הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לשלב קלן +T3

Diakover LeChen

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
היי עברתי לפני20 יום סקייל של קלן שנמשך 18 יום עכשיו אני מתחיל מחדש הפעם עם t3 למישהו כאן יש את המינונים שצריך לקלחת?הפעם אני רוצה למשוך את זה יותר משהוא כמו חודש...תודה

T3 בשימוש לא נכון יכול לעשות לך הרבה נזק זמני לבלוטת התריס ולחילוף החומרים הכללי שלך ותכנון לקוי ולא נכון עלול לקדם אותך שלוש צעדים קדימה וחמש אחורה. בגדול מי שלא משתמש באנאבוליים עם T3 יאבד מסת שריר רבה מאחר וT3 לא מבצע הבחנה בין שומן לשריר מבחינת שריפת אנרגיה.
אני אישית לא ממליץ לאנשים להשתמש באופן טבעי בT3 כי התוצאה הסופית זה שתראה קטן וצנום כנראה ולא הרבה יותר חטוב.
התזונה חייבת להיות סופר טיפ-טופ במיוחד בשימוש עם T3 בגלל התכונות שלו - הרבה חלבון יהיה הכרחי.
שתיית מים בכמות גדולה היא הכרחית גם, אתה עלול למצוא את עצמך מזיע המון ותחושה של חום לפעמים בלתי נסבלת, במיוחד באקלים שלנו.

אם אתה בכל-זאת מתעקש להלן הפרוטוקול האפשרי:

1-4: 25 מק"ג
5-8: 50 מק"ג
9-12: 75 מק"ג
13-16: 100 מק"ג
17-20: 75 מק"ג
21-24: 50 מק"ג
25-28: 25 מק"ג
בשילוב עם פרוטוקול קלן הרגיל.

שים-לב לאחר הפסקת השימוש בT3 אתה עלול להיות במצב שלילי - כלומר תת-פעילות של בלוטת התריס למשך זמן מסויים - אתה חייב!! אבל חייב! להקפיד על הדיאטה שלך כי אתה תעלה צ'יק צ'ק הכל ויותר - לפחות עד שתתאזן חזרה.
אני ממליץ לך למשוך את הקלן שבועיים אחרי הT3 עד שכל המערכת תתאזן חזרה כדי לא לעלות בשומן מיותר.

בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית