הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קטוטיפן ותזונה עם קלן

shalevsabag

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אהלן,אני בן 16 וכניראה הולך להתחיל לצרוך קלן.
קראתי והבנתי איך הסייקל אמור להיראות וכמה זמן
אבל אם אני עושה סייקל אחד של שבועיים ומפסיק, יהיה שינוי ? והאם צריך בכל זאת קטוטיפן
עוד שאלה זה האם אני צריך לשנות משו בתפריט שלי כשאני משתמש בקלן ?
כרגע שוקל 68,התפריט הוא : 220 חלבון טיפה יותר,45 פחמימה (אפילו 40) ו 80 שומן רק משמן זית בוטנים וכאלה .. לשנות משו ? ובקשר לאירובי ואימונים ,איך להתאמן עם קלן,משהו שונה מבחיטוב רגיל ? גם באירובי?
ושאלה אחרונה,איך ומתי למדוד לעצמי דופק חח ?
תודה מראש !

נערך לאחרונה:
בגילך לא הייתי ממליץ להתעסק עם תרופות וכימיקלים, חילוף החומרים שלך עכשיו בשיא וכדאי לך לנצל אותו כמה שיותר טבעי, אבל גם כשאני הייתי בגילך לא הייתי מוכן להקשיב לאף אחד, אז לפחות שתעשה כמה שפחות טעויות אני אנסה לעזור:

אוקיי אני אחרי סייקל קלן אז ככה..
אחרי שבועיים אתה יכול למשוך את הסייקל לעוד חודש (בסה״כ חודש וחצי-גג!!) עם תוסיף קטוטיפן כדי לחדש את הקולטנים שהקלן הרס לך, דרך אגב קטוטיפן וקלן הם ניגוד אבל הם שילוב מצוין ומעצימים את העבודה יותר מהרגיל.
תפריט התזונה שלך צריך להיות: כמה שיותר חלבון, עד כ30 גרם בכל שלוש שעות, שומן במידה קטנה ועד כ100 גרם פחמימות בסה״כ, בדרך כלל יורדים בהדרגה עם הסייקל בפחמימות עד שמגיעים ל100 גרם.
אימונים - לקחת את הקלן 4 שעות לפני אימון, במיוחד אימוני כוח כי לחץ הדם שלך יעלה לשמיים והתוצאות שעלולות לקרות הן איומות (גם מוות יכול לקרות) רצוי אירובי כמה שיותר.
באימוני כוח להוריד סטים לבין 5-8 חזרות כל סט עם משקלים יותר כבדים כדי לאבד כמה שפחות שריר.
אם אני טועה שמישהו יתקן אותי, סיימתי סייקל לפני שבוע והתוצאות נהדרות, ממליץ על שילוב עם קטוטיפן.

• פותח/ת השרשור
בגילך לא הייתי ממליץ להתעסק עם תרופות וכימיקלים, חילוף החומרים שלך עכשיו בשיא וכדאי לך לנצל אותו כמה שיותר טבעי, אבל גם כשאני הייתי בגילך לא הייתי מוכן להקשיב לאף אחד, אז לפחות שתעשה כמה שפחות טעויות אני אנסה לעזור:

אוקיי אני אחרי סייקל קלן אז ככה..
אחרי שבועיים אתה יכול למשוך את הסייקל לעוד חודש (בסה״כ חודש וחצי-גג!!) עם תוסיף קטוטיפן כדי לחדש את הקולטנים שהקלן הרס לך, דרך אגב קטוטיפן וקלן הם ניגוד אבל הם שילוב מצוין ומעצימים את העבודה יותר מהרגיל.
תפריט התזונה שלך צריך להיות: כמה שיותר חלבון, עד כ30 גרם בכל שלוש שעות, שומן במידה קטנה ועד כ100 גרם פחמימות בסה״כ, בדרך כלל יורדים בהדרגה עם הסייקל בפחמימות עד שמגיעים ל100 גרם.
אימונים - לקחת את הקלן 4 שעות לפני אימון, במיוחד אימוני כוח כי לחץ הדם שלך יעלה לשמיים והתוצאות שעלולות לקרות הן איומות (גם מוות יכול לקרות) רצוי אירובי כמה שיותר.
באימוני כוח להוריד סטים לבין 5-8 חזרות כל סט עם משקלים יותר כבדים כדי לאבד כמה שפחות שריר.
אם אני טועה שמישהו יתקן אותי, סיימתי סייקל לפני שבוע והתוצאות נהדרות, ממליץ על שילוב עם קטוטיפן.

דבר ראשון תודה על התשובה!
עכשיו יש לי כמה שאלות. אם אני צורך קלן לשבועיים(פעם ראשונה ואני מעדיף לעשות סייקל קצר רק כדי ךראות איך זה) יהיו תוצאות? ואם זה רק שבועיים צריך קטוטיפן?
לגבי התפריט,הואדתי שומן לחמישים והעלתי פחמימה לשמונים,חלבון נשאר בערך אותו דבר
אמרת 30 גרם בארוחה,יוצא לי יותר מזה בכל ארוחה..זה בסדר או להוריד? תודה וסליחה אם השאלות מפגרות 😃

זה בסדר לגמרי שאתה מתעניין!
שבועיים עם קלן,תפריט תזונה נכוו,ותוכנות אימונים מתאימה יכולה להוריד אותך יפה בבמשקל.
אני בשבוע וחצי הראשון ירדתי 5 קילוגרם.
לא צריך קטוטיפן בשבועיים. לא לאכול יותר מ30 גרם חלבון בארוחה כי מעל 30 גרם הגוף שלך לא יכול לקלוט והוא פשוט הופך אותו לשומן/פחמימה לפי הצורך שלו באותו הרגע.
יום טוב חבר!!!

• פותח/ת השרשור
שבועיים עם קלן,תפריט תזונה נכוו,ותוכנות אימונים מתאימה יכולה להוריד אותך יפה בבמשקל.
לא צריך קטוטיפן בשבועיים. לא לאכול יותר מ30 גרם חלבון בארוחה כי מעל 30 גרם הגוף שלך לא יכול לקלוט והוא פשוט הופך אותו לשומן/פחמימה לפי הצורך שלו באותו הרגע.
יום טוב חבר!!!
תודה רבה אחי ! עזרת מאוד!
אתה בטוח ב-100% לגבי הקטע עם ה- 30 חלבון ? זה לא איזה מיתוס או משהו כזה .. ? אשמח לעוד תגובות של אנשים בנוגע לזה 😃

- - - עידכון הודעה - - -

יום טוב חבר!!!
שמעתי שצריך מינמום 100 פחמימה כשאני על קלן .. זה נכון ? אם כן אז שיניתי את התפריט לחלבון סביבות ה 190 ,שומן חמישים (אני יכול להוריד עוד אם תגיד שצריך) ופחמימה 120,זה בסדר ?

שמע זה לא מדויק על ה0
אבל כן, אם אין לך עזרה של סטרואידים (קלן זה לא סטרואידים) אז 30גרם בארוחה זה המקסימום.

- - - עידכון הודעה - - -

פחמימה 100 מינימום וחלבון תנסה לאכול כל 3 שעות 30 גרם שתגיע לסביבות ה200
לשתות המון מים אחי!!!

• פותח/ת השרשור
לשתות המון מים אחי!!![/QUOTE]
סגור אחי תודה 😃 עזרת המון,שומן להשאיר כמו שיש אצלי ? 50 גרם ?

מההההההההה אתה מז***ן תשכל ??
למה להטעות אנשים ?

http://www.kilogram.co.il/2024/האם-ישנו-גבול-לכמות-החלבון-שהגוף-יכול-ל/

לפותח השרשור אץה יכול להית גם על דל פחמימה 10-20 גר' ליום על סייקל קלן .. תלוי ברגישות שלך סביר להניח שתיהיה עייף מידי לאימונים עצימים.
אבל בוא ניהיה טיפה רציניים .. אתה בן 16 חלאס נו !

• פותח/ת השרשור
למה להטעות אנשים ?

לפותח השרשור אץה יכול להית גם על דל פחמימה 10-20 גר' ליום על סייקל קלן .. תלוי ברגישות שלך סביר להניח שתיהיה עייף מידי לאימונים עצימים.
לא הבנתי אז מה אתה מנסה להגיד פה חח, לא להשתמש בקלן ? ומה לגבי התזונה ? להישאר בדל ?

לא הבנתי אז מה אתה מנסה להגיד פה חח, לא להשתמש בקלן ? ומה לגבי התזונה ? להישאר בדל ?
חד משמעתית לא להשתמש בקלן בגיל שלך.
אתה בשיא ההורמונלי שלך תנצל את זה במקום ישר לקפוץ לחומרים.
לגבי דיאטה זו החלטה שלך . אם זה חיטוב ראשון שלך הייתי ממליץ לך להתחיל עם דיאטה מאוזנת 2גר' חלבון פר קילו 0.8 גר' שומן ר קילו וכל השאר פחמימה כשאתה מתחיל מגירעון של 300-400
כשאתה נתקע תקצץ בפחמימות.

עלה והצלח

קודם כל תזרוק לפח כל מה שBAGIZ אמר לך,אין לו מושג על מה הוא מדבר וסתם מטעה פה אנשים.

ב.אתה בן 16,אתה לא צריך קלן,זה לא ממתקים זה סטרואיד לכל דבר ויש לו השפעה על הגוף שלך כמו כל סטרואיד אחר.
אין לך מה לחפש בסטרואידים בגיל הזה,תשמור על תזונה נכונה(יש לך מאמרים בפורטל) ,תתאמן נכון ואתה תתחטב כמו שצריך.

לא מבין מה מטעה כל מה שאמרתי
כי אין לך מושג על מה אתה מדבר.
אין שום חוק שאסור לאכול יותר מ30 גרם חלבון בארוחה וכולו יספג בגוף ולא "יהפוך לשומן\פחממה",אין בכלל הגיון בכל מה שרשמת.

שמע זה לא מדויק על ה0
אבל כן, אם אין לך עזרה של סטרואידים (קלן זה לא סטרואידים) אז 30גרם בארוחה זה המקסימום.

- - - עידכון הודעה - - -

לשתות המון מים אחי!!!

אין באמת צורך לצרוך סתם יותר מדיי חלבון בארוחה אחת - זה לא תורם יותר מדיי אבל גם לא מזיק.
לגבי פחמימה אתה טועה! אין פה עניין של מינימום זה תלוי באיזה נקודה הוא.

למה להטעות אנשים ?

http://www.kilogram.co.il/2024/האם-ישנו-גבול-לכמות-החלבון-שהגוף-יכול-ל/

תעשו לי טובה - אם כל זה שאני מבין שאתה בא להדגיש שיש פה הטעייה, אפשר לוותר בקלות על המשפט מזיין את השכל.
אפשר גם אפשר להיות על דל פחמימה של 30 גר'.

קודם כל תזרוק לפח כל מה שBAGIZ אמר לך,אין לו מושג על מה הוא מדבר וסתם מטעה פה אנשים.

ב.אתה בן 16,אתה לא צריך קלן,זה לא ממתקים זה סטרואיד לכל דבר ויש לו השפעה על הגוף שלך כמו כל סטרואיד אחר.
אין לך מה לחפש בסטרואידים בגיל הזה,תשמור על תזונה נכונה(יש לך מאמרים בפורטל) ,תתאמן נכון ואתה תתחטב כמו שצריך.

אין לו מה לזרוק את כל מה שהוא אמר לפח - וגם אתה קצת מטעה פה. אז בואו נתרכז בזה שכל אחד יביע את הדעה שלו וזהו.

קלן זה לא סטרואיד (לפחות לא במובן האנאבולי כמובן) !! אין לו שום תכונה כזאת והוא אינו משפיע על מערכות אנדוקרינולוגיות.
ללא קשר - אני לא תומך בשימוש בתכשירים האלה בגילאים כאלה.

חילוף החומרים מהיר מאוד בד"כ בגילאים כאלה וזה פשוט פשע לקחת דברים כאלה.

• פותח/ת השרשור
אין באמת צורך לצרוך סתם יותר מדיי חלבון בארוחה אחת - זה לא תורם יותר מדיי אבל גם לא מזיק.
לגבי פחמימה אתה טועה! אין פה עניין של מינימום זה תלוי באיזה נקודה הוא.

תעשו לי טובה - אם כל זה שאני מבין שאתה בא להדגיש שיש פה הטעייה, אפשר לוותר בקלות על המשפט מזיין את השכל.
אפשר גם אפשר להיות על דל פחמימה של 30 גר'.

אין לו מה לזרוק את כל מה שהוא אמר לפח - וגם אתה קצת מטעה פה. אז בואו נתרכז בזה שכל אחד יביע את הדעה שלו וזהו.

קלן זה לא סטרואיד (לפחות לא במובן האנאבולי כמובן) !! אין לו שום תכונה כזאת והוא אינו משפיע על מערכות אנדוקרינולוגיות.
ללא קשר - אני לא תומך בשימוש בתכשירים האלה בגילאים כאלה.

חילוף החומרים מהיר מאוד בד"כ בגילאים כאלה וזה פשוט פשע לקחת דברים כאלה.
דבר ראשון תודה על התשובה
דבר שני,אםככה אז מתי אתה חושב שזה גיל מתאים להתחיל להשתמש בקלן ? ובכל מקרה איך אני אמור לחלק את התזונה שלי מבחינת מאקרוס בשימוש בקלן ? (דל פחמימה ? 40-40-20 ? ) תודה !

- - - עידכון הודעה - - -

ישלי עוד כמה שאלות
צריך לאכול לפני שלוקחים כדור? וביןמים של ה 120 מקג איך לחלק אתזה כדי שיניה לי זמן להתאמן גם ? כאילו כל כמה זמן כדור ?

דבר ראשון תודה על התשובה
דבר שני,אםככה אז מתי אתה חושב שזה גיל מתאים להתחיל להשתמש בקלן ? ובכל מקרה איך אני אמור לחלק את התזונה שלי מבחינת מאקרוס בשימוש בקלן ? (דל פחמימה ? 40-40-20 ? ) תודה !

- - - עידכון הודעה - - -

ישלי עוד כמה שאלות
צריך לאכול לפני שלוקחים כדור? וביןמים של ה 120 מקג איך לחלק אתזה כדי שיניה לי זמן להתאמן גם ? כאילו כל כמה זמן כדור ?

אני לא חושב שיש לך מה לגעת בזה לפחות עד הצבא ואפילו אחרי.
תזונה - פשוט גרעון קלורי. תבחר כל תוכנית שמתאימה לך.

לא חייב לאכול לפני שלוקחים כדור.
כל 4 שעות כדור.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש לך מה לגעת בזה לפחות עד הצבא ואפילו אחרי.
תזונה - פשוט גרעון קלורי. תבחר כל תוכנית שמתאימה לך.

לא חייב לאכול לפני שלוקחים כדור.
כל 4 שעות כדור.
אוקיי,אפשר לדעת למה קלן לא חןקי ? הוא לא סטרןאיד אנאבולי ולא סם ממכר
בכל מקרה ,אם כךלוקחים כל 4 שעות כדןר אז מתי להכניס אימון ? לפני הראשון ? או בין לבין ?

אוקיי,אפשר לדעת למה קלן לא חןקי ? הוא לא סטרןאיד אנאבולי ולא סם ממכר
בכל מקרה ,אם כךלוקחים כל 4 שעות כדןר אז מתי להכניס אימון ? לפני הראשון ? או בין לבין ?

מאותה סיבה ששאר התרופות אינן חוקיות ללא מרשם רופא.
יש להן ייעוד וזה לא אחד מהם.

מתי שבא לך, כל עוד זה לא אימון כוח.
במידה ומדובר באימון כוח 3 שעות לאחר נטילת הכדור. (לא משנה איזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית