הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ

• פותח/ת השרשור Noa
  • פורסם בתאריך

Noa

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני שנה לפני צבא ויש לי שאיפה ענקית בשנה הזאת להגיע לכושר שיא ולהתגייס ליחידה קרבית.
עד לא מזמן הייתי עושה בתדירות כמעט יומ-יומית ריצות וקצת כפיפות בטן ושכיבות סמיכה אבל התחילה תקופת הבגרויות ואת כל הזמן הפנוי שלי אני משקיעה בלימודים.
בנוסף ללימודים אני עובדת, עד עכשיו חשבתי שהמשכורת שלי מספיק קטנה ועדיף לחסוך אבל הבנתי שפשוט לא מצליח לי בבית ואני מתלבטת אם להירשם לחדר כושר, אני ירושלמית והכל פה בסביבה נורא יקר, האם כדאי לי להשקיע את הכסף בחדר כושר לתקופת החופש הגדול(עד לבגרויות הבאות),או שיש דרך להגיע לאותה תוצאה של חדר כושר גם בבית?
(אני מציינת שכבר תקופה ארוכה אני אוכלת בריא ומשתדלת כמה שיותר אבל לא רואה שינוי בגוף שלי, אני תמיד נשארת מלאה טיפה)

ברוכה הבאה לפורום,
הייתה לי מתאמנת אישית בת 17 לפני כשנה, אבא שלה ביקש שאאמן אותה אישית לקראת גיבוש לטיס והסכמתי(היא עברה בהצלחה ובקלות את הגיבוש ו10 חודשים במסלול כבר)

אני ממליץ מאוד להירשם לחדר כושר ממספר סיבות:
1. כדי לפתח את הפלג גוף העליון לקראת הגיבוש(זחילות, פק"לים, נשיאת ציוד וכו')- בעזרת אימוני משקולות
2. לפתח כוח פיזי בפלג גוף התחתון(אין תחליף לסקוואט- בהתחלה עם משקולות ולאחר מכן עם מוט)
3. לשפר סבולת אירובית לא רק ע"י ריצות ארוכות(אימוני משקולות בדופק גבוה/אימון מטקון: ללא הפסקות עם משקל נמוך- ראי פורום קרוספיט)
4. עד כמה שנשמע תמוה, אימוני משקולות פיזיים יחזקו אותך מאוד מבחינה מנטלית- בחלק הזה כדאי מאוד שיהיה מישהו צמוד שידחף אותך כשאת בטוחה שאת עומדת לקרוס/שקשה מדי.

הכי קריטי לך בתקופה הקרובה לפתח כח ומאסת שריר כך שהמגבלה היחידה שתהיה לך בגיבוש הזה היא לא פיזית אלא מנטלית, זה תהליך של למידה של איך את צריכה להראות וכמה את צריכה לשקול, זה את יכולה ללמוד לאט ובזהירות דרך כתבות והפורומים שלנו.

אם תתאמני כמו שצריך ה300 או מה שלא יהיה בחודש יהיו הכסף הכי טוב שהשקעת השנה

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃

ברוכה הבאה לפורום,
הייתה לי מתאמנת אישית בת 17 לפני כשנה, אבא שלה ביקש שאאמן אותה אישית לקראת גיבוש לטיס והסכמתי(היא עברה בהצלחה ובקלות את הגיבוש ו10 חודשים במסלול כבר)

אני ממליץ מאוד להירשם לחדר כושר ממספר סיבות:
1. כדי לפתח את הפלג גוף העליון לקראת הגיבוש(זחילות, פק"לים, נשיאת ציוד וכו')- בעזרת אימוני משקולות
2. לפתח כוח פיזי בפלג גוף התחתון(אין תחליף לסקוואט- בהתחלה עם משקולות ולאחר מכן עם מוט)
3. לשפר סבולת אירובית לא רק ע"י ריצות ארוכות(אימוני משקולות בדופק גבוה/אימון מטקון: ללא הפסקות עם משקל נמוך- ראי פורום קרוספיט)
4. עד כמה שנשמע תמוה, אימוני משקולות פיזיים יחזקו אותך מאוד מבחינה מנטלית- בחלק הזה כדאי מאוד שיהיה מישהו צמוד שידחף אותך כשאת בטוחה שאת עומדת לקרוס/שקשה מדי.

הכי קריטי לך בתקופה הקרובה לפתח כח ומאסת שריר כך שהמגבלה היחידה שתהיה לך בגיבוש הזה היא לא פיזית אלא מנטלית, זה תהליך של למידה של איך את צריכה להראות וכמה את צריכה לשקול, זה את יכולה ללמוד לאט ובזהירות דרך כתבות והפורומים שלנו.

אם תתאמני כמו שצריך ה300 או מה שלא יהיה בחודש יהיו הכסף הכי טוב שהשקעת השנה

בהצלחה

עשית לי חשק להירשם לחד"כ, למרות שאני רשום כבר. 👑

Back
למעלה תחתית