הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
שמתי אותה כמה פעמים ויש לי כאבים באגן בגלל ההידוק.. כדי שהיא לא תיגע באגן היא צריכה להיות ממש גבוהה, זה נורמאלי?

זה אמור לכאוב ואפילו להשאיר סגולים וצלקות, תתחיל להתרגל.

זה אמור לכאוב ואפילו להשאיר סגולים וצלקות, תתחיל להתרגל.
שאלה אחרונה ומבטיח לא לחפור יותר (בנושא הזה)" איך נושמים עם חגורה? נשימה לחזה או לבטן? צריך ''לנפח אותה''?

שאלה אחרונה ומבטיח לא לחפור יותר (בנושא הזה)" איך נושמים עם חגורה? נשימה לחזה או לבטן? צריך ''לנפח אותה''?
פשוט קח הכי הרבה אוויר שאתה יכול.
להגיד "קח אוויר לבטן" הוא ככל הנראה מושג לא נכון.

הדוקטור אמר לבטן יש סרטון פרונט סקוואט של דן גרין שהוא מבצע בלי חולצה שרואים שהוא נושם ככה

עוד אימון
הנה הסקוואט, תראו בסוף הסט את הפלטות, הן זזו הצידה מההתחלה מה שגרם לכל הסט להתחרבש, למרות שסגרתי חמישייה וביאס לי את האימון

אימון A
סקוואט 92.5 3x5 - לא היה קשה בכלל. יש סרטונים, נעלה יותר מאוחר. אימון הבא 95, כנראה אם שרוולים, אני פשוט מת כבר לשים אותם
בנץ' 60 5,5F
57.5 ל 5
כשאני אסגור 60 אני אעבור תוכנית בלחיצות כנראה, יש המלצות?
דדליפט 100- 2 חזרות ראשונות גב עגול, החלטתי לעצור ולהוריד ל 90, היה קל והגב היה סביר מינוס.
מקבילים 12,11
מ.ג באיזור 74 רגליים מהיום
1472952_647513598605148_2073163937_n.jpg

שמור את השרוולים ל100 סקוואט, אתה צריך להרוויח אותם!
מוקדם מיד לשנות מתתכונת בלחיצות.
להבא אף פעם אל תוריד משקל, לא בבנץ ולא בדדליפט.
תלמד לעבוד ולתקן את מה שיש.

סרט1נים
סט ראשון

סט שלישי
ב 0:17 אידיוט בועט לי בטלפון

מסקנות מהסקוואט היום:
רק אחרי הצילום האחרון שלי באימון הקודם שמתי לב לעמידה הרחבה שלי. הייתי בטוח שאני עומד רוחב כתפיים, אולי קצת יותר, אבל גיליתי שלא. בנוסף ראיתי שהכף רגל שלי יותר מדי הצידה.
אז באימון היום עמדתי ברוחב כתפיים והכף רגל הרבה יותר פנימה, הרגיש מעולה. תראו גם שהסקוואט לא היה קשה בכלל. יש ביקורות?

תבקש ממישהו שיצלם אחד מהצד או מאחורה, הטכניקה נראת סבבה אבל יש לי הרגשה שיש לך הייפראקסטיינשן בגב.

שיפרת טכניקה ונתת pr יפה מאוד
רק שים לב שאתה קצת מאבד את זה בבור
חוסר בתשומת לב וריכוז לפעמים גורמים להקשתה.

בהחלט מוניטין!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית