הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה למאליה בחופש

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
אני וחברים שלי מתכננים לנסוע למאליה שבכריתים בחופש הזה ביולי.. עכשיו הבנתי מסוכן נסיעות שאין מלון שהוא קרוב למסיבות, כולם מרוחקים 10 דקות הליכה מהמסיבות. אולי מישהו שהיה שם יכול להמליץ על מלון דירות שממש קרוב? מצידי שיהיה מלון קקה אבל הכי חשוב זה המיקום.

מצטרף לשאלה, בדיוק באתי לשאול אותו דבר. מחפשים דירה לארבעה.
כל החברות חרטטו אותנו שהמלון שלהם הם ממש על איזור המועדונים,
חוץ מאיסתא שנתנו לנו את המרחק האמיתי וקצת ביאסו אותנו אבל לפחות לא הזמנו עדיין.

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה, בדיוק באתי לשאול אותו דבר. מחפשים דירה לארבעה.
כל החברות חרטטו אותנו שהמלון שלהם הם ממש על איזור המועדונים,
חוץ מאיסתא שנתנו לנו את המרחק האמיתי וקצת ביאסו אותנו אבל לפחות לא הזמנו עדיין.

גם אתם לא מצאתם מלון שקרוב לאזור מועדונים? אני כבר שוקל לנסוע שוב לנאפה שם לפחות יש מלון שקרוב 50 מטר למועדונים..

עשיתי בדיקה לפי המפה והכתובת של המועדונים הבולטים
ממה שראיתי הכי קרובים זה הסטרלינג,גליני וסטליוס(משהו כזה). הם לא ממש צמודים,
יש משם איזה 400-500 מטר הליכה אם המפה הזאת מדויקת.

גם אני וחברים שלי בדקנו ולא הצלחנו למצוא משו טוב ממש קרוב לאיזור המסיבות, העיקר שסגרנו, 10 דקות זה חימום : )

• פותח/ת השרשור
גם אני וחברים שלי בדקנו ולא הצלחנו למצוא משו טוב ממש קרוב לאיזור המסיבות, העיקר שסגרנו, 10 דקות זה חימום : )

כשאתה שיכור ואתה לוקח מישהי לחדר שלך תאמין לי ה10 דקות האלה יכולים להרוס לך תטיול

כשאתה שיכור ואתה לוקח מישהי לחדר שלך תאמין לי ה10 דקות האלה יכולים להרוס לך תטיול

בשביל זה עשיתי סקוואטים, לוקח אותה על הגב.
סתם ברצינות לא מצאנו משו אחר אז נסתדר עם מה שיש, אם כל המלונות רחוקים מאיזור המסיבות אין מה לעשות. לוקחים מונית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית