבה.

Back
למעלה תחתית