הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום מסה נקיה עליה של 12 קילו

אתה חכם יחסית לגילך, אבל בטח אתה כבר יודע את זה

הצורת כתיבה שלך, הידע שלך וההבנה פשוט לא תואמים לילד בן 14, הלוואי ואני הייתי יודע כל כך הרבה על אימונים בגיל שלך.. אתה תגיע לתוצאות מעולות בעתיד אני בטוח.
תודה רבה לשניכם.
האמת שזה הגיע בעיקר כי אני לא אוהב לבזבז זמן בכל נושא, וחיפשתי משהו יותר יעיל ממה שהמדריך במכון נתן לי ואיך לשרוף שומן יותר טוב מסתם לרוץ, הגעתי לקילוגרם ושם נדבקתי בבאג של אימונים שכלל עשרות מאמרים בעברית ואנגלית, המון קריאה בפורום הזה ובאחרים והמון ספרים שקראתי בנושא.

בגלל תגובה אחת שלא הבנת נכון אתה קובע שכל ה-37 תגובות (שכולן תותח וכו') נגדו ושהפורום תומך רק בשמנים?
יכלת יותר = אם הוא היה במסה רגילה הוא היה צובר יותר שריר בלי שום ויכוח, למרות שהוא השיג תוצאות מעולות בכל מקרה.
אל תכנס לחיטוב = הוא על פאקינג 10% שומן, אנשים בקושי מצליחים לחטב לאחוז הזה אחרי המון זמן ומתחת ל-10% שומן כמעט בלתי אפשרי לרדת בלי תפריט. חודש וחצי מ-10% ל-8% ככול הנראה לא יספיק, אולי הוא ירד ל-9%.
אין שום צורך לעשות חיטוב על 10% שומן או על 12% שומן, 14% שומן כנראה שעדיין יראו לו קוביות עם המסת שריר שלו, אז אין לו סיבה לחטב לפני 15% שומן, זה לא אומר שאנשים אומרים לו לחטב ב-50% שומן כמו שאתה מתאר את האתר.
ואגב, אני לא יודע כמה פעמים הפנתי אותך לשירשור הזה, הפסקתי לספור די מזמן, ואפילו הספקת לראות אותו ביום הראשון שפירסמתי אותו.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
אולי תבין כבר שהפורום לא תומך בהשמנת יתר, ופאוורליפטרים ו-וואיטליפטרים לא שמנים למעט האנשים שבקטגוריות ללא הגבלה?
אתה ממחזר את אותן שטויות שמסבירים לך 10 פעמים.

פותח האשכול- תוצאות מעולות!
10% שומן גם לדעתי.
אין לך סיבה לחטב חודש וחצי, כנראה שתרד חצי אחוז אולי אחוז.
במצב שלך קשה מאד לרדת באחוז שומן.
במקומך הייתי עושה מסה עד 15% שומן או עד 14% ואז יש טעם לחטב.
טוב אחי אתה בוא אני יגיד לך משהו אתה יודע מה זה רגישות לאינסולין ? יופי ככל שאתה יותר חטוב ככה הגוף יותר רגיש לאינסולין ברגע הזה הגוף מפתח יותר רקמות שריר , ועוד דבר כאשר אתה באחוז שומן גבוה הגוף בונה תאי שומן שאותם אי אפשר להסיר אלה רק בניתוח, ועוד דבר כאשר הגוף בונה תאי שומן ככה יותר קל לך להשמין ,ובנוסף ככל שאתה באחוז שומן יותר גבוה הגוף משקיע יותר בהגדלת תאי השומן ולא בהוספת מסת שריר,
ל10 אחוז שומן אין בעיה להגיע תוך חודשיים אם אתה רציני ומשם להתחיל מסה איטית שלא תגרור 20 קילו של שומן .
אבל עזוב כולכם חכמים גדולים וכל מה שיגדו לכם גם אם זה פרופסור זה לא נכון , אז תמשיכו לאכול ממתקים ופחמימות מגאנקפוד ותקפיצו תאינסולין שלכם לשמיים ונראה איך תגדלו , רק עוד דבר אפשר להגיע לעד קילו בחודש של מסת שריר לא יותר לא משנה כמה תאכל או לא תאכל מעבר לקילו זה רק שומן אז למה לעלות 3 קילו בחודש ?
בהצלחה ויום טוב
(לגבי חלב זה כבר סיפור אחר זה הדבר הכי גרוע שמפתח גוף יכול לעשות לעצמו) אבל זה כבר סיפור בפנים עצמו

נערך לאחרונה:
למה נראה לך????
ברור שאני גם משקיע ברגליים באותה מידה שאני משקיע בשאר חלקי הגוף,בלי רגליים לא תוכל להתקדם לשום מקום גם בחלק העליון.

- - - עידכון הודעה - - -

Nion לגבי התכנית תזונה זה מאד מורכב,בקטע של התזונה הייתי נורא מקצועי והקפדתי ממש על דקויות.
כל שבועיים 3 שיניתי תפריט וכל הזמן המשכתי להעלות את הקלוריות בהתאם לעליה במשקל.
בעקרון הייתי חי מכנה דברים בסיסיים שזה דגים טונה עוף בשר אורז פסטה פירות דגנים למיניהם מיצים טיבעיים ביצים לחם מחיטה מלאה וכו...
אוכל נקי כמה שאפשר ואז העליה איכותית יותר.

איזה תוכנית אימונים עשיתה ? ועל כמה מאזן חיובי הייתה ? ואם אפשר לדעת בערך כמה חלבון/פחמימה/שומן אכלת ?

טוב אחי אתה בוא אני יגיד לך משהו אתה יודע מה זה רגישות לאינסולין ? יופי ככל שאתה יותר חטוב ככה הגוף יותר רגיש לאינסולין ברגע הזה הגוף מפתח יותר רקמות שריר , ועוד דבר כאשר אתה באחוז שומן גבוה הגוף בונה תאי שומן שאותם אי אפשר להסיר אלה רק בניתוח, ועוד דבר כאשר הגוף בונה תאי שומן ככה יותר קל לך להשמין ,ובנוסף ככל שאתה באחוז שומן יותר גבוה הגוף משקיע יותר בהגדלת תאי השומן ולא בהוספת מסת שריר,
ל10 אחוז שומן אין בעיה להגיע תוך חודשיים אם אתה רציני ומשם להתחיל מסה איטית שלא תגרור 20 קילו של שומן .
אבל עזוב כולכם חכמים גדולים וכל מה שיגדו לכם גם אם זה פרופסור זה לא נכון , אז תמשיכו לאכול ממתקים ופחמימות מגאנקפוד ותקפיצו תאינסולין שלכם לשמיים ונראה איך תגדלו , רק עוד דבר אפשר להגיע לעד קילו בחודש של מסת שריר לא יותר לא משנה כמה תאכל או לא תאכל מעבר לקילו זה רק שומן אז למה לעלות 3 קילו בחודש ?
בהצלחה ויום טוב
(לגבי חלב זה כבר סיפור אחר זה הדבר הכי גרוע שמפתח גוף יכול לעשות לעצמו) אבל זה כבר סיפור בפנים עצמו
לא קיבלתי התראה על הציטוט אז לא עניתי.
בעיקרון ב-17% שומן הגוף בונה מסת שריר הכי טוב. מעל זה כבר היחס עולה לטובת השומן, מתחת לזה הוא די זהה לטוב השריר.
ככול שאתה מתקדם יותר אתה יוכל לצבור פחות שריר ב-X זמן.
מתאמן מתחיל יכול לצבור 9-11 ק"ג בשנה בזמן שאנשים עם 4+ שנים ותק של אימונים יוכלו לצבור 0.9-1.5 ק"ג בשנה.
בחודשים הראשונים מתאמן מתחיל יוכל לצבור בקצב מאד גדול שריר ובהמשך הקצב ידעך, ככה שזה לא בדיוק 900 גרם בחודש בהתחלה.
אתה מסיק כל פעם מחדש את אותם מיתוסים שלא אקטואליים לפורום.
זה שבן אדם עושה SS או זה שהוא ליפטר לא אומר שהוא אוכל 5000 קלוריות ביום, לא אומר שהוא שותה גלון חלב ביום ולא אומר שהוא שמן.
רוב הפורום פה אוכלים 300-500 מעל הנייטרלי במסה ומעלים בהדרגה כשיש צורך.
רוב הפורום פה לא נראים כמו פחי זבל במסה.
רוב הפורום לא אוכל ג'אנקפוד.
למען האמת, הדיאטה שלי בימים האחרונים מבוססת על נושא האינסולין (CBL) וככה גם עוד הרבה מודלים של רוב הפורום כמו ספגטי ואיש הלילה.

לא קיבלתי התראה על הציטוט אז לא עניתי.
בעיקרון ב-17% שומן הגוף בונה מסת שריר הכי טוב. מעל זה כבר היחס עולה לטובת השומן, מתחת לזה הוא די זהה לטוב השריר.
ככול שאתה מתקדם יותר אתה יוכל לצבור פחות שריר ב-X זמן.
מתאמן מתחיל יכול לצבור 9-11 ק"ג בשנה בזמן שאנשים עם 4+ שנים ותק של אימונים יוכלו לצבור 0.9-1.5 ק"ג בשנה.
בחודשים הראשונים מתאמן מתחיל יוכל לצבור בקצב מאד גדול שריר ובהמשך הקצב ידעך, ככה שזה לא בדיוק 900 גרם בחודש בהתחלה.
אתה מסיק כל פעם מחדש את אותם מיתוסים שלא אקטואליים לפורום.
זה שבן אדם עושה SS או זה שהוא ליפטר לא אומר שהוא אוכל 5000 קלוריות ביום, לא אומר שהוא שותה גלון חלב ביום ולא אומר שהוא שמן.
רוב הפורום פה אוכלים 300-500 מעל הנייטרלי במסה ומעלים בהדרגה כשיש צורך.
רוב הפורום פה לא נראים כמו פחי זבל במסה.
רוב הפורום לא אוכל ג'אנקפוד.
למען האמת, הדיאטה שלי בימים האחרונים מבוססת על נושא האינסולין (CBL) וככה גם עוד הרבה מודלים של רוב הפורום כמו ספגטי ואיש הלילה.
בוא תראה לי איפה כתוב שמתחת ל 17 אחוז הגוף יותר יעיל לבנית שריר ו במעל 17 פחות יעיל ,
אם תחקור קצת תבין שהאחוזים הרבה יותר נמוכים מזה ומדברים על אנשים שנמצאים באחוזים של מ10 אחוז ומתחת ששמה הקצב מטבוליזם עובד הכי מהר והכי טוב לטובת השריר ושמה באמת האינסולין רגיש ,
בכלל כל הפחמימות בלי הסיבים תזונתיים קמח לבן ויותר מידי פירות אף פעם לא יהיו טובים לאינסולין (לא מדבר על פרי לפני אימון שזה מעולה), וכן רוב הפורום שותה לפחות ליטר חלב ביום אבל עזוב את זה גם 3 כוסות ביום דופק לך הרבה הרבה מהדברים שיכלו לעבוד הרבה יותר טוב לבניית שריר בלי החלב ומעלה לך תאינסולין שזה הדבר הכי חשוב לבניית שריר ,
וסלח לי אבל רוב הפורום כן נראה פח במסה וסלח לי אבל כל הפורום אוכל הרבה מעל 500 קלוריות וסלח לי רוב הפורום אפילו לא עושה ארובי בשביל לשרוף שומן ולגרום לגוף לעבוד יותר יעיל ורוב הפורום כן אוכל גאנקפוד שלא נדבר על אוראו(😃)
ונגיד אבל נגיד שכל מה שאמרתי חרטא בסדר ?
אתה מצפה מבן אדם כמו הבן אדם שפתח את הפוסט הזה לעלות ל 16 אחוז שומן? אז מה הטעם של האימונים הבן אדם רוצה ללכת לים להנות מהגוף ולא 80 אחוז מהזמן להגיד לאנשים ולבנות (סלחו לי אבל אני במסה אז לא היום נדבר עוד חודש לתקופה נורא קצרה שבה אני יסיים חיטוב ויחזור למסה )
לא הגיוני נכון ? יופי!!!
אתה אומר שבן אדם יכול לצבור לפחות 11 קילו בשנה הבן אדם צבא את זה ב 7 חודשיים כימעט במסה נקייה אז מה לעזעזעל הבעיה של כולם פה ? אפילו אתה אומר שהוא עשה תמקסימום !

נערך לאחרונה:
אתה כרגע על 10~
לא הייתי מציע לך לצאת לחיטוב , אתה כבר חטוב. תמשיך מסה נקייה.
יפה מאוד אחי, תמשיך ככה.

בוא תראה לי איפה כתוב שמתחת ל 17 אחוז הגוף יותר יעיל לבנית שריר ו במעל 17 פחות יעיל ,
אם תחקור קצת תבין שהאחוזים הרבה יותר נמוכים מזה ומדברים על אנשים שנמצאים באחוזים של מ10 אחוז ומתחת ששמה הקצב מטבוליזם עובד הכי מהר והכי טוב לטובת השריר ושמה באמת האינסולין רגיש ,
בכלל כל הפחמימות בלי הסיבים תזונתיים קמח לבן ויותר מידי פירות אף פעם לא יהיו טובים לאינסולין (לא מדבר על פרי לפני אימון שזה מעולה), וכן רוב הפורום שותה לפחות ליטר חלב ביום אבל עזוב את זה גם 3 כוסות ביום דופק לך הרבה הרבה מהדברים שיכלו לעבוד הרבה יותר טוב לבניית שריר בלי החלב ומעלה לך תאינסולין שזה הדבר הכי חשוב לבניית שריר ,
וסלח לי אבל רוב הפורום כן נראה פח במסה וסלח לי אבל כל הפורום אוכל הרבה מעל 500 קלוריות וסלח לי רוב הפורום אפילו לא עושה ארובי בשביל לשרוף שומן ולגרום לגוף לעבוד יותר יעיל ורוב הפורום כן אוכל גאנקפוד שלא נדבר על אוראו(😃)
ונגיד אבל נגיד שכל מה שאמרתי חרטא בסדר ?
אתה מצפה מבן אדם כמו הבן אדם שפתח את הפוסט הזה לעלות ל 16 אחוז שומן? אז מה הטעם של האימונים הבן אדם רוצה ללכת לים להנות מהגוף ולא 80 אחוז מהזמן להגיד לאנשים ולבנות (סלחו לי אבל אני במסה אז לא היום נדבר עוד חודש לתקופה נורא קצרה שבה אני יסיים חיטוב ויחזור למסה )
לא הגיוני נכון ? יופי!!!
אתה אומר שבן אדם יכול לצבור לפחות 11 קילו בשנה הבן אדם צבא את זה ב 7 חודשיים כימעט במסה נקייה אז מה לעזעזעל הבעיה של כולם פה ? אפילו אתה אומר שהוא עשה תמקסימום !

אני לא מבין בזה אבל אני רוצה להגיד משהו.

אל תפיצו שמועות באוויר,אם יש לכם מאמר שאותו קראתם ובזכותו אתם אומרים מה שאתם אומרים אז תביאו אותו אחרי התגובה שלכם.

אפילו אין רפרנסים בסוף, Bro-Science במיטבו.
שים Ynet פעם הבאה, שמעתי שהמחקרים שלהם טובים.
מה קשור רפרנסים ? זה לא מחקר , הילד ביקש מאמר הבאתי לו ,
אתה צריך מחקרים שבאחוזי שומן נמוך יותר ויותר המטבוליזם יותר מהיר והאינסולין יותר רגיש יש בשפע רק תחפש ,אתה רוצה מחקר על זה שבאחוזי שומן גבוה עולים בכמות תאי השומן בעיקר בנוער בגילאים 16-20 יש בשפע רק תחפש , אתה רוצה מחקרים שכימעט ואי אפשר לעלות יותר מקילו בחודש למתאמן מתקדם יש בשפע רק תחפש וכוכוכוכו....

מה קשור רפרנסים ? זה לא מחקר , הילד ביקש מאמר הבאתי לו ,
אתה צריך מחקרים שבאחוזי שומן נמוך יותר ויותר המטבוליזם יותר מהיר והאינסולין יותר רגיש יש בשפע רק תחפש ,אתה רוצה מחקר על זה שבאחוזי שומן גבוה עולים בכמות תאי השומן בעיקר בנוער בגילאים 16-20 יש בשפע רק תחפש , אתה רוצה מחקרים שכימעט ואי אפשר לעלות יותר מקילו בחודש למתאמן מתקדם יש בשפע רק תחפש וכוכוכוכו....

אני רוצה שתבסס את ההודעות שלך על מדע, לא על כתבות שמנציחות מיתוסים, בלי קשר למה שכתבת למעלה.
אתה בא לפורום פעם בשבוע, יורק את הBro-Science המטופש שלך שמבוסס על כלום והולך. קראת אי פעם איזשהוא מחקר? אתה יודע איך מחקרים נראים?

• פותח/ת השרשור
עדכון גב מהיום
2mmfrpt.jpg

שינוי מעולה . הלוואי והייתה לי חצי מהמשמעת העצמית שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית