הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחירי שתיה החריפה מזנקים

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך
עוברים להשתכר מוואן גוך וגרגוס כל שישי 🚬🤪🚬
האמת שזה לא נשמע כזה רע

עכשיו קצת יותר ברצינות-
למרות שאני חלק מתרבות השתייה הזאת, קשה לי להגיד שאני נגד החוק.
חוץ מהעובדה שזה מגדיל את הפערים הכלכליים (גם לא בצורה כזו גדולה) זה דווקא יכול לעשות טוב

נערך לאחרונה:
עם כל שאר הגזרות והמחירים המופקעים בהכל, האלכוהול הוא הדבר האחרון שמדאיג אותי

כמה גרייגוס וואן גוך יעלו ? זה ממש דפוק כל הסיפור הזה 😣
שבתאי יעקובי, מנכ"ל ארודן, שמשווקת בארץ את וודקה ואן גוך, לא יודע עדיין בכמה יוזיל אותה. "כרגע, המחיר לצרכן עומד על 180 שקל. הוא בוודאות ירד", אמר.

שבתאי יעקובי, מנכ"ל ארודן, שמשווקת בארץ את וודקה ואן גוך, לא יודע עדיין בכמה יוזיל אותה. "כרגע, המחיר לצרכן עומד על 180 שקל. הוא בוודאות ירד", אמר.
וגרייגוס ? אם וואן גוך יעלה 120-150 שקל ככה אז עדיף כבר וואן גוך על פינלנדיה

לא מבין למה כול העליות מחירים האלה ישראל מצאה גז וניראה לי ב2014 הם הולכים להתחיל להנפיק רווחים ולהתחן בכסף
הם לא יכולים להתאפק שנה ואז הגירעון ירד בלי לפרק את מעמד הבינים באמצע

לא מבין למה כול העליות מחירים האלה ישראל מצאה גז וניראה לי ב2014 הם הולכים להתחיל להנפיק רווחים ולהתחן בכסף
הם לא יכולים להתאפק שנה ואז הגירעון ירד בלי לפרק את מעמד הבינים באמצע

כי מצב כלכלי חרא בארץ.
זה שאחוז הכלכלה שלנו הוא 7 זו סתם הנפצה

כאחד ששותה בירה מדי פעם/נהנה מכוס ויסקי פה ושם לדעתי היו צריכים להעלות מחירים של כל השתיה החריפה, בלי שום הורדות, במיוחד השתיה הזולה, זה נפוץ בהרבה מדינות מערביות ואין סיבה שפה יקנו אלכוהול בזול מאוד, שאנשים יטוסו לחו"ל ישתכרו ויחזרו.
זה לא יעצור את הילדים המטומטמים בני 14 בפארקים שאני רואה אחר כך מקיאים/מעולפים בפארקים אבל זה יוריד את כמות האלכוהול שהם משיגים

בקשר לחלבון:
אני הזמנתי בערך 40 קילו חלבון לשנתיים הקרובות(בקרוב אני אמכור כמה שאריות שיש לי פה גם), המחירים ימשיכו לעלות. הבעיה הגדולה שבארץ ברגע שמעדכנים מדד מחירים לצרכן לאבקות החברות לא מתיישרות לפי שער הדולר.

אם הדולר יהיה 3.9 סתם לדוגמה למשך 3-4 חודשים וייבאו אבקות, זה יתגלם בערך ב10-12 ש"ח, תוסיפו את המע"מ החדש וזה עוד 3-4 שקלים בקיצור כל אבקה נורמלית מחו"ל תעלה 400-450 בטווח הקרוב מאוד, וגם אם הדולר יירד המחיר לא יתעדכן פה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית