הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתף יותר מנופחת מהשנייה או שזה טרפזים

Parlmnta

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
יש לי כתף יותר מנופחת מהשנייה ויותר ארוכה לא יודע איך להסביר כל כך אבל זה ממש בולט כאילו עבדתי רק על צד אחד או שזה טרפזים אני לא יודע מהזה אבל האם זה הגיוני ? אני ינסה לעלות יותר מאוחר תמונה

גנטית אצל כולם יש צד חזק יותר וצד פחות,
שונה מבן אדם לבן אדם, תמשיך להתאמן כרגיל וזה אמור להשתוות פחות או יותר.
בהצלחה

אם אתה עושה דדליפט באחיזה משולבת, ייתכן שזו הסיבה.

אם אתה עושה דדליפט באחיזה משולבת, ייתכן שזו הסיבה.

לא קשור.. באחיזה משולבת הטרפזים\כתפיים עדיין נמצאים באותה מעורבות, מה ששונה זה שביד האוחזת בסופינציה הבייספ משתמש כמייצב במקום הטרייספ..

שאלה: הטרפזים שלי גדלים בצורה לא אחידה משימוש באחיזה משולבת. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את ההתפתחות שלהם?
לפני שאתייחס לזה, אני הולך להצהיר שאני חושב שזה, ברובו, לא מהווה נושא בכלל. בכל אופן, אני אשעשע כמה יחידים שחושבים בכנות שזו בעיה ששווה התייחסות. מה לעשות?
1) עשו את כל החימום והסטים הקלים עם אחיזה רגילה (כפולה מלמעלה). הדבר יעזור לגרות את שני הטרפזים באופן שווה, כמו גם לשפר את האחיזה שלכם.
2) החליפו את הידיים שלכם באחיזה למעלה\למטה כל חזרה כשאתם מאפסים את האחיזה שלכם, כלומר שמאל מעל\ימין מתחת לחזרה 1, שמאל מתחת\ימין למעלה חזרה 2.
3) אופציה נוספת למתאמן מתקדם יותר היא לעשות שראגס עם אחיזה הפוכה מזו שאיתה אתם עושים עכשיו דדליפט, מיד אחרי שאתם עושים את הדדליפטים שלכם.
קחו את סך משקל העבודה שלכם בחשבון, כלומר המשקל שהורם בדדליפט סה"כ = המשקל שיורם בשראגס. כללו את החימום שלכם במשקל הכולל.
אנא מכם, אם לא חשבתם על זה מעולם או שמתם לב לזה שהטרפזים שלכם מתפתחים באופן לא שווה, אל תתחילו להתייסר על הנושא התמוה הזה.

מתוך שאלות ותשובות starting strength
לפי דעתי זה מיותר אבל אתה יכול לנסות

Back
למעלה תחתית