הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
המוט לא נע בקו ישר, צריך לבדוק למה.
בהחלט משתפר.
האימון היום
סקוואט 97.5 - באמת שהרגיש קל רצח. עשיתי שני סטים וצילמתי את השני, הגוד מורנינג של מחמיר, החלטתי להתגבר על האגו שלי, ולמרות שאני מת להגיע כבר ל 2 פלטות אני אשאר על זה עוד פעם כדי לשפר טכניקה
אני חושב שמצאתי את הסיבה לגוד מורנינג - המרפקים שלי, הם ממש ממש למעלה. ניסיתי לצאת אפילו עם 60 ק''ג ומרפקים למטה, המוט מחליק. למישהו יש רעיון?
בנץ' 60 4-4-4
דדליפט 100 ק''ג. קל, טכניקה לא.
דיפס 12,10

לפני שאתה מוריד מרפקים [למרות שאני לא בעד, בטח שלא בSS] תכווץ ותשמור על הכיווץ בשכמות.
כמובן לא להוריד יותר מידי, ולפני שאתה בכלל עושה שינוי, פשוט תעבוד על להוציא חזה, ולהסתכל קצת יותר קדימה [אתה מסתכל נמוך מידי לדעתי].
וסגור כבר 2 פלטות ושים את השרוולים.
תעלה סירטון של הדדליפט, לא הגיוני שאתה תקוע כל כך הרבה זמן על משקל כזה נמוך.

לפני שאתה מוריד מרפקים [למרות שאני לא בעד, בטח שלא בSS] תכווץ ותשמור על הכיווץ בשכמות.
כמובן לא להוריד יותר מידי, ולפני שאתה בכלל עושה שינוי, פשוט תעבוד על להוציא חזה, ולהסתכל קצת יותר קדימה [אתה מסתכל נמוך מידי לדעתי].
וסגור כבר 2 פלטות ושים את השרוולים.
תעלה סירטון של הדדליפט, לא הגיוני שאתה תקוע כל כך הרבה זמן על משקל כזה נמוך.
שכחתי לצלם את הדדליפט
כבר בחימום של 80 הגב שלי דופק עיגול, ובסט ברגע שאני מתחיל להתעייף אני לא מצליח להיכנס מכווץ או קרוב לזה בסטאפ
אתה חושב שאני צריך אימון הבא להתקדם ל 100?

זה שאתה לא מחזיק אותו זה כבר דבר אחר.
תעלה צילום של חימום אחרון או אחד לפני בדדליפט הבא, תנסה לשמור על כיווץ.
ואני אומר מראש, שמישהו יצלם אותך, מצד, לא מגובה רצפה.

זה שאתה לא מחזיק אותו זה כבר דבר אחר.
תעלה צילום של חימום אחרון או אחד לפני בדדליפט הבא, תנסה לשמור על כיווץ.
ואני אומר מראש, שמישהו יצלם אותך, מצד, לא מגובה רצפה.
סבבה, מה לגבי הסקוואט?

גוד-מורנינג-לא-שובר
בראש שלי הסקוואט היה ATG, בגלל שהגב שלי כמעט מקביל לרצפה

גוד-מורנינג-לא-שובר
בראש שלי הסקוואט היה ATG, בגלל שהגב שלי כמעט מקביל לרצפה

תשאר ותעבוד על הטכניקה, אלא אם הייה חרא אימון וממש הרגשת חרא ובאת לא טוב וכו' וכו' ומיליון סיבות, תשקול אולי לעלות ל100 קילו.

תשאר ותעבוד על הטכניקה, אלא אם הייה חרא אימון וממש הרגשת חרא ובאת לא טוב וכו' וכו' ומיליון סיבות, תשקול אולי לעלות ל100 קילו.
כנראה אני אשאר עוד אימון.. גוד מורנינג מחריד ואי שבירת מקביל זה פשוט לא יפה

אימון אתמול לא היה כלום
מתחילים לי כאבי ברכיים כשאני פושט את הרגל וכשאני נכנס לסטאפ של דדליפט. להתחיל לשים את השרוולים"?

אימון אתמול לא היה כלום
מתחילים לי כאבי ברכיים כשאני פושט את הרגל וכשאני נכנס לסטאפ של דדליפט. להתחיל לשים את השרוולים"?
אל תחפש תירוצים, ואל תשים שרוולים, מוצצים.
בהצלחה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית