הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מ-Inzer כמה זמן?

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
בהנחה שאני מזמין חגורה בצבע מסויים (שהוא לא שחור) + רצועות
למדינת ג'ורג'יה שבארה"ב, כמה זמן יקח לזה להגיע ליעד?
פשוט יש לי חבר שנמצא במחנה בגורגיה עד תחילת אוגוסט ואני רוצה להוציא הזמנה בימים הקרובים אך יש לי פחד שזה יגיע אחרי שהוא יחזור לארץ. למישהו יש מושג?

יכול לקחת גם 6 שבועות...
הרבה אנשים מתלוננים שלוקח להם כל כך הרבה זמן להוציא הזמנה, אבל הם פשוט לא מחזיקים במלאי 90% מהצבעים,
ואם כן אז זה סתם במקרה והם קיבלו איזה החזר ובדיוק זה במחסן.
אני גם לא מזמן עשיתי הזמנה של חגורה, בהתחלה רציתי להזמין דרך Inzer אבל לא היה לי כוח לחכות אז פשוט הזמנתי דרך HOP (היה גם מבצע)

אגב- מניסיון שלי עם Inzer, אתה לא יכול להזמין לכתובת שונה מהכתובת שעל הכרטיס.

אין לי ניסיון עם הזמנות משם אבל לפי מה שהבנתי מאנשים שכן הזמינו משם זה לוקח הרבה מאוד זמן.
כנראה בכוונה כדי שיקנו מחנויות רגילות ולא מהאתר שלהם.

כנראה בכוונה כדי שיקנו מחנויות רגילות ולא מהאתר שלהם.
לא נראה לי, החנות היחידה הנוספת שמוכרת מוצרים של Inzer ממה שידוע לי זו HOP,
ואין להם במלאי שום צבע חוץ משחור.

אגב, אם אתה בכל זאת מעוניין להזמין דרך אינזר, דיברתי איתם ויש צבע שחור במלאי בכל המידות.

• פותח/ת השרשור
דרך hop אפשר להזמין חגורה בצבעים?

דרך hop אפשר להזמין חגורה בצבעים?
אפשר, צריך לדבר איתם במייל.
אבל מבחינת המתנה לא עשית בזה כלום, HOP פשוט יזמינו את החגורה דרך אינזר ואתה תצטרך לחכות
בדיוק אותה כמות זמן אם תזמין דרך אינזר

• פותח/ת השרשור
אפשר, צריך לדבר איתם במייל.
אבל מבחינת המתנה לא עשית בזה כלום, HOP פשוט יזמינו את החגורה דרך אינזר ואתה תצטרך לחכות
בדיוק אותה כמות זמן אם תזמין דרך אינזר

סעמק, אתה בטוח לגבי הקטע הזה שבהזמנה באינזר אין אפשרות לשלוח את ההזמנה לכתובת שונה מהכתובת של הכרטיס אשראי?

סעמק, אתה בטוח לגבי הקטע הזה שבהזמנה באינזר אין אפשרות לשלוח את ההזמנה לכתובת שונה מהכתובת של הכרטיס אשראי?
מזה הקטע הזה בחיים לא שמעתי עליו? את החשבונית הם אולי ישלחו לך לכתובת של הכרטיס האשראי אבל את החבילה עצמה לכל כתובת שתבחר. בגלל זה יש 2 כתובות למשלוח, 1 לחשבונות ו1 לחבילה.

מנסיון שלי, כן.
זה פשוט יתן לך שגיאה AVS Mismatch (אתה יכול לקרוא על זה בגוגל) שזה קורה בגלל כתובת למשלוח ששונה מהכתובת של התשלום, זה אמור למנוע גניבה של כרטיסי אשראי.

תנסה בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
מנסיון שלי, כן.
זה פשוט יתן לך שגיאה AVS Mismatch (אתה יכול לקרוא על זה בגוגל) שזה קורה בגלל כתובת למשלוח ששונה מהכתובת של התשלום, זה אמור למנוע גניבה של כרטיסי אשראי.

תנסה בכל מקרה

אני פוחד לקחת את הסיכון, יכול להיות שיקח יותר מ6 שבועות??
לצערי בhop יש רק חגורות עם 1 prong אין סינגלט ואין רצועות לבנץ

אני פוחד לקחת את הסיכון, יכול להיות שיקח יותר מ6 שבועות??
לצערי בhop יש רק חגורות עם 1 prong אין סינגלט ואין רצועות לבנץ
אתה צריך דאבל פרונג? למה?

אני לא חושב שזה יקח יותר מ-6 שבועות, אתה יכול לדבר איתם במייל בשביל שתהיה רגוע.
ולפני שאתה מתכנן ובונה על זה- יש מצב שהכרטיס לא יעבור בכלל

ד"א זה תקופה מאד לא טובה להזמין עכשיו, במידה ותצהיר ערך נמוך יותר כמו מה שקרה לי (הצהרתי 68$) יש סיכוי גדול מאד שתיתפס ותשלם מע"מ + 33% מס כופר.
במקרה שלי אני שילמתי את המסים הנ"ל כך שחויבתי ב200₪ על הצהרה שגויה.
לעוד פרטים והוכחות ראה

אנ גם חושב שאין צורך בדאבל פרונג , סתם הסתבכות מיותרת בלהוציא את שני החורים אחרי סט כבד שבא לך רק לשכב על המיטה.
אני הזמנתי רצועות לבנ׳ץ וסינגלט מhop , אין להם במלאי כרגע ?

• פותח/ת השרשור
אתה צריך דאבל פרונג? למה?

אני לא חושב שזה יקח יותר מ-6 שבועות, אתה יכול לדבר איתם במייל בשביל שתהיה רגוע.
ולפני שאתה מתכנן ובונה על זה- יש מצב שהכרטיס לא יעבור בכלל

אין לי ספק שוואן פרונג של אינזר יהיה איכותי אבל אני מעדיף 2 כדי שתחזיק יותר מעמד והסיכוי שתהרס יקטן
יש לי חבר עם חשבון פייפאל, אני אזמין דרכו

ד"א זה תקופה מאד לא טובה להזמין עכשיו, במידה ותצהיר ערך נמוך יותר כמו מה שקרה לי (הצהרתי 68$) יש סיכוי גדול מאד שתיתפס ותשלם מע"מ + 33% מס כופר.
במקרה שלי אני שילמתי את המסים הנ"ל כך שחויבתי ב200₪ על הצהרה שגויה.
לעוד פרטים והוכחות ראה
יש לי חבר שמגיע מארהב לישראל והוא לוקח את החבילה איתו במזוודה שיצהיר כמה שזה עלה ואין לי בעיה לשלם רק את המעם
אנ גם חושב שאין צורך בדאבל פרונג , סתם הסתבכות מיותרת בלהוציא את שני החורים אחרי סט כבד שבא לך רק לשכב על המיטה.
אני הזמנתי רצועות לבנ׳ץ וסינגלט מhop , אין להם במלאי כרגע ?
חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי סינגלט ורצועות לבנץ (20') של אינזר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מזה הקטע הזה בחיים לא שמעתי עליו? את החשבונית הם אולי ישלחו לך לכתובת של הכרטיס האשראי אבל את החבילה עצמה לכל כתובת שתבחר. בגלל זה יש 2 כתובות למשלוח, 1 לחשבונות ו1 לחבילה.

מנסיון שלי, כן.

תנסה בכל מקרה

לקח להם כ~3 שבועות הכנת החגורה + הגעה ליד (כתובת בארה"ב)

בהצלחה

עדכון:
הזמנתי אתמול בלילה מאינזר חגורה (כחולה), סינגלט ורצועות לבנץ.
כתובת אחת לחשבונית ועוד כתובת לשליחת החבילה.
קיבלתי גם מייל על אישור ההזמנה ונראה שעכשיו זה כבר פחות תלוי בי, אני אציק להם קצת במייל ואקווה לטוב.

עדכון:
הזמנתי אתמול בלילה מאינזר חגורה (כחולה), סינגלט ורצועות לבנץ.
כתובת אחת לחשבונית ועוד כתובת לשליחת החבילה.
קיבלתי גם מייל על אישור ההזמנה ונראה שעכשיו זה כבר פחות תלוי בי, אני אציק להם קצת במייל ואקווה לטוב.
נתן לך להזמין עם כתובות שונות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית