הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לאבקת חלבו סאן

מצב
השרשור נעול

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
היי יש לי 2 שאלות בקשר לאבקת חלבון
1. ראיתי באתר שמוכרים את האבקה שכל מנה 29.9 גרם ו27 גרם חלבון ו110 קלוריות עכשיו זה נשמע לי כמו אייזולט אבל יש תמונה של לא
זה אייזולט או לא?
2. אני כבר כמה ימים מנסה להשיג תשובה מסאן בפייסבוק והם לא עונים לי מישהוא פו במקרה יודע נקודות מכירה של האבקת חלבון שלהם בפתח תקווה?

בנוגע לראשונה, זה כן אייזולט.
בכל מקרה, אני קניתי אבקת חלבון אייזולט בטעם שוקולד והטעם פשוט נוראי.
תתרחק, לפחות מהטעם הזה.

היי יש לי 2 שאלות בקשר לאבקת חלבון
1. ראיתי באתר שמוכרים את האבקה שכל מנה 29.9 גרם ו27 גרם חלבון ו110 קלוריות עכשיו זה נשמע לי כמו אייזולט אבל יש תמונה של לא
זה אייזולט או לא?
2. אני כבר כמה ימים מנסה להשיג תשובה מסאן בפייסבוק והם לא עונים לי מישהוא פו במקרה יודע נקודות מכירה של האבקת חלבון שלהם בפתח תקווה?
לא יודע אם יש נקודת מכירה בפתח תקווה אבל מוכרים מוצרים של סאן בקאנטרי שאני מתאמן בו (ספורטן אם אתה מכיר..)

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם יש נקודת מכירה בפתח תקווה אבל מוכרים מוצרים של סאן בקאנטרי שאני מתאמן בו (ספורטן אם אתה מכיר..)
איפו אתה גר?

מישהוא אולי יכול לומר לי למה אף אחד לא עונה בפייסבוק שלהם? או איפו יש נקודות מכירה...

איפו זה ספורטן הזה?
יש מצב יתעמקת קצת בנושא שם? כיאילו אתה יודע בכמה מוכרים ומכורים ש תאייזולט או רגיל או מה שלהם?
לא, לא התעמקתי בכלל, מאיזה איזוור אתה בפתח תקווה? קרוב לקניון אבנת..

• פותח/ת השרשור
לא, לא התעמקתי בכלל, מאיזה איזוור אתה בפתח תקווה? קרוב לקניון אבנת..
אתה יכול להביא לי תמיקום המדוויק של החדר כושר כי אני ממש רוצה לקנות...
תודה מראש 😃

אפשר לנעול?
(אני אנסה להעביר את זה הלאה לספקים של סאן

• פותח/ת השרשור
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית