הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 220 3X3 - פלילי בהחלט

גשש בלש

משתמש פעיל
620
2
נק' מוניטין:
5,308
620
2
Team Go Active

PR במחתרת.
הספגטי כבר התכוננן לעצור בגופו את המאבטחים 😵‍💫🥊

המסע לפלטה החמישית כבר שייך להיסטוריה 🤘

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
האם לא באו מאבטחים והוציאו אותך בכח לאחר האימון?

הדדליפט התבצע באופן מחתרתי, ולכן לא היו בעיות מסוג זה.

מוכשר . יפה
למה לא מעדכן תלוג

אין לי משהו מעניין לעדכן בלוג, חוץ מדדליפט 3X3 פעם בשבוע וגם זה נגמר.
חזרו לי הכאבים במרפק וכרגע אני עושה רק לחיצות קלות לטווח חזרות גבוה יותר (50-60 ק"ג ל15-20 חזרות).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תפסתי את החולייה איךלא כואב לך הגב אחרי זה ?

אני לא רואה סיבה שיכאב הגב.

למה הפסקת לעשות סקוואטים?

הדדליפט שלי היה נמוך מאוד ובעצת הספגטי התחלתי לעבוד עם נפח בדדליפט.
בהתחלה זה היה 5X5 ואחרי זה 3X3.

לפני שלושה חודשים הדדליפט שלי עמד על RM1 של 210. היום אני מאמין שכבר יש לי את ה240.
אין שום סיכוי שהייתי מצליח להתקדם ככה במתכונת הרגילה של טקסס, כשעושים דדליפט 3 חזרות פעם בשבוע.

אני לא חושב שהוא מעודד...
פשוט כל מי שרוצה להגיב בנושא לא עושה זאת כי הוא לא מאמין שתגובה כזאת תשנה את דעתם.

אני לא רואה סיבה שיכאב הגב.

הדדליפט שלי היה נמוך מאוד ובעצת הספגטי התחלתי לעבוד עם נפח בדדליפט.
בהתחלה זה היה 5X5 ואחרי זה 3X3.

לפני שלושה חודשים הדדליפט שלי עמד על RM1 של 210. היום אני מאמין שכבר יש לי את ה240.
אין שום סיכוי שהייתי מצליח להתקדם ככה במתכונת הרגילה של טקסס, כשעושים דדליפט 3 חזרות פעם בשבוע.
1. תאמין או לא, אבל יש איזו סיבה או שתיים שהמשיכה עם הגב העגול תעשה בעיות. שום דבר לא מחייב, אבל הסיכוי קיים וככל שאתה מושך יותר עגול אתה מגדיל אותו.
2. בטקסס מת'וד עושים 5 חזרות כבדות, פעם בשבוע. בנוסף, יש גם פאוור קלין ל5X3 פעם בשבוע. אם אתה לא רוצה להאמין אתה יכול להכנס ללוגים של הרבה אנשים לפניך ושל הרבה אנשים אחריך ולראות שכן - זה עובד. בטקסס מת'וד מוסיפים 2.5 קילו לRM5 של הדדליפט פעם בשבוע. וגם 2.5-5 קילו לRM5 בסקוואט. אם אנחנו רוצים להתקטנן, אז 3 חודשים = לפחות 12 שבועות = +30 קילו לRM5, שהם ~35 קילו לRM1.
האם זה היה תופס גם לגביך? כנראה שכן. אם הבנתי נכון מהשרשור, הפסקת לעשות סקוואט, ככה שהרעיון לעבוד בנפח גבוה יותר בדדליפט הוא טוב - וגם הוכיח את עצמו. אבל בטקסס מת'וד הנפח הזה היה מגיע מהסקוואט וכמו שכולנו יודעים, התחזקות בסקוואט תורמת לדדליפט, ולכן סביר מאוד להניח שבטקסס מת'וד כן היית מתקדם ככה. למישהו כמוך שמסיבה כלשהי לא עושה סקוואט, בוודאי שטקסס מת'וד לא תתן התקדמות כזאת - כי היא לא מתיימרת לתת התקדמות למי שלא עושה סקוואט. התוכנית למעשה סובבת סביב הסקוואט.
פשוט להגיד ש"קשה לי להאמין שבטקסס מת'וד הייתי מתקדם ככה" זה דיי להוציא מהקשרו ולהוציא לתוכנית (המצויינת) הזו שם רע, לשווא.
בכל אופן, מוניטין - דדליפט כבד מאוד.

Peace

מפלצת.
מוניטין.
נ.ב.
כדאי לך לנסות לשמור על גב ישר, אתה לא יודע אם, מתי ואיך זה ישפיע אז עדיף לא להתסכן עם גב מעוגל למרות שקשה לשמור על זה ב-PRים כאלה תמיד כדאי לעשות את המקסימום.

1. תאמין או לא, אבל יש איזו סיבה או שתיים שהמשיכה עם הגב העגול תעשה בעיות. שום דבר לא מחייב, אבל הסיכוי קיים וככל שאתה מושך יותר עגול אתה מגדיל אותו.
2. בטקסס מת'וד עושים 5 חזרות כבדות, פעם בשבוע. בנוסף, יש גם פאוור קלין ל5X3 פעם בשבוע. אם אתה לא רוצה להאמין אתה יכול להכנס ללוגים של הרבה אנשים לפניך ושל הרבה אנשים אחריך ולראות שכן - זה עובד. בטקסס מת'וד מוסיפים 2.5 קילו לRM5 של הדדליפט פעם בשבוע. וגם 2.5-5 קילו לRM5 בסקוואט. אם אנחנו רוצים להתקטנן, אז 3 חודשים = לפחות 12 שבועות = +30 קילו לRM5, שהם ~35 קילו לRM1.
האם זה היה תופס גם לגביך? כנראה שכן. אם הבנתי נכון מהשרשור, הפסקת לעשות סקוואט, ככה שהרעיון לעבוד בנפח גבוה יותר בדדליפט הוא טוב - וגם הוכיח את עצמו. אבל בטקסס מת'וד הנפח הזה היה מגיע מהסקוואט וכמו שכולנו יודעים, התחזקות בסקוואט תורמת לדדליפט, ולכן סביר מאוד להניח שבטקסס מת'וד כן היית מתקדם ככה. למישהו כמוך שמסיבה כלשהי לא עושה סקוואט, בוודאי שטקסס מת'וד לא תתן התקדמות כזאת - כי היא לא מתיימרת לתת התקדמות למי שלא עושה סקוואט. התוכנית למעשה סובבת סביב הסקוואט.
פשוט להגיד ש"קשה לי להאמין שבטקסס מת'וד הייתי מתקדם ככה" זה דיי להוציא מהקשרו ולהוציא לתוכנית (המצויינת) הזו שם רע, לשווא.

Peace
אתה יודע שגם בגב ישר פלס אפשר לגרום נזק לגב?

• פותח/ת השרשור

Peace

2. כבר עבדתי עם טקסס בעבר ולא הצלחתי להתקדם בדדליפט כמו שצריך.
ההנחה שלך שהייתי מוסיף עוד 30 ק"ג לדדליפט במתכונת הרגילה של טקסס תוך שלושה חודשים נכונה רק אם באמת הייתי מצליח להמשיך ולהוסיף 2.5 כל שבוע.
מה שאני בספק אם היה מצליח לעבוד במשך 3 חודשים.

לא אמרתי שטקסס היא לא תוכנית מצוינת. התקדמתי איתה סה"כ יפה מאוד.
בשלב הזה אני חושב שהמעבר לנפח בדדליפט היה בשבילי נכון והכרחי.

אחרי ניסיון לRM1 אני כנראה אחזור לטקסס במתכונת הרגילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית