עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוט אולימפי 20 ק"גתודה רבה!
משקלים :
סקוואט :30 (המוט איזה 17.5 לא?)
בנץ: 25
מתח: 6 חזרות ללא משקל..
בss חייבים להיות עם תפריט?
ומאזן חיובי ....מוט אולימפי 20 ק"ג
לא חייב תפריט אבל חייב להקפיד על פי 2 חלבון(אפשר יותר) ופי 1 שומן ממשקל גוף
אימון A
16.6
סקוואט: עובד על טכניקה בלי משקל עם עזרה של מדריך
בנץ: 35
מתח: 4 חזרות 3 סטים בלי משקל
לא יצא לי עם לבצע את אימון B,אבל בחיים שלי לא ראיתי מישהו בחדר כושר עושה דדליפט.. קצת מפחד שימנעו ממני לעשות את זה
תכלס אתה צודק,אני יעלה סרטונים לביקורת על טכניקה ויהיה בסדר.. מה לא ככה? (לא יהיה מצב שמאמנים ממש יבואו וימנעו ממני לעשות את התרגיל? הגעתי למצב כבר ששאלו אותי מי מהמדריכים הכין לי את התכנית וזה..)שים זין על כולם, הרי מה אכפת לך מה אתה מתבייש...אצלי כול השכבה במכון כושר לפחות 15 ילד ואני היחיד שעושה סקוואט,דדליפט,פרס וחתירה וכולם בהתחלה שאלו מה אני עושה הסברתי להם וזהו...אבל עדיין יש את האנשים המפגרים האלה שמעירים לך "ילד זה יהרוס לך את הגב אל תעשה את זה" אני אומר להם טוב וממשיך !
תכלס אתה צודק,אני יעלה סרטונים לביקורת על טכניקה ויהיה בסדר.. מה לא ככה? (לא יהיה מצב שמאמנים ממש יבואו וימנעו ממני לעשות את התרגיל? הגעתי למצב כבר ששאלו אותי מי מהמדריכים הכין לי את התכנית וזה..)
תגיד שמדריך כושר אישי של ההורים שלך הרכיב לך את התוכנית מצידי והוא יסתום את הפה...(מה שכן בחיים אל תנסה לריב עם מדריך פעם אחת רבתי עם מדריך חצי שעה והוא עדיין אמר לי שסקוואט פוגע בגב ובגדילה עוד רגע דפקתי לו משקולת בראש).
תעלה סירטוני טכניקה והכול יהיה בסדר ותשתפר לאט לאט!
בהצלחה!
- - - עידכון הודעה - - -
תודה רבה! באמת שנתת לי מוטבציה,זה בסדר שאני באימונים הקרובים יתרגל את הסקוואט עם מוט בלי משקל,אבל בבנץ,פרס ובדדליפט אני יעלה משקלים? (עד שיהיה לי טכניקה טובה,אחרי ביקורות מהפורום)
אימון A
20.6
סקוואט : 40 ק''ג קל מאוד
בנץ: 40 ק''ג,אימון קודם היה 35 והייתי אמור לעבוד עם 37 וחצי ק''ג אבל אין במכון פלטות של 1 ורבע קילו אז נאלצתי להעלות חד פעמי ל40 וכנראה שאימון הבא אני ישאר עם המשקל הזה
מתח: 5 חזרות 3 סטים בלי משקל
סקוואט :