נק' מוניטין:
9,758
- 1,155
- 1,828
זה כבר לא מצחיק....
כמעט שנתיים ברצף (למרות שבחצי שנה הראשונה נמנעתי מלנסות), אני לא עולה ביכולת של הדד-ליפט.
עשיתי SS, אני עושה עכשיו טקסס, ואני לא מצליח לעבור את ה-160,170 בדדליפט.
לשם השוואה בבנץ אני 145, במילטרי פרס אני 100, סקאווט הגעתי ל200 וירדתי עד למאה כדי להיות בטוח בטכניקה, אני עכשיו ב170 אבל מרגיש שאין בעיה להעיף 200 וגם יותר, בטח לפעם אחת. הדדליפט פשוט תקוע....
אני אנסה לנתח את הטכניקה שלי ואולי למצוא את נקודות התורפה:
1. מצליח להכנס למצב בפעם הראשונה, אבל בהרמות אחר כך הגב מתעגל
2. קשה לי מאוד לא לפתוח את האצבעות, אפילו עם מגנזיום...
3. אולי זה ישמע קצת מוזר, אבל אני מרגיש שאני מרים את המוט גבוה מידי, ומאוד לא נוח במעבר מעל הזין והביצים, ניסיתי לפתוח ידיים רחב יותר וזה קצת שיפר...
4. אני מרים כאשר הידיים מחוץ לרגלים ולא סומו, אולי אני צריך לעבור לסומו? אני שוקל 120 על 1.85.
נסיון להוריד משקלים ולהעלות בהדרגה לא הביא אותי קדימה. מה דעתכם?
כמעט שנתיים ברצף (למרות שבחצי שנה הראשונה נמנעתי מלנסות), אני לא עולה ביכולת של הדד-ליפט.
עשיתי SS, אני עושה עכשיו טקסס, ואני לא מצליח לעבור את ה-160,170 בדדליפט.
לשם השוואה בבנץ אני 145, במילטרי פרס אני 100, סקאווט הגעתי ל200 וירדתי עד למאה כדי להיות בטוח בטכניקה, אני עכשיו ב170 אבל מרגיש שאין בעיה להעיף 200 וגם יותר, בטח לפעם אחת. הדדליפט פשוט תקוע....
אני אנסה לנתח את הטכניקה שלי ואולי למצוא את נקודות התורפה:
1. מצליח להכנס למצב בפעם הראשונה, אבל בהרמות אחר כך הגב מתעגל
2. קשה לי מאוד לא לפתוח את האצבעות, אפילו עם מגנזיום...
3. אולי זה ישמע קצת מוזר, אבל אני מרגיש שאני מרים את המוט גבוה מידי, ומאוד לא נוח במעבר מעל הזין והביצים, ניסיתי לפתוח ידיים רחב יותר וזה קצת שיפר...
4. אני מרים כאשר הידיים מחוץ לרגלים ולא סומו, אולי אני צריך לעבור לסומו? אני שוקל 120 על 1.85.
נסיון להוריד משקלים ולהעלות בהדרגה לא הביא אותי קדימה. מה דעתכם?