הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית אבקת חלבון אופטימום או דיימטיז

JustLift

משתמש מתחיל
196
0
נק' מוניטין:
139
196
0
אני מקווה שמותר לדבר על זה פה..
בכל מקרה אני רוצה לקנות לי ואלה שתי החברות שאני מתלבט בניהם
אני בגדול תכננתי על האופטימום בננה אבל אין במלאי
אז רציתי לדעת איזה תחליף תציעו לי ? אני הבנתי מה משה רשם על הטופי קרמל ויכול להיות שאני יאהב את זה אבל אני פשוט מפחד לקחת את הסיכון ורוצה משהו שיהיה בטוח טעים...
הבננה של דיימטיז דומה לבננה של אופטימום ?
אזיה טעמים תמליצו מאופטימום ?

אני ממליץ לך באופטימום בעיקר על שני טעמים מצויינים שטעמתי - Cake Batter טעם עדין ומתקתק פשוט טעים כול פעם מחדש
הטעם השני הוא טופי קרמל כמו שציינת הוא לדעתי מצויין וטעים מאוד מתוק טיפה יותר מ Cake Batter

לגבי הבננה של דיימטיז היא סבבה גם של אופטימום בדיימטיז דווקא אהבתי את החלבון המורכב שלהם בטעם קפוצ'ינו הוא היה הכי טוב שלהם שיצא לי לטעום לדעתי

יש לי את הקפה מוקה של דיימטיז,זה פשוט מעדן.
אני פשוט מכור לאייס קפה,אז חיפשתי טעם שדומה לו ומצאתי את הקפה מוקה וזה בדיוק אותו הדבר.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך באופטימום בעיקר על שני טעמים מצויינים שטעמתי - Cake Batter טעם עדין ומתקתק פשוט טעים כול פעם מחדש
הטעם השני הוא טופי קרמל כמו שציינת הוא לדעתי מצויין וטעים מאוד מתוק טיפה יותר מ Cake Batter

לגבי הבננה של דיימטיז היא סבבה גם של אופטימום בדיימטיז דווקא אהבתי את החלבון המורכב שלהם בטעם קפוצ'ינו הוא היה הכי טוב שלהם שיצא לי לטעום לדעתי
סבבה לקחתי לתשומת ליבי !

קפה מוקה של דיימטיז - מאוד טעים ויותר זול מאופטימום
עזוב מחיר...הטעם יותר חשוב לי
יש לי את הקפה מוקה של דיימטיז,זה פשוט מעדן.
אני פשוט מכור לאייס קפה,אז חיפשתי טעם שדומה לו ומצאתי את הקפה מוקה וזה בדיוק אותו הדבר.
נשמע טוב אני אוהב אייס קפה...איך הוא עם חלב ואיך עם מים ?
אופטימום מרגיזים אותי
מעלים את המחיר כל פעם כאילו אתה שותה חלבון זהב..
קוראים לזה GOLD לא ?🤘 חחח יש לך איזה המלצה בכל זאת מאופטימום בלי קשר למחיר ?

סבבה לקחתי לתשומת ליבי !

עם חלב כמו שאמרתי זה פשוט מעולה ואני נהנה מכול רגע,עם מים לא ניסיתי כי אני מפחד להתאכזב חחח

סבבה לקחתי לתשומת ליבי !

קרמל טופי פאדג'.

אופטימום בכל מכל בעולם יותר יקרים. אני אישית אהבת את הבננה של סאן יותר מהאופטימום. הקרמל טופי פאדג סבבה לגמרי, לא מדהים לדעתי כמו שכולם אומרים אבל ממש לא רע.

• פותח/ת השרשור
לא בדקתי אבל הכל שם היה יותר זול משמעותית מישראל.
כרגיל...ככה זה אצלנו
אופטימום בכל מכל בעולם יותר יקרים. אני אישית אהבת את הבננה של סאן יותר מהאופטימום. הקרמל טופי פאדג סבבה לגמרי, לא מדהים לדעתי כמו שכולם אומרים אבל ממש לא רע.
לא יודע מפחד מהקרמל טופי הזה אני מפחד להתבאס עליו ואז זה סתם מוציא את החשק אני רוצה חלבון שאני יחכה לשתות אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית