הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית להעלאת מסה-צריך עזרה

• פותח/ת השרשור unknown1
  • פורסם בתאריך
U

unknown1

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן, אציג בפניכם את התוכנית הנוכחית שאני עושה, שהיא למטרת העלאת מסה, ובעיקר למראה טוב, פחות שאיפה להגיע למשקלים גבוהים ולעלות כמה שיותר מהר..
אני כרגע עם תפריט מהפורטל למטרת עלייה במסה, ושואף ל"מסה נקייה" ככל האפשר.
השאלה שלי-
אני יודע ש-SS היא תוכנית לעלייה במשקלים הכי מהר שאפשר, והתוכנית לא הולכת עם תפריט מסודר אלא פשוט "לטחון", ורציתי לשאול האם SS היא תוכנית שתתאים למה שאני רוצה שזה לאכול עם תפריט מסודר, לעלות במשקל ב"מסה נקייה" ככל האפשר, ולשמור על מראה טוב לאורך כל הזמן.. לא רק לגדול ולהיות מסיבי.
אז הנה התוכנית FBW הנוכחית-
סקוואט-8X3
בנצ' פרס-8X3
דדליפט\מתח(ברוטציה בין אימון לאימון)-10X3\6X3
מיליטרי פרס-8X3
והיה לי גם יד אחורית וקידמית בתוכנית, האם זה בסדר שהורדתי את זה? הידיים יגדלו גם בעזרת התרגילים שאני עושה?
לגבי התוכנית, SS או לא? בהתחשב במטרה שלי.
תודה

גיל-17.5
משקל-68~
גובה-1.80
"בגדול לא" על מה?
בגדול לא - אין אפשרות לקבל את התוצאות שSS נותנת, בלי לעשות אותה.
והנתונים שלך מתאימים בדיוק למישהו שצריך SS בדחיפות.

• פותח/ת השרשור
בגדול לא - אין אפשרות לקבל את התוצאות שSS נותנת, בלי לעשות אותה.
והנתונים שלך מתאימים בדיוק למישהו שצריך SS בדחיפות.
אני רוצה לאכול עם תפריט מהפורטל של משקל 65, אני יודע שלא אצליח לעלות במהירות טובה במשקלים בגלל שאני אוכל עם תפריט מסודר.. אבל אם אני אעשה את זה בשיטה הזאת, הגוף יוכל להגיע לתוצאה טובה מבחינת מראה?

אני רוצה לאכול עם תפריט מהפורטל של משקל 65, אני יודע שלא אצליח לעלות במהירות טובה במשקלים בגלל שאני אוכל עם תפריט מסודר.. אבל אם אני אעשה את זה בשיטה הזאת, הגוף יוכל להגיע לתוצאה טובה מבחינת מראה?
בקצב מאוד נמוך כן

שמע אין סיבה שלא תעשה SS עם תפריט למסה נקייה, שתתקע תעבור תוכנית, אבל לפחות תצבור קצת את הכוח שתוכל.
אין חוק שאוסר לעשות SS בלי 'לטחון'. כמובן שיקח לך הרבה יותר זמן להתחזק אבל זה המחיר שתצטרך לשלם בשביל 'לשמור על מראה טוב כל הזמן'.

בסדר, זה לא משנה כל כך, עם כל תוכנית יקח זמן, וזה יהיה בקצב איטי להגיע למראה המתבקש..
לא, ממש לא.
בSS תוך כמה חודשים תהיה עליך מסה מאוד משמעותית (ביחס למה שיש עליך כרגע), כזאת שלא סביר שתשיג גם תוך כמה שנים באימונים "קונבנציונליים", בהנחה שאין לך גנטיקה מיוחדת.

שמע אין סיבה שלא תעשה SS עם תפריט למסה נקייה, שתתקע תעבור תוכנית, אבל לפחות תצבור קצת את הכוח שתוכל.
אין חוק שאוסר לעשות SS בלי 'לטחון'. כמובן שיקח לך הרבה יותר זמן להתחזק אבל זה המחיר שתצטרך לשלם בשביל 'לשמור על מראה טוב כל הזמן'.
אתה סתם גורם לו לחשוב שיש פיתרון קסם ושאפשר להיראות בשיא 365 ימים בשנה כשנקודת הפתיחה שלך היא שחיף
וכן יש חוק שאוסר "לעשות SS בלי לטחון", כי "לעשות SS בלי לטחון" זה לא לעשות את התוכנית. ומי שלא עושה את התוכנית ומתלונן שהוא לא מקבל את התוצאות של התוכנית - הוא דיי בכיין, דיי טיפש ודיי לא מוכן לעבוד קשה מספיק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא, ממש לא.
בSS תוך כמה חודשים תהיה עליך מסה מאוד משמעותית (ביחס למה שיש עליך כרגע), כזאת שלא סביר שתשיג גם תוך כמה שנים באימונים "קונבנציונליים", בהנחה שאין לך גנטיקה מיוחדת.

אתה סתם גורם לו לחשוב שיש פיתרון קסם ושאפשר להיראות בשיא 365 ימים בשנה כשנקודת הפתיחה שלך היא שחיף
וכן יש חוק שאוסר "לעשות SS בלי לטחון", כי "לעשות SS בלי לטחון" זה לא לעשות את התוכנית. ומי שלא עושה את התוכנית ומתלונן שהוא לא מקבל את התוצאות של התוכנית - הוא דיי בכיין, דיי טיפש ודיי לא מוכן לעבוד קשה מספיק.

שמע, אני אוכל 2700 קלוריות ביום, פשוט אוכל בריא.. אני לא חושב שאם הייתי טוחן אז הייתי מסוגל לאכול יותר..
אגב אל תסתכל על הנתונים שלי ותסיק מזה שאני שחיף.. יש לי בסיס קטן, לא משוגע, אבל יש.. התאמנתי הרבה שנים, פשוט במאזן ניטרלי כמו אידיוט(בזבוז זמן)..
בכ״מ תודה.. 2700 קלוריות ביום זה לא מספיק לSS לדעתך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חייב להיכנס פה ולשאול, מה אמורה להיות ההתפחות של מאסת שריר בSS? כמובן שאני לא מדבר על קילו-קילו וחצי לשבוע כי הרבה מזה נוזלים/שומן, אני מדבר נטו שריר, בתקווה שבכלל אפשר לתת תשובה לשאלה כזו.

• פותח/ת השרשור
אני חייב להיכנס פה ולשאול, מה אמורה להיות ההתפחות של מאסת שריר בSS? כמובן שאני לא מדבר על קילו-קילו וחצי לשבוע כי הרבה מזה נוזלים/שומן, אני מדבר נטו שריר, בתקווה שבכלל אפשר לתת תשובה לשאלה כזו.
שמע, אצל כל אחד זה משתנה, אי אפשר לתת תשובה ספציפית.. זה תלוי כמה אתה אוכל, ממה מורכב התפריט שלך, הטכניקה בתרגילים, כל אלה גורמים משפיעים על העלייה במשקל ועל ההרכב של כל עלייה.
ומישהו יכול לענות לי על השאלה?
2700 קלוריות ביום זה לא מספיק לSS? עם התפריט להעלאת מסה מהפורטל.

לא, ממש לא.

בקיצור מי שלא אתה מפגר טיפש וכל מה שאמרת, אין חשיבה אחרת או אפשרות אחרת שמע אחי אם ככה אתה לפחות אלוהים ואני סוגד לך .

שמע, אני אוכל 2700 קלוריות ביום, פשוט אוכל בריא.. אני לא חושב שאם הייתי טוחן אז הייתי מסוגל לאכול יותר..
אגב אל תסתכל על הנתונים שלי ותסיק מזה שאני שחיף.. יש לי בסיס קטן, לא משוגע, אבל יש.. התאמנתי הרבה שנים, פשוט במאזן ניטרלי כמו אידיוט(בזבוז זמן)..
בכ״מ תודה.. 2700 קלוריות ביום זה לא מספיק לSS לדעתך?
אם אתה תוציא לא יותר מ~2000 קלוריות ביום אז אתה כנראה תהיה בסדר.

http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=15386

בקיצור מי שלא אתה מפגר טיפש וכל מה שאמרת, אין חשיבה אחרת או אפשרות אחרת שמע אחי אם ככה אתה לפחות אלוהים ואני סוגד לך .
זה בסדר, לך אני מרשה לא לעבוד קשה. יש לך תירוצים מעולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית