הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית טלוויזיה חדשה - "המאמנים"

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
תכנית שבה נותנים ל-4 מאמנים אישיים כל אחד בתחומו לאמן 4 "בטטות כורסא" שלא רוצים ולא אוהבים להתאמן

יש את נדב מאירסון שהוא המוכר יותר מבין החבורה - היה אחד מ-2 המאמנים בתכנית בגרסא הישראלית של לרדת בגדול, מנחה סדנאות קיקבוקס, יו"ר איגוד הקיקבוקס בארץ

אירה דולפין בעלת סטודיו כושר לנשים בשם "Pink Room"(חדר כושר זה ממש לא הדבר הראשון שחושבים בהקשר של המקום הזה) ומה-preview של התכנית - חייה על עצמה בסרט ושחיפית שלא נראית בכלל קשורה למקצוע

יניב נתר שאומר על עצמו שהוא מאמן אירובי, שאליו מגיעים להרזות, אליו מגיעים להתחטב.

מאי מור שהיא בכלל רקדנית ואחת הראשונות שלימדה זומבה בארץ.

מההתרשמות - חוץ ממאירסון שנראה הכי רציני ונורמלי שאר המאמנים נראים כמו קריקטורות.

המאמנים פרק 1 לצפייה ישירה

רציתי לפתוח על זה נושא אבל הקדמת אותי.
נראה פשוט ביזיון אחד גדול

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לצאת על המאמנים הללו סתם כי זה באמת יוציא ממני חתיכת רוע אבל אגיד בעדינות שהרוב שם מוקיונים - גם המאמנים ובמיוחד המתאמנים.

איפה הליצנית מדף הפייסבוק האלמותי "כושר מתחיל כאן"

מישהו מותיקי הפורום עוד זוכר אותה ??

• פותח/ת השרשור
איפה הליצנית מדף הפייסבוק האלמותי "כושר מתחיל כאן"

מישהו מותיקי הפורום עוד זוכר אותה ??

לא ידעתי שהיא הייתה רשומה כאן

כל הזמן אני מקבל בפייסבוק בפיד שלי עדכונים מהקבוצה הזאת, אלוהים יודע למה.
אז יצא עוד פרק

ואחרי שכבר שודרו כמה פרקים - המתאמנים כלפי חוץ לא יראו טוב.

נופר מור יצאה פרימדונה בכיינית שלא מוכנה להשקיע אחוז של מאמץ, "בויבנד"(עלק) הם חבורה של 3 "מוחצנים"(לא רוצה לפגוע בקהילה מסוימת) שלא

ממש ברור אגב למה המנהלים של הלהקה הזאת מכוונים כי אחרי שיראו את ההתנהגות של החבר'ה האלה אף אחד ובטח שקהל היעד של הלהקה שזה אני מניח נשים וילדים/ילדות צעירות ומתבגרות לא יתחברו אליהם בכלל.

מה זאת הבדיחה הזאת?
הזאת שאומרת שהיא רעה היא שלד אין פלא שיש לה קובייה וחצי, לא מבין איך אנשים עדיין חושבים שאם למישהו/מישהי יש קוביות הם גאונים...
אומרת :"איך הם מאמינים שככה הם יצליחו?", יצליחו במה? בלרדת/לעלות במדרגות אחורה/לצד כמו מפגרים?
הזה שמכין למרתון סביר (נראה לי) בגלל שהוא מכין אותה לריצה ויש מטרה כלשהי לפחות...
הקירח עם הגבות המעוצבות נשמע יותר כמו פסיכולוג מאשר מאמן כושר אישי אבל סבבה.
אחד שם עושה לחיצת כתפיים ואומר הנה אני מרגיש את הקוביות 😵
קיצר זה רק מראה עד כמה המצב בארץ פח.

• פותח/ת השרשור
מה זאת הבדיחה הזאת?
הזאת שאומרת שהיא רעה היא שלד אין פלא שיש לה קובייה וחצי, לא מבין איך אנשים עדיין חושבים שאם למישהו/מישהי יש קוביות הם גאונים...
אומרת :"איך הם מאמינים שככה הם יצליחו?", יצליחו במה? בלרדת/לעלות במדרגות אחורה/לצד כמו מפגרים?
הזה שמכין למרתון סביר (נראה לי) בגלל שהוא מכין אותה לריצה ויש מטרה כלשהי לפחות...
הקירח עם הגבות המעוצבות נשמע יותר כמו פסיכולוג מאשר מאמן כושר אישי אבל סבבה.
אחד שם עושה לחיצת כתפיים ואומר הנה אני מרגיש את הקוביות 😵
קיצר זה רק מראה עד כמה המצב בארץ פח.

גם ה-so called ה"קובייה וחצי" שאתה מדבר עלייה לא ממש נגלית עין, סה"כ המאמנת הזאת נמצאת על אחוז שומן נמוך.

כי האידיאל היום בכל מה שנוגע לחיצוניות זה זרועות, חזה, קוביות, גב וכו', זה הרי כל מה שמפציצים אותנו בכל מדיה אפשרית.

ואני לא יודע מה בדיוק היא מגדירה הצלחה ? אם המטרה לסחוב הופעה מבחינת אירובי כי אני מעריך שיהיו לא מעט ריקודים אז יכול להיות שזאת הדרך אבל החבר'ה האלה שחיפים לגמרי ללא אחוז של מסת שריר.

מאמנים לפעמים צריכים להיות פסיכולוג או מייעץ כי המתאמנים בכל הנוגע לעניין הזה נושאים אליהם עיניים לפתרונות.

"המאמנים" מתאים יותר "הליצנים" אם אתה שואל אותי.. חוץ מזה שגם מרגיש לי הפקה ב5₪

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

הגיעה לבית של ה-3 והתחילה לזרוק לזבל כל דבר שמזכיר פחמימה.

וגונדה ההזיה הזה משפיט את נופר איזה 40 דק' על אופניים כשלאחר מכן הוא אוכל לה במבה מול הפרצוף.

שניה אח"כ היא מוציאה סתם ככה "וואי איך בא לי קרפ צרפתי עם נוטלה ובננות", ההוא עושה לה "וואי את לא מאמינה מה יש לי" וחוזר לה עם דלי ענק של נוטלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית