הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין מתחת לגיל 18

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
ראיתי במאמר שלא מומלץ מתחת לגיל 18 בגלל שלילדים קטנים יש נטייה להפריז במשקלים אך זה לא בהכרח קשור לגיל אלה לבגרות .
מבחינה פיזיולוגית (התפתחותית, הרמונית) יש בעיות ? למרות שאני כנירא כבר לא ישתמש בזה (לא רוצה לרדת לאחוז שומן נמוך מאוד) . עדיין לידע כללי (אולי שנה הבאה) .

יוהימבין עלול לגרום לתופעות פסיכוטיות וחרדות במיוחד אצל מתבגרים שמוחם לא סיים להבשיל.
מלבד-זאת ליוהימבין רגישות מינון גבוהה - טעות עלולה להסתיים באופן לא טוב.

אני לא ממליץ לאנשים לקחת יוהימבין אלא אם הם יודעים בדיוק איך, במיוחד ובמיוחד אם לא סיימת צבא (יענו 21 ולא 18)

• פותח/ת השרשור
יוהימבין עלול לגרום לתופעות פסיכוטיות וחרדות במיוחד אצל מתבגרים שמוחם לא סיים להבשיל.

אני לא ממליץ לאנשים לקחת יוהימבין אלא אם הם יודעים בדיוק איך, במיוחד ובמיוחד אם לא סיימת צבא (יענו 21 ולא 18)
הבנתי תודה, מה הכוונה איך להשתמש ביהמבין (מה שיש בנעוצים לא מספיק ?) יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מהמאמר בפרוטוקול ובנעוצים בראש הפורום ?

אתה יכול להרחיב על הנושא או להפנות אותי למקור מידע ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית