הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקה סקוואט

Ziv Aricha

משתמש מתחיל
140
23
נק' מוניטין:
398
140
23
סקוואט 75 ק"ג צריך ביקורת על הטכניקה

סט אחרון, כשל בחזרה החמישית.

כשאתם מגיבים בבקשה תגידו אם הHIP-DRIVE טוב, ואיזה חזרה לדעתכם היא הטובה ביותר מבין כולם.

תודה רבה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט 75 ק"ג צריך ביקורת על הטכניקה

סט אחרון, כשל בחזרה החמישית.

כשאתם מגיבים בבקשה תגידו אם הHIP-DRIVE טוב, ואיזה חזרה לדעתכם היא הטובה ביותר מבין כולם.

תודה רבה!

אני דווקא דיי בטוח שאתה שובר מקביל...
נראה דווקא דיי טוב, תנסה להיות יותר מכווץ בדרך למטה ובתחתית.
יכול להיות שזה רק נראה ככה מהזווית הזאת אבל נראה לי (ממש ממש לא בטוח) שהמוט קצת נמוך מידי.
עדיף תחכה לתגובות של אנשים עם יותר נסיון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני דווקא דיי בטוח שאתה שובר מקביל...
נראה דווקא דיי טוב, תנסה להיות יותר מכווץ בדרך למטה ובתחתית.
יכול להיות שזה רק נראה ככה מהזווית הזאת אבל נראה לי (ממש ממש לא בטוח) שהמוט קצת נמוך מידי.
עדיף תחכה לתגובות של אנשים עם יותר נסיון.
אני חושב שאתה צודק בנוגע למוט, בסט שלפני הסט הזה, הפסקתי אחרי החזרה הרביעית כי הרגשתי שעוד רגע המוט נופל לי אחורה...
ובנוגע לכיווץ, רק אתמול הבנתי איך נושמים בסקוואט, מבחינת למלא את הבטן אוויר ואז לכווץ אותה במקום למלא את החזה ואז לכווץ את הבטן)

תודה על הפידבק!

אני חושב שאתה צודק בנוגע למוט, בסט שלפני הסט הזה, הפסקתי אחרי החזרה הרביעית כי הרגשתי שעוד רגע המוט נופל לי אחורה...
ובנוגע לכיווץ, רק אתמול הבנתי איך נושמים בסקוואט, מבחינת למלא את הבטן אוויר ואז לכווץ אותה במקום למלא את החזה ואז לכווץ את הבטן)

תודה על הפידבק!

אני אשאל אותך על הדרך חח ... איך נושמים נכון בסקוואט? יענו גם בעלייה אני לא מוציא בכלל אוויר?

תודה על הפידבק!
לא זה ממש לא נכון! אל תמלא שום בטן, פשוט תכניס כמה שיותר אוויר לריאות, תחזיק את זה שם, ותכווץ חזק את שרירי הבטן, לא צריך למלא אותה\לנפח אותה, פשוט לכווץ אותה בכל הכח " לעשות קוביות".

• פותח/ת השרשור
לא זה ממש לא נכון! אל תמלא שום בטן, פשוט תכניס כמה שיותר אוויר לריאות, תחזיק את זה שם, ותכווץ חזק את שרירי הבטן, לא צריך למלא אותה\לנפח אותה, פשוט לכווץ אותה בכל הכח " לעשות קוביות".

ראיתי את זה

לא להקשיב להם חח?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראיתי את זה

לא להקשיב להם חח?

הם לא אמר לנפח את הבטן, בדיוק כמוני הוא אמר לקחת נשימה עמוקה ולכווץ חזק את הבטן... רק שאני אישית לא מויצא אוויר בדרך למעלה, אני מאבד את הכיווץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הם לא אמר לנפח את הבטן, בדיוק כמוני הוא אמר לקחת נשימה עמוקה ולכווץ חזק את הבטן... רק שאני אישית לא מויצא אוויר בדרך למעלה, אני מאבד את הכיווץ.
אבל רואים שהבטן שלו מתנפחת...
והוא גם אומר "when he inhails, his stamch should expand"...
הצלחת לבלבל אותי חח

אבל רואים שהבטן שלו מתנפחת...
והוא גם אומר "when he inhails, his stamch should expand"...
הצלחת לבלבל אותי חח
עזוב הכל, בסקווט קח נשימה עמוקה, כווץ את הבטן ("תעשה ריבועים") לאורך כל התנועה ותחזיק את הנשימה העמוקה כל החזרה, ז''א אל תוציא אוויר לא בירידה ולא בעלייה, תוציא אותו כשאתה חוזר לעמידה, ז''א כשאתה מסיים את החזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית