עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רוב המדריכים גם ככה ליצנים אז למי זה מפריע? אולי אנשים יתחילו לקרוא ולהתעניין ולא לחכות שמישהו בחולצת מדריך יאכיל אותם עם כפית.
רוב המדריכים גם ככה ליצנים אז למי זה מפריע? אולי אנשים יתחילו לקרוא ולהתעניין ולא לחכות שמישהו בחולצת מדריך יאכיל אותם עם כפית.
כמה שאתה צודק לצערי... תחום מגעיל ולא מוערך לרוב והדרך לעשות בו כסף זה לעבוד ברשת ולעשות דרכה אימונים אישיים \אימונים בחוץבוא תעיף עוד 30% מהמשק הישראלי אם הטענה שלך היא "חוסר מקצועיות", זה שקיימים ליצנים לא אומר שצריך למחוק כמה אלפי מקומות עבודה מראש.
מצחיק אותי כ"כ, האנשים שיושבים בממשלה פשוט מורכבים מכסילים חוטבי עצים ושואבי מים, רק שהם מקבלים 50000 שקל לשבת בכנסת ולדבר שטויות.
די בלהסתכל על דיון של 10 דקות של לימור לבנת(חברת כנסת כבר 100 שנה) ואתה פשוט נדהם שאישה כזו קיימת זכות הצבעה לחוקים במדינה, אישה שהייתה צריכה להישאר תופרת, או חנין זועבי, אוייבת המדינה מבית, שפעמיים כבר חברת כנסת וכנראה תקבל פנסיה עתירת תקציב בזמן שהיא יוצאת בהצהרות נגד צה"ל ומדינת ישראל כמדינה.
לאחר שהבעתי מאית מהדעה שלי על התיאטרון הביזיוני(בלי להעליב אנשי תיאטרון כמובן!) שנקרא הכנסת ניגש לעניין.
האוכלוסיה שעובדת בתחום הזה מורכבת רובה ככולה מחיילים משוחררים וסטודנטים, אנשים שמרוויחים גרושים(30 לשעה במקרה הטוב, מינימום אם אתה חדש/אין לך אלטרנטיבות). אם לא כאלה אז מדובר באנשים שעובדים להשלמת הכנסה או לחילופין אנשים עם תעודות שאיבדו את מקום עבודתם ועובדים כדי להביא לחם הביתה, אני מכיר רבים וטובים כאלה וזו לא האוכלוסיה שצריך לקצץ.
יותר מחצי מהמאמנים לא מחזיקים בתחום הזה יותר מחצי שנה, אם מסיבות כלכליות, אם בגלל שהם חסרי קשרי עבודה עם בני אדם, או פשוט בגלל הזילות העצומה בתחום שמתייחסים למדריכים יותר גרוע ממלצרים בני 17 והמנהל פשוט לא שם קצוץ(הייתה תקופה אצלנו של 7 חודשים שבה באו והלכו מעל 15 אנשים)
הנה עוד כמה מאות משרות של מעמד הביניים ומטה נמחקו ולאף אחד לא אכפת...
כמה שאתה צודק לצערי... תחום מגעיל ולא מוערך לרוב והדרך לעשות בו כסף זה לעבוד ברשת ולעשות דרכה אימונים אישיים \אימונים בחוץ
וכשאתה חדש אתה טוחן משמרות ובשביל להגיע למשכורת יפה (לפחות 10 .. שבנינו למשפחה עם 2-3 ילדים למי מספיק 10?) צריך לקרוע את התחת ולעבוד מ8 בבוקר עד 8-9 בערב
ויותר עצוב שהמון מדריכים איכותיים בעלי ידע עוזבים את התחום אחרי שנה שנתיים מסיבות כלכליות
דרך אגכ אני מכיר לאממעט שעוברים את ה10 ב4-5 שעות עבודה ביום..מאמנים באופן פרטי עם קצת ציוד בפארק שכונתי וכל אימון 150-180 4-5 כאלה ביום..מסכים, מה גם שכדי להגיע ל10 נטו אנשים עובדים 150% כולל שבתות חגים ומה שלא תרצה וזה אם יש ניסיון ושוק קליינטים גדול, בקיצור שוק עבדים כדי לשרוד.
אני מכיר עשרות אנשים שמפרנסים ככה משפחות וזו לא האוכלוסיה שצריכה קיצוצים בהיקף משרות
מה שהכי עצוב שזה לא יגולם בפועל לאף אחד בבתי מלון או במקום עבודה בכסף, פשוט המקומות האלה ירוויחו יותר/ישלמו פחות כסף
הסכמנו ב5 דק' בוואטסאפ שזה מיתוס שהתחום הזה רווחי.
מי שעובד בתחום תקופה יודע בדיוק מה קורה: משכורות לא אחידות, 0 בטחון כלכלי ורק עבודה בשחור כדי להרוויח(כולל כל החסרונות של עבודה בשחור: לדוג' מדריכת זומבה שברה רגל= חודשיים בלי משכורת, מדריך שנחקר בהעלמת מס, חודש של טילים בכל אזור הדרום= 0 שקל וכו' וכו')
האנשים שמרוויחים טוב עובדים שחור, עובדים בשבתות וחגים ומוכרים חומרים אסורים.
בקיצור למות ולהסתכן כדי להרוויח את הממוצע במשק.
בוא למנופאי מנמל אשדוד שעובד במשמרות של 4 שעות ומרוויח כמו חבר כנסת... את אלה צריכים להרגיע
עוד לא הבנתי איך עובדי נמל אשדוד מרוויחים כל כך הרבה , מישהו מוכן להסביר לי מאיפה בא כל הכסף ?
למה כשהם שובתים לא מעיפים אותם ומחליפים באנשים אחרים ? כולה פועלים אפשר לשים שם אנשים אחרים הם לא עושים הרבה חוץ מלהיות סבליםחצי מהסחורות בארץ בערך מיובאות דרך הנמל הזה, ברגע שהם שובתים ישר קופצים כדי לרצות אותם כי כל שביתה כזו עולה כמה מיליארדים למשק.
בגדול יש להם משכורת "בסיס" נורמלית, 5-9 אלף, הבעיה שיש להם מיליון תוספות סיכון, פרמיות ותמלוגים והשכר מתנפח פי 3 או אפילו פי 5, השכר הממוצע שם גבוה מהרבה חברות הייטק.
הבעיה שלי היא לא גובה המשכורת, יש אנשים שעובדים במשרות מפתח בהייטק ומרוויחים 50 אלף שקל.
הבעיה שלי שזה צוואר בקבוק והנמל שייך למדינה זו לא חברה פרטית והיא לא שייכת לעובדי הנמל כמו שהם חושבים ועושים היום.
לא הגיוני שעובד שם יקבל יותר כסף מהנשיא או ראש הממשלה.
כוס עמק, אבל למה במלונות מוציאים מדריך תמורת זה שלא יכנסו לשם קטינים?
אני נושא לאילת לשבוע לדוגמה, אני אמור לעצור עכשיו לשבוע בתוכנית בסגנון של SS, טקסס, פנדליי או כל תוכנית עצימה ששבוע הפסקה ידפוק אותי חזק, כדי שהמלון יוריד שקל וחצי ללילה?!
מה זה השטויות האלה?
המכון במלון מיועד כדי שמי ששם יוכל להתאמן למרות שהוא לא בעיר מגוריו ואין לו מנוי במכון כושר פה, ועכשיו הם לוקחים את זה מכל מי שמתחת לגיל 18?
הם בכוח רוצים לגרום לי להעדיף לנפוש בחו"ל ולהוסיף למלונות שם עוד יתרונות (כמו שירות נורמלי ומחיר זול, או אתרים מעניינים יותר ומזון איכותי גם לא במלונות של 5 כוכבים. הייתי ברומא באכסניה פשוטה היה אוכל מעולה, בארץ הייתי במלון 3 כוכבים רציתי למות)?[/QUO
מבחינתם מי שנמצא מתחת לגיל 18 הוא לא אדם שמשלם את החשבון ולכן אתה לא אוכלוסיה שמעניינת אותם.
- - - עידכון הודעה - - -
זה לא מדוייק,לא כולם פועלים יש שם אנשים עם משרות שדורשות ניסיון גדול כמו נתבים.אבל כן על זה מדברים כרגע,לפתוח 2 נמלים חדשים שיתחרו בנמלים הישנים.ההצעה שהועלתה היא שבמידה ויהיו שביתות,יביאו אנשים מהצבא או אפילו שכירים מחו"ל על מנת לתפעל את הנמל,הלוואי,כסף רב מתבזבז בנמלים .למה כשהם שובתים לא מעיפים אותם ומחליפים באנשים אחרים ? כולה פועלים אפשר לשים שם אנשים אחרים הם לא עושים הרבה חוץ מלהיות סבלים