ייעוץ מעוניין להתחיל שימוש בקלן, באמצע UD2

maormag

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני רוצה להתחיל סייקל של קלן, אך כרגע אני ביום השלישי של השבוע השני בUD2. כיוון שהסייקלים בתוכנית בנויים לפי שבוע קלנדרי, רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בקלן לפני שאסיים את השבוע? אם כן אז איך?
קראתי פה שהסייקל צריך להיות שבועיים, לעשות העמסה לפני שאני מתחיל? ממה שהבנתי לא עושים העמסות בזמן הסייקל כך שאם אתחיל איתו היום, יצא מצב שהייתי שבועיים וחצי על ud2 k ללא העמסה, והחשש שלי הוא לפגיעה כמו האטת מטבוליזם...
תודה רבה

לא קראתי את מה שכתבת אבל אני רק יתן לך נקודה למחשבה.
UD2 מתחילים כשאתה על א.ש נמוך 10-11 ובאחוזי שומן אלא מומלץ להשתמש ביהומבין.

לשיקולך

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה. לגבי ה10-11 א.ש, האמת היא שזו פעם ראשונה שאני רואה את זה... מדוע? אם אני על 15 אחוז, אבל עושה את הUD2 ואין לי בעיה של רעב או משהו כזה, זה יכול לגרום נזק? או להאיט את התהליך?

אתה לא חייב UD2 רק באחוז שומן נמוך - אבל פשוט אין טעם לענות את עצמך באחוז שומן גבוה יותר כשגרעון נורמלי יותר יעבוד ג'אסט פיין.
הקטע הוא שUD2 זו דיאטה אינטנסיבית שפוטנציאל איבוד השריר בה גבוה יותר ולכן הייתי ממליץ עליה גם רק כאשר אתה באחוזים נמוכים יותר (אם אתה טבעי)

לגבי קלן - אם אתה מתכוון לצרוך קלן לשבועיים אתה יכול לוותר על העמסות - אם אתה מתכוון להריץ לחודש וחצי עם קטוטיפן אתה צריך העמסות פשוט אל תצרוך קלן ביום הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית