הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
מ.ג 69.8~70
חשבתי לשתף אתכם בהרגלי האכילה שלי
אני בד''כ אוכל כל יום לפחות מנה בשרית אחת, כלומר חזה עוף\סטייק\עוף\פרגיות\המבורגר וכד'
קופסת טונה
כל יום 3~4 ביצים
סקופ או שניים של חלבון
חצי ליטר חלב
וכל השאר זה נשנושים מהצד
אם יש לכם רעיון לחלבון זמין ופשוט להכנה אשמח לשמוע

מ.ג 69.8~70
חשבתי לשתף אתכם בהרגלי האכילה שלי
אני בד''כ אוכל כל יום לפחות מנה בשרית אחת, כלומר חזה עוף\סטייק\עוף\פרגיות\המבורגר וכד'
קופסת טונה
כל יום 3~4 ביצים
סקופ או שניים של חלבון
חצי ליטר חלב
וכל השאר זה נשנושים מהצד
אם יש לכם רעיון לחלבון זמין ופשוט להכנה אשמח לשמוע
גבינה צהובה

פירגון זה דבר נהדר אבל אם אתה מפריז איתו הוא מאבד מערכו
תשמע , אני חייב להגיד לך שאתה קצת (הרבה) מתנשא פה על הרבה אנשים מהפורום . זה לא בהכרח ההודעה פה , זה תגובות רבות שלך שאני רואה (וכן זה מפריע לי באיזשהו מקום) . ומה שמצחיק פה זה שאתה יחסית חדש ומבקר הרבה מ"חברה" פה . מילא אם היה לך 200 סקוואט הייתי סותם הפה אבל זה לא המצב .
רק רוצה שתבין שניתן לפרגן גם לכאלה עם משקלים נמוכים משלך , זה לא מזיק.

במקרה שמתי לב ל-3-4 ביצים ולחברה כאן שבלי למצמץ אמרו שאין עם זה בעיה. כן, אם אתה בונה על מחלות לב ועורקים בעתיד אין עם זה שום בעיה. אפילו ביצה אחת [רק החלמון, חלבוני ביצה תאכל כמה שאתה רוצה] היא פצצת כולסטרול, אך הרפואה המערבית [שהסטנדרטים שלה לא גבוהים במיוחד] מאשרת שביצה אחת שלמה ביום זה תקין.
אתה בטוח בזה? אני זוכר שלא מזמן קראתי כאן מחקר (חושב שמשה פרסם אותו) שאומר שעד בערך 3גר' כולסטרול מאוכל אין בעיה, ובביצה יש 200 מ''ג אם אני זוכר נכון
@Moshe אתה יכול לענות?

תשמע , אני חייב להגיד לך שאתה קצת (הרבה) מתנשא פה על הרבה אנשים מהפורום . זה לא בהכרח ההודעה פה , זה תגובות רבות שלך שאני רואה (וכן זה מפריע לי באיזשהו מקום) . ומה שמצחיק פה זה שאתה יחסית חדש ומבקר הרבה מ"חברה" פה . מילא אם היה לך 200 סקוואט הייתי סותם הפה אבל זה לא המצב .
רק רוצה שתבין שניתן לפרגן גם לכאלה עם משקלים נמוכים משלך , זה לא מזיק.

צר לי שאתה לא מבין את השפה שלי (כמו רבים מהחבר׳ה כאן), אני לא מתנשא ואני לא מבקר אף אחד, המהות של תגובה שלי יכולה להיות או להצחיק (אנשים שלא מבינים סרקזם) או לעזור (כמו כאן). אני, כאחד שנכווה רבות מהעניין הזה, מאוד נגד זה שמנפחים לבחור עם 90 קילו סקוואט את האגו כי באותו רגע הוא חושב שהוא יודע הכל/מספיק/הרבה ומפסיק לדחוף את עצמו ללמוד ובעצם שם לעצמו מקל בגלגלים ונופל.

הטענה שלי לא זרה במיוחד אני מאמין אבל אני עדיין יכול להביא רפרנס. לאלו שקראו שטויות לדבריי אפשר רפרנסים? והסבר למה איגוד הבריאות האמריקאי לא חושב כמוכם?

אימון A
סקוואט 92.5 pr 2x5 1x4 - שני סטים של 5, אחד 4. הכשל בסט האחרון הוא נטו כוח, אין לי תירוצים. נראה לי שאשאר על המשקל הזה עוד פעם,] כי אני גם לא כ''כ מרוצה מהטכניקה, לא שברתי בכמה חזרות
בנץ' 55 2x5 1x4 שכחתי שאני צריך להעלות ל 57.5, וכנראה טוב ששכחתי כי זה היה קשה בטירוף. שונא בנץ', ונשאר על המשקל הזה.
דדליפט 100 - עשיתי 3 חזרות והגב התעגל דיי מכוער, אז הפסקתי, הורדתי ל 90 ועשיתי עוד 2 חזרות. אני פשוט לא מצליח להחזיק גב וזה מטריף אותי. אפילו בחימום עם פלטה אחת הגב שלי מתעגל, למרות שזה קל לאללה. נשאר במשקל הזה ואולי גם מוריד ל 95. בגילי המופלג אני לא רוצה להסתכן.

בקיצור, לא אימון משהו, אבל קורה.

אגב, אני אשמח להערכת א.ש: מכווץ

מכווץ.png

רפוי:
רפוי.png

@MOONLight אני אשמח לשמוע כמה א.ש אתה מעריך שאני

רזה (לא יודע כמה אחוז), ונתקע במשקלי עבודה מאוד נמוכים, אתה אוכל כמו שצריך? כמה משקל עלית השבוע?
.

אם מכווץ ויש קוביות אתה מתחת ל-14 (משתנה כמובן תסתכל על KK אבל זה כלל אצבע כזה).
כלומר אתה בקירוב לדעתי 12.
יש לך 5-8 אחוזים לעלות בכיף (לא להשמין אלא כאינדקציה לסיום SS כמה קיצוני תלך זה החלטה שלך).

רזה (לא יודע כמה אחוז), ונתקע במשקלי עבודה מאוד נמוכים, אתה אוכל כמו שצריך? כמה משקל עלית השבוע?
.
כן, ואני אפילו לא בן 15 ולכן אני לא מצפה להתקדם כמו בן אדם אחר.
ואני לא חושב שבהתחשב בגיל ובמשקל שלי אני במשקלי עבודה מאוד נמוכים.
מאז שהתחלתי את SS עליתי בערך 7 ק''ג

כן, ואני אפילו לא בן 15 ולכן אני לא מצפה להתקדם כמו בן אדם אחר.
ואני לא חושב שבהתחשב בגיל ובמשקל שלי אני במשקלי עבודה מאוד נמוכים.
מאז שהתחלתי את SS עליתי בערך 7 ק''ג

בנץ׳ 55 ופרס 37.5 זה משקלים מאוד נמוכים להיתקע (גם בנתונים שלך) וזה נגרם או מטכניקה לקויה או מהתאוששות לקויה. אתה אומר שאתה אוכל טוב, אז תעלה סירטוני טכניקה. גם דדליפט וסקוואט כדאי.

אגב, יש לך עבר באיזשהו ספורט?

צרות עין ידידי.
בסה"כ אמרתי שהילד בשביל בן 15 שלומד את הטכניקה לבד, ויש לו 90 קילו סקוואט ו100 דדליפט מתחיל להתקרב למשקלים יפים בSS.
אני מצטער שאני לא מחמיא גם לכם, פעם הבאה יותר. :cool:

בנץ׳ 55 ופרס 37.5 זה משקלים מאוד נמוכים להיתקע (גם בנתונים שלך) וזה נגרם או מטכניקה לקויה או מהתאוששות לקויה. אתה אומר שאתה אוכל טוב, אז תעלה סירטוני טכניקה. גם דדליפט וסקוואט כדאי.

אגב, יש לך עבר באיזשהו ספורט?
אני יודע שאני חלש מאוד בלחיצות, אני לא רוצה שזה יישמע כמו תירוץ אבל יש לי ידיים ארוכות (מגיעות עד הברך) מה שגם מעכב אותי מאוד
תמיד הייתי מאוד ספורטיבי, לא עסקתי בשום ספורט באופן מקצועי אבל.. אני רץ 2000 ב 8 דקות בערך, ו 750 ב כמעט 2 וחצי דק'. וזה בלי להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית