הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוספה אופציה חדשה למערכת

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
בעת כתיבת אשכול חדש, המערכת תזהה בעת ההקלדה בשם הנושא נושאים דומים למה שתרצו לפתוח, וכך אולי למנוע שאלות נשנות וחוזרות באתר.

97230482.jpg

אתה מודע לזה שזה יגרור פחות פעילות באתר?

נערך לאחרונה:
אני חושב שבשלב הזה האתר עוד צעיר והוא צריך כל פעילות אפשרית, אבל אני מניח שההנלה לקחה את זה בחשבון ועשתה את השיקולים שלה, אחלה חידוש.

• פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שזה יגרור לפחות פעילות באתר?
תשמע זה לא FXP פה הפעילות לא ממש מעניינת, הפורום נועד להיות אינפורמטיבי וזה הכל.
לא אכפת לי שהפורום יהיה פחות פעיל אבל שישארו בו אנשים איכותיים, עם הזמן גם לאיכותיים נמאס והם לוקחים צעד אחורה.
כאשר יש הרבה אשכולות חוזרים ונשנים כמו אחי איך עושים חיטוב או אחי אני אוכל 40 גרם ש"ש ביום זה טוב? אז עדיף שלא ירשמו בכלל הודעות באתר ויקראו קודם ויבואו עם שאלות ממוקדות יותר, כך שזה גם יתרום להם יותר ופחות יסתלבטו עליהם כאן ויענו להם בצורה רצינית וגם למי שיענה לו זה לא ישחק אותו, כך אולי נקבל עוד זמן איכות ממשתמשים איכותיים כאן באתר.
ושוב אם המוטו של האתר היה קח כמה שיותר משתמשים ותיצור קהילה, לא הייתי פותח את האתר הזה בכלל כי יש שלל כאלה ברשת, הדגש כאן הוא על מידע עדכני וכמה שיותר מדוייק, איכות המשתמשים, ורצינות הפורום ללא ילדים קטנים שעושים שטויות ופותחים לך אשכולות של "מה השעה", בוא תשווה כמה הודעות אתה מסנן כאן בעיניים שלך לעומת כמה אתה מסנן באתרים אחרים בהתאם לאחוזי המשתמשים/נושאים.

כל הכבוד,
האמת שאף פעם לא נתקלתי בכזה... רעיון שלך ?

לא, זה מוד שאני תירגמתי היה קצת בעיה להתקין אותו בעבר לכן לא עשיתי זאת אבל ישבתי על זה קצת והצלחתי בסופו של דבר.

מסכים איתך, לא טענתי שלא, פשוט אני זוכר שפתחת פעם פוסט וכתבת שהפעילות באתר ירדה קצת, אז חשבתי שכל פעילות תהיה טובה אבל שוב פעם עשיתם את השיקולים שלכם ולפי דעתי בשכל, אני אישית בעד האופציה זה באמת יחסוך שאלות מפגרות ויעלה את הרמה בסך הכל.

למה שלא תתחילו לעשות SEO לאתר? גוגל פשוט לא מוצא אותו אפילו בשם: "LBS" וככה אף אחד לא יגיע אליו. כנ"ל גם לפורטל.

זה הטיפ הכי חשוב שתקבל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית