הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
עדכון - אני אני סובל מכאבי ברכיים רציניים. אתמול היה לי קשה מדי. פתחתי אשכול בפציעות ספורט אבל לא נראה שמישהו יגיב לו. בכל מקרה הכאב הזה סימן לי שהגיע הזמן לעבוד על טכניקה. בינתיים כואב לי מדי בשביל להתאמן. אוקיי, קבעתי תור לפיזיותרפיסט ליום שישי הבא. נבדוק את הברכיים ומקווה גם את הגב העליון שמציק לי כבר כמה זמן.
קטע מוזר - הכאבים היו לי גם באימון הקודם, אבל בסקוואטים הכבדים לא הרגשתי אותם. הרגשתי את הכאבים בצורה רצינית בחימום, בעיקר בסקוואטים עם משקל גוף, וכשאני ''פושט'' את הרגל. מישהו פעם חווה כאבים כאלו ויכול לייעץ?אני מתבלט אם להסקביט מחר, כי אני לא מרגיש את הכאבים בסקוואטים הכבדים אבל בכל זאת... אולי מנוחה תהיה טובה. נראה.

זה התחיל רק לאחרונה?
אולי זה טכניקה יחד עם השפעה של הקור?
עדיין בלי שרוולים?

זה התחיל רק לאחרונה?
אולי זה טכניקה יחד עם השפעה של הקור?
עדיין בלי שרוולים?
התחיל רק לאחרונה. בשבועות האחרונים היו לי דקירות קטנות כשיישרתי את הרגל, אבל זה היה ממש בקטנה. הכאבים התעצמו בימים האחרונים. האימון אתמול היה הפעם הראשונה ששמתי את השרוולים (בראש שלי באתי להסקביט 100) אבל החלטתי לא ללכת על זה. אני מניח שזו טכניקה, כן. לא נראה לי שקור בגלל שדיי חם במכון, אני מתאמן עם חולצה ומכנסיים קצרים ומזיע..

האימון מאתמול
סקוואט 90 קילו 3x5 קל, לא הרגשתי את הברך (בחימום הרגשתי מאוד)
סט שני

אימון הבא 95
בנץ' 60 3x5 - קל! החלטתי לא לעשות ריסט כי הרגשתי ממש טוב
דדליפט 100x4 גב עגול מאוד, אני כנראה מוותר על התרגיל הזה, נעשה פשיטות גו או גודמורנינג או שקר כלשהו, יש גבול
מקבילים BWX12

האימון מאתמול
סט שני

אימון הבא 95
דדליפט 100x4 גב עגול מאוד, אני כנראה מוותר על התרגיל הזה, נעשה פשיטות גו או גודמורנינג או שקר כלשהו, יש גבול
מקבילים BWX12

האימון מאתמול
סט שני

אימון הבא 95
מקבילים BWX12

אל תוותר עליו. אתה בא למפגש?
דרך אגב מי זה הנער שעושה קלינים בצד?

יפה מאוד, הטכניקה השתפרה.
לדעתי האגן לא נכנס טוב, וצריך לפתוח יותר ברכיים [מה שייתן יותר עומק].
צריך עוד זווית להבא.
לא יכול לתת מוניטין.

הייתי בטוח שזה בן!
באקסטרים סביון. הסמינר.
אין לי מושג, נראה

דרך אגב בתחילת האימון בא אליי איזה מאמן והתעצבן עליי שאני מביא שני זוגות נעליים (האדידס והאולסטאר) ואמר שאם הוא ירשה לי לרדת עם 2 זוגות הוא יצטרך להרשות לכולם ואז האוניברסיטה תהפוך לחנות נעליים, ופעם הבאה הוא יעיף אותי
זה ברצינות הדבר הכי מטומטם ששמעתי אי פעם, נראה לי שהוא סתם קינא כי אני מסקביט יותר ממנו

אוניברסיטת תל אביב זה לא איפה שהמחתרת מתאמנת ? וגם ויבריל ?
למה שלא תבקש מהם ללמד אותך את הטכניקה ?

אין לי מושג, נראה

דרך אגב בתחילת האימון בא אליי איזה מאמן והתעצבן עליי שאני מביא שני זוגות נעליים (האדידס והאולסטאר) ואמר שאם הוא ירשה לי לרדת עם 2 זוגות הוא יצטרך להרשות לכולם ואז האוניברסיטה תהפוך לחנות נעליים, ופעם הבאה הוא יעיף אותי
זה ברצינות הדבר הכי מטומטם ששמעתי אי פעם, נראה לי שהוא סתם קינא כי אני מסקביט יותר ממנו
מי זה המאמן הגיבור הזה?
גם אני בא עם 2 זוגות נעליים, גם ליפטרים אחרים, אז מה?

מי זה המאמן הגיבור הזה?
גם אני בא עם 2 זוגות נעליים, גם ליפטרים אחרים, אז מה?
מאמן רוסי, לא יודע איך קוראים לו, אף פעם לא ראיתי אותו מתאמן
בדיוק מה שאמרתי לו, הוא שאל אותי למה אני מנסה לחקות אנשים אחרים ושהוא ידאג לתפוס את כל מי שמגיע עם כמה זוגות
ירדתי לשם גם עם שקית - כל המחתרת מגיעה עם שקיות תמיד ולא אמרו להם כלום, אני מגיע עם שקית והוא מאיים להעיף אותי.
כנראה אני צריך עוד כמה פלטות על המוט כדי שהוא יעזוב אותי

מאמן רוסי, לא יודע איך קוראים לו, אף פעם לא ראיתי אותו מתאמן
בדיוק מה שאמרתי לו, הוא שאל אותי למה אני מנסה לחקות אנשים אחרים ושהוא ידאג לתפוס את כל מי שמגיע עם כמה זוגות
ירדתי לשם גם עם שקית - כל המחתרת מגיעה עם שקיות תמיד ולא אמרו להם כלום, אני מגיע עם שקית והוא מאיים להעיף אותי.
כנראה אני צריך עוד כמה פלטות על המוט כדי שהוא יעזוב אותי
מי זה המאמן הזה בכלל, מאמן משקולנים או משהו?

סקוואט 95 1x5
היה סבבה אבל לא אהבתי את הטכניקה אז הורדתי ל 90
בנץ
דדליפט 100 1x5
80x8
יש סרטונים, יעלו בערב

שכחתי לסגור את המצלמה, הסרטון נגמר ב 1:07 אל תראו מעבר..

סתם חוסר ריכוז בחמישית

צילמתי גם את הסט הכבד אבל לא שמתי לב שזה בזווית גרועה וראו לי רק את הרגליים.. אז זה מה שיש

האימון מאתמול
מאוד מרוצה מהטכניקה, הולך להתקדם לאט ובטוח

42.5 פרס
+בחור אקראי בא לשמור עליי באמצע הסט

צ'ין אפס +10 ק''ג 3x5
LTE

הסקוואט נראה סבבה, תבקש פעם אחת שמישהו יצלם אותך מזווית נורמאלית.
הפרס פחות טוב, המוט לא עולה ויורד בקו ישר, מפרק כף היד נשבר קצת לאחור, המוט רחוק למדי מהפנים, ושלא נדבר על זה שאין תנועה מלאה ואין באונס מהחזה.

הייתי אתמול אצל פיזיותראפסיט, הוא אמר שיש לי פלטפוס ושהכף רגל שלי קורסת בזמן הסקוואט וזה מה שגורם לכאבי ברכיים. אז יש טעם להישאר עם השרוולים, כדאי להשאיר אותם בינתיים מחוץ לתמונה עד למשקלים יותר כבדים?
והשרוולים מסריחים ממש, אפשר לכבס אותם או משהו בלי בעיה?

אימון A
סקוואט 90 3x5 סבבה לגמרי, אימון הבא 490 הולכים לנסות לשבור את השיא של מאלאניצ'ב
בנץ' 60 3x5 קליל
דדליפט 100x1x5
80x5 לא היה כוח ליותר
מקבילים והביתה

תוציא חזה ותוריד מעט מרפקים [זה לא אומר שצריך לאבד כיווץ, שמור על כיווץ שכמות כל הדרך] כי אתה גולש.
צלם גם מאחורה [ודרך המראה] פעם הבאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית