הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מר ישראל יוצא להגנתו של אלי האנה "בושה וחרפההה ביזיון למדינת ישראל"

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
באמת ביזיון מה שקורה פה, צו מעצר כאילו הוא איזה פושע מלחמה, כשמצד שני 2 הצרפתים שדרסו למוות בחורה וברחו לצרפת לא קיבלו יחס "הוגן" שכזה.
בקשר לבילדר שבא להגן עליו, צר לי שהבחור כבר מר ישראל ועוד לא הפנים את חוקי סימני הפיסוק הבסיסיים ביותר.

http://gossipbuilder.co.il/מר-ישראל-יוצא-להגנתו-של-אלי-האנה-בושה-ו

הכין סטרואידים מי ישמע, אנשים שעשו יותר אפילו לא מעניינים את הזין של המדינה.

זה לא עניין הכנת הסטרואידים אלא העלמת המס במיליוני שקלים, ביטול אזרחותו הישראלית ובריחה לאוקראינה כדי שרשויות החוק כביכול לא יתפסו אותו.

מה גורם לבנאדם לחשוב שצריך להתחשב באיזשהי דרך במפר חוק בגלל השיג ספורט כזה או אחר.
מה גם שאפשר להתווכח על האם בילדינג הוא בכלל ספורט. וגם אם כן המתחרים לא ממש מיצגים את המדינה שלהם כי אפילו המנון לא שומעים בפודיום.

קודם כל שרובם ילמדו לכתוב אחרי זה שיקראו לעצמם ספורטאים.

כן, זה לא לא הכי קשור, אבל לא לדעת לפסק מילא, אני יכול להראות לכם בפייסבוק כל מני שיחות הזויות עם שגיאות כתיב שאני באמת לא מבין האם האדם סוג של דילסקט או סובל מפיגור או שהוא פשוט אנאלפבית.
יש עולים חדשים שכותבים יותר טוב ובצורה יותר הגיונית ומובנת.

תסלחו לי, זה מראה קצת על הרמה בארץ של החומר האנושי בתחרויות פיתוח גוף.

קודם כל שרובם ילמדו לכתוב אחרי זה שיקראו לעצמם ספורטאים.

כן, זה לא לא הכי קשור, אבל לא לדעת לפסק מילא, אני יכול להראות לכם בפייסבוק כל מני שיחות הזויות עם שגיאות כתיב שאני באמת לא מבין האם האדם סוג של דילסקט או סובל מפיגור או שהוא פשוט אנאלפבית.
יש עולים חדשים שכותבים יותר טוב ובצורה יותר הגיונית ומובנת.

תסלחו לי, זה מראה קצת על הרמה בארץ של החומר האנושי בתחרויות פיתוח גוף.

מה הקשר בין פיתוח גוף לסימני פיסוק?
כריסטיאנו רונאלדו שחקן אחד הגדולים שהכדורגל העולמי ראה מעולם והוא טיפה יותר חכם מקוף
זה אומר עליו משהו כספורטאי? זה אומר שהוא דביל אבל עדיין הוא ספורטאי ענק בלי שום קשר...

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין פיתוח גוף לסימני פיסוק?
כריסטיאנו רונאלדו שחקן אחד הגדולים שהכדורגל העולמי ראה מעולם והוא טיפה יותר חכם מקוף
זה אומר עליו משהו כספורטאי? זה אומר שהוא דביל אבל עדיין הוא ספורטאי ענק בלי שום קשר...
יש קשר, שים לב שידיעת השפה העברית, ולא רק, של רוב הבילדרים פשוט מגוכחת, מדובר ספציפית באנשי התחום בארץ.
זה שרונאלדו טיפש וסופר ספורטאי זה בסדר, אלו שני דברים שלא בהכרח סותרים אחד את השני.

יש קשר, שים לב שידיעת השפה העברית, ולא רק, של רוב הבילדרים פשוט מגוכחת, מדובר ספציפית באנשי התחום בארץ.
זה שרונאלדו טיפש וסופר ספורטאי זה בסדר, אלו שני דברים שלא בהכרח סותרים אחד את השני.

לא הבנתי מה הקשר בין רמת העברית לרמה שלהם כספורטאים

אין הבדל בין היכולת כתיב שלהם לגדולה שלהם..
אבל, הם נלחמים על קידום הענף בצורה פומבית ומתלוננים לא פעם ולא פעמיים,על אפליות לענפי ספורט אחרים.
בעוד שהאנשים אשר מייצגים אותם לא רושמים בשפה תקינה ואין מה לעשות,זה פשוט לא נראה טוב לעין (במיוחד לא לעין הציבור הרחב).

אין הבדל בין היכולת כתיב שלהם לגדולה שלהם..
אבל, הם נלחמים על קידום הענף בצורה פומבית ומתלוננים לא פעם ולא פעמיים,על אפליות לענפי ספורט אחרים.
בעוד שהאנשים אשר מייצגים אותם לא רושמים בשפה תקינה ואין מה לעשות,זה פשוט לא נראה טוב לעין (במיוחד לא לעין הציבור הרחב).
הם מדברים הרבה על אפליות וכו' אבל אף אחד מהם לא באמת ספורטאי

רוב המתחרים בפיתוח גוף על הבמה מקללים אחד את השני , שונאים אחד את השני , כל אחד חושב שהוא הכי טוב ויש חוסר פרגון וכאשר מישהו זוכה תמיד יהיה את ההוא שקופץ וצועק למה הוא ולא אני, השיפט לא הוגן ,מקלל את השופטים ויוצא בעצבים

ככה לא מתנהג ספורטאי ככה מתנהג ברברי

זה לא מוריד מההישגים שלהם, הגזמתי קצת.

אבל זה פשוט לא נראה טוב. אני לא הולך לעלות לכאן שיחות פייסבוק הזויות כדי לא לפגוע באדם שאולי קורא כאן, אבל שמע אף פעם לא ראיתי מישהו כותב ברמה כזאת גרועה, ואני לא מדבר על אדם אחד. אני לא מאמין שכולם סובלים מפיגור כלשהוא. או שלאנשים עם פיגור יש קטע כזה למצוא את עצמם בפיתוח גוף.
לא יודע למה, מסתבר שכולם הם בודיבילדרים. צירוף מקרים. זה נראה רע מאוד, וזה לא מוסיף לכל הסטיגמות על "הספורט" הזה.
חוץ מזה שהוא (אנחנו מדברים בארץ) מלא באגו וריבים מפגרים, ילדותיות וסרקזם.
הרבה דברים אבל מעט ספורט.

לכן כשהם קוראים לעצמם ספורטאים, זה לא אומר שהם לא השקיעו, ולא קרעו את התחת. אבל לא יודע, קשה שלא לשים לב שהתואר "ספורטאי" שלהם מתגמד ביחס לספורטאים אחרים שמפגינים תכונות אחרות.

זה לא מוריד מההישגים שלהם, הגזמתי קצת.

אבל זה פשוט לא נראה טוב. אני לא הולך לעלות לכאן שיחות פייסבוק הזויות כדי לא לפגוע באדם שאולי קורא כאן, אבל שמע אף פעם לא ראיתי מישהו כותב ברמה כזאת גרועה, ואני לא מדבר על אדם אחד. אני לא מאמין שכולם סובלים מפיגור כלשהוא. או שלאנשים עם פיגור יש קטע כזה למצוא את עצמם בפיתוח גוף.
לא יודע למה, מסתבר שכולם הם בודיבילדרים. צירוף מקרים. זה נראה רע מאוד, וזה לא מוסיף לכל הסטיגמות על "הספורט" הזה.
חוץ מזה שהוא (אנחנו מדברים בארץ) מלא באגו וריבים מפגרים, ילדותיות וסרקזם.
הרבה דברים אבל מעט ספורט.

לכן כשהם קוראים לעצמם ספורטאים, זה לא אומר שהם לא השקיעו, ולא קרעו את התחת. אבל לא יודע, קשה שלא לשים לב שהתואר "ספורטאי" שלהם מתגמד ביחס לספורטאים אחרים שמפגינים תכונות אחרות.
לא משנה מה מידת ההשקעה שלהם לפני תחרות , אם בנאדם על הבמה לא מתנהג כמו ספורטאי אמיתי הוא לא ראוי להקרא ספורטאי

• פותח/ת השרשור
לא משנה מה מידת ההשקעה שלהם לפני תחרות , אם בנאדם על הבמה לא מתנהג כמו ספורטאי אמיתי הוא לא ראוי להקרא ספורטאי

בדיוק, בתחרות בפתח תקווה למשל כולם תמכו בכולם, בין אם הם מתחרים אחד בשני באותה הקטגוריה או לא.

לא הייתי קורא לפיתוח גוף ספורט כי הם לא נמדדים בתחרות על הישגים אלה על המראה שלהם נטו. הם לא מבצעים שום פעילות סופרטיבית במהלך התחרות שתקבע את המיקום שלהם בתחרות.
אני לא רואה הבדל בין תחרות פיתוח גוף לתחרות מלכת היופי.

ממתי כשאדם מתבטא באופן רשמי , הוא כותב בסגנון של שיחת אייסיקיו ( בושה וחרפההה ) . זו מגמה חדשה כיום ? גם בעיתונים זה ככה ?

• פותח/ת השרשור
הבעיה בבילדינג, בארץ לפחות, זה שיש המון אהבה והערצה עצמית, יותר מדי.
לאחרונה היה ניתן לראות את דני חן, הרבע סקוואטר, שהגיע לתחרות של NAC מוכן ברמה ממוצעת ביותר ולקח מקום בהתאם כמובן, מתחכם ומתגרה בהחלטות השופטים.
כמה ימין לאחר התחרות הזאת הוא הלך להתחרות לתחרות "מר שכונה" אחרת, נדמה לי מר מרכז או מר דרום, לקח מקום ראשון בין מתחרים סוג ג' והיה מבסוט כאילו לקח יוניברס.
הרי ברור שלטעמו ב-NAC הוא היה נראה הכי טוב שם והכי "מקצועי" שם ושכל מי שהכשיל את המסכן סתם בן זונה וקנאי מסריח.
אנשים כאלה לא חסר.

הבעיה בבילדינג, בארץ לפחות, זה שיש המון אהבה והערצה עצמית, יותר מדי.
לאחרונה היה ניתן לראות את דני חן, הרבע סקוואטר, שהגיע לתחרות של NAC מוכן ברמה ממוצעת ביותר ולקח מקום בהתאם כמובן, מתחכם ומתגרה בהחלטות השופטים.
כמה ימין לאחר התחרות הזאת הוא הלך להתחרות לתחרות "מר שכונה" אחרת, נדמה לי מר מרכז או מר דרום, לקח מקום ראשון בין מתחרים סוג ג' והיה מבסוט כאילו לקח יוניברס.
הרי ברור שלטעמו ב-NAC הוא היה נראה הכי טוב שם והכי "מקצועי" שם ושכל מי שהכשיל את המסכן סתם בן זונה וקנאי מסריח.
אנשים כאלה לא חסר.

בן אדם כזה לא ראוי להקרא ספורטאי ... זה שהוא עלה על הבמה והכין את עצמו לא אומר שהוא ספורטאי... הוא יותר בכיוון של סמרטוט

• פותח/ת השרשור
בן אדם כזה לא ראוי להקרא ספורטאי ... זה שהוא עלה על הבמה והכין את עצמו לא אומר שהוא ספורטאי... הוא יותר בכיוון של סמרטוט

אני בכלל בדעה שבילדינג זה לא ספורט, זאת תחרות "מי נראה יותר טוב"=תחרות יופי.
אבל נניח וזה כן, זה באמת תת רמה ולא חסר ליצנים כאלה שאחרי סייקל או שניים מרגישים שהם יכולים להמציא את הגלגל מחדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית