הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אוכלים לארוחות בוקר?

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
למי שבמסה, מה אתם אוכלים בדר"כ בארוחות בוקר ומה הכמות?
פשוט אין לי עכשיו רעיוניות מה לאכול..

אבל למי שיש רגישות לאינסולין יש לו פחות נטייה להשמנה מאשר מישהו עם רגישות נמוכה שיש לו נטייה לשומן. ואתה רשמת שיש רגישות גבוהה יותר לאינסולין בבוקר.
ומה הקשר בין השניים?

בגדול הגישה הכללית אומרת שרגישות גבוהה לאינסולין יכולה להוביל לעלייה במשקל/שומן והתנגדות לאינסולין תמנע או תמתן תופעה זו. ישנם מספר מחקרים אשר מסכימים על כך שנטייה להפרשת כמות גדולה מדי של אינסולין כתגובה לאכילה תוביל אנשים לעלייה במשקל/שומן.
ויש שם גם תיאור של מחקר שלקח נשים שמנות ומצאו הפוך.

בעקרון כמו שכתוב נכון במאמר הזה, זה די אינדיבידואלי. יש מחקרים לכאן ולכאן.
בכל מקרה ממליץ לקרוא את הספר (CBL) בנוסף למאמר.

יש לי את הPDF, גם אני לא מצאתי, obzion שלח לי
אשמח לקבל גם
2008921_156542826_%D7%A1%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%20%D7%A2%D7%9D%20%D7%A9%D7%9C%D7%98%20%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94.gif

פרי (בד"כ בננה) + שיבולת שועל + קופסת קוטג' 1% + 2 כפות יוגורט + כמה אגוזי מלך/שקדים
שם הכל בבלנדר עם קצת מים לכמה הקצפות ויוצא מעדן

חצי סקופ חלבון איזו עם 2 כפיות נס קפה (בלי חלב) וכף סיבים תזונתיים.
וגם 2 כפיות שמן קוקוס 🤪
גם אני עושה CBL.

יש לי את הPDF, גם אני לא מצאתי, obzion שלח לי
אושר תגיד, לקרוא את הסיכומים יספיק?
אני ארחיב בהמשך, כרגע אני רוצה להתחיל זריז אז קראתי את הסיכומים.
אם אתה לא זוכר מה הסיכומים:
1. תדחוף את הקלוריות להמשך היום. תאכל מעט בבוקר ובתחילת הצהריים, ותדחוס בערב. זה יכול להתבטא בויתור על ארוחת בוקר.
2. תשמור על מינימום פחמימה במשך היום עד האימון.
3. תתאמן באחר הצהריים, בסביבות 5
4. תתחיל להפציץ פחמימות כחצי שעה לאחר האימון.
5. תמשיך לזלול כל הלילה.
פרק 2
1. אינסולין יכול לגרום לכל הרקמות לגדול
2. פחמימות מונעות מהגוף לשרוף שומן.
3. GLUT מביא גלוקוז לתאים. חלבונים מיוחדים הנקראית Gluscose transporters מעבירים את הגלוקוז לתאים. הסוג העיקרי בשומן ושריר הוא ה-tGLUT ונדרש עבורו אינסולין בכדי לתפקד.
4. tGLUT עובד בעיקר בבוקר.
5. אימוני התנגדות גורמים ל-tGLUT לעבוד בלי אינסולין. אימוני התנגדות מחקים את הפונקציה של אינסולין וגורמים ל-tGLUT לתפקד ולהעביר גלוקוז לשרירי השלד.
פרק 3-
1. מומלץ לדלג על ארוחת הבוקר. בבוקר הגוף שלך הוא מכונת שריפת שומן מעולה, ואכילה בבוקר יכולה לגרום לך לצבור שומן במקום לשרוף.
2. אכילה בלילה עוזרת לשמירה על השריר.
3. זה בסדר להתאמן בלי פחמימות
4. אימון בלילה עדיף- הוא מפחית את ההורמונים הקטבוליים ומגביר את ההורמונים האנבוליים. כמו כן, אתה חזק יותר בלילה.
5. פחמימות עם אינדקס גליקימי גבוה עוזרות להתאושש יותר טוב מהאימונים, לא עושות בעיות עם הורמון הגדילה, ואחרי האימון לא מאחסנות שומן (אני לא בטוח בתרגום של הסעיף הזה, נראה לי התבלבלתי בסוף).
6. אי-אכילת פחמימות תורמת לשריפת שומן מרובה יותר.
פרק 4:
1. אומגה 3 מגדיל את ההיפרטרופיה.
2. כולם צריכים לצרוך אבקת חלבון מי-גבינה. לא רק שזה אנבולי לרקמות השריר זה גם מתדלק את מערכת נוגדי-החימצון הכי טובה של הגוף.
3. חלבון מי גבינה מלאכותי לא מכיל מי גבינה. (ככה הבנתי, לא בטוח בכלל בפירוש של PREMADE)
4. לוצאין זה חומר אנבולי רב עוצמה. לא משנה אם אתה רוצה לשרוף שומן או לצבור שריר, תדאג לצרוף הרבה לוצאין.
5. קפאין יכול לחכות את התנגדות האינסולין היומית. בגלל שקפאין יכול לגרום להתנגדות האינסולין לחלוף, צריכה מוקדמת יכולה לגרום לך להשתמש ב-CBL לפי הלו"ז שלך, ולא של הגוף שלך.
6. קריאטין יכול לגרום להיפרטרופיה.
פרק 5 אין סיכום כי אלה רק המלצות על מתכונים לפי מה שאני רואה.
פרק 7:
1. אל תהיה ילד שמן, תעקוב אחרי ההוראות של CBL ולא אחרי איזו עצה של איזה שמן במכון שלך.
2. תמעיט בצריכת גלוטן. יש סיכוי של 50% שיש לך אלרגיה כלשהי, אפילו מינורית, לגלוטן, ואפילו אלרגיה מינורית ביותר יכולה לשבש את CBL.
3. סיבולת ותרגילים אקצנטריים לא הולכים יד ביד עם CBL.
4. אם אתה צריך אירובי, תעשה HIIT.
5. לנשים, באופן כללי, אין את השריר הנחוץ בשביל לזלול כמו גברים.
כמובן שלאט לאט אני ארחיב ואגמור את כל הספר, אבל זה נשמע ממש טוב ואני הבנתי מה-GET STARTED NOW שיש אפשרות להתחיל עוד לפני קריאה מלאה של הספר, ואם זה ככה אני אשמח להתחיל כבר.

אושר תגיד, לקרוא את הסיכומים יספיק?
אני ארחיב בהמשך, כרגע אני רוצה להתחיל זריז אז קראתי את הסיכומים.
זה נותן בסיס טוב, לדעתי כן, אפשר להסתפק בזה בשביל להתחיל.
אבל בכל מקרה, אני לא חושב שבשביל מתאמן מתחיל (SS) צריך להתעסק בדברים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית