הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
הוא לא, האגן צריך להיות באמצע בין הברך לכתף, תנמיך אותו עוד 5-10 סנטנימטר ותחשוב על זה שהאגן צריך להיות נמוך ככה זה יעזור לך.
קרוב לוודאי שאתה טועה, אל תשכח שהוא עושה דדליפט עם נעלי הרמה עקב פלטפוס, הורדה של 10 סנטימטרים של האגן תביא למצב בו הכתף לא תהיה לפני המוט, אלא מעליו\מאחוריו, וככל הנראה גם הברכיים יעברו את המוט מעבר לרצוי.

קרוב לוודאי שאתה טועה, אל תשכח שהוא עושה דדליפט עם נעלי הרמה עקב פלטפוס, הורדה של 10 סנטימטרים של האגן תביא למצב בו הכתף לא תהיה לפני המוט, אלא מעליו\מאחוריו, וככל הנראה גם הברכיים יעברו את המוט מעבר לרצוי.
דווקא היום, פעם ראשונה אחרי הרבה זמן, עשיתי יחף כדי לראות עם הכאבים חוזרים
ביום שבת היה טל סניור ועוד אחד שאני לא יודע את שמו שאמרו לי שכדאי לי למשוך יחף למרות הפלטפוס ושגם להם יש פלטפוס קשה והם מושכים יחפים בלי קשר, אני מתכנן לעבור משבוע הבא למתכונת כזו

סקוואט 3x5
בנץ' 3x5
מתח 3xF

סקוואט 2x5 התאוששות
פרס 3x5
דדליפט 1x5

סקוואט 3x5
בנץ' 3x5
מתח 3xF

כמו שכתוב בשינויים שאפשר לעשות בתוכנית באתר
איך זה לדעתכם? לשנות משהו? ואיך להעלות את המשקלים בלחיצות?

אני גם בעד למשוך ללא הנעלי הרמה, עדיף [אם מתאפשר].
למה לא לעשות את התוכנית כמו שהיא עם מקבילים עם משקל ומתח עם משקל?
אני לא בעד השינוי למתכונת הזאת, זה אומר שתתקדם בדדליפט רק פעם בשבוע ותתרגל טכניקה רק פעם בשבוע, לדעתי זה מוקדם מידי וזה צריך לחכות ל135-140 ורק אז, אגב אני אישית אחרי המתח הייתי מוסיף פשיטת גב ל3x15.
אבל זאת דעתי בלבד.

אני גם בעד למשוך ללא הנעלי הרמה, עדיף [אם מתאפשר].
למה לא לעשות את התוכנית כמו שהיא עם מקבילים עם משקל ומתח עם משקל?
אני לא בעד השינוי למתכונת הזאת, זה אומר שתתקדם בדדליפט רק פעם בשבוע ותתרגל טכניקה רק פעם בשבוע, לדעתי זה מוקדם מידי וזה צריך לחכות ל135-140 ורק אז, אגב אני אישית אחרי המתח הייתי מוסיף פשיטת גב ל3x15.
אבל זאת דעתי בלבד.
במילא תכננתי להפוך את הדדליפט לפעם בשבוע, אני לא עייף אחרי סקוואט ואני מרגיש יותר טוב ויכול להיכנס לסט אפ יותר טוב. אחרי סקוואט כבד אני מרגיש סחוט עוד לפני הדדליפט
חוץ מזה, נגיד שאני אתקדם בו 5 קילו בשבוע, זה יוצא שבחודש הוספתי 20 ק''ג, לא רע

ומה אתה ממליץ ללחיצות?

סקוואט 115x1
אין לי הסבר לנפילה הזו בסקוואט. לא הגיוני שבשבוע אני ארד מ 117.5x2x5 ל115x1. אין סיכוי שאני אאבד כ''כ הרבה כוח, וגם אין סיבה (אני אוכל כמו תמיד וישן הרבה יותר כי יש חופש, מינימום 9-10 שעות). למישהו יש רעיון?
בנץ' 70x5, 70x3
65x5
דדליפט 120 טכניקה ללא, הסרטון כאן: (החלטתי לעצור באמצע כי כבר הרגשתי את הגב מתחיל להתעגל)

מקבילים ,בייספס

לא כל כך גרוע, ההתעגלות בגב היא כתוצאה מגובה האגן.
תוריד את האגן מעט, ותנסה להישען מעט אחורה. ואתה יודע שאתה צריך להוסיף אוכל עם התקדמות התוכנית כן?

לא כל כך גרוע, ההתעגלות בגב היא כתוצאה מגובה האגן.
תוריד את האגן מעט, ותנסה להישען מעט אחורה. ואתה יודע שאתה צריך להוסיף אוכל עם התקדמות התוכנית כן?
זה מה שאני אוכל, תגיד לי אם זה מספיק
היום אכלתי 4 ביצים, 2 סקופים של חלבון, שניצל של מאמא עוף, חצי פחית טונה, 2 לחמניות עם שומשום (כאלה שמוכרים בסופר), הרבה שוקולד והרבה חזה עוף (אין לי מושג כמה גר' אבל באתי רעב ויצאתי שבע)

פסייכו הוא הישות העליונה פה?
לא ידעתי....
( @Psycho עם כל הכבוד)
בו נשמע את דעות הישות העליונה
@incin
שלום אינסין
פרצה בינינו החברים מחלוקת, סטס ורוסיה טוענים שהוא צריך להגביה את האגן כיוון שהוא קופץ בתחילת המשיכה, בועד אני טוען שהוא צריך להנמיך אותו כיוון שהוא לא שומר על הזויות הנכונות בגב והאגן הרבה מעל חצי המרחק בין הכתף לברך.
מי מבינינו צודק ?
תודה וחג שמח

היום אכלתי 4 ביצים, 2 סקופים של חלבון, שניצל של מאמא עוף, חצי פחית טונה, 2 לחמניות עם שומשום (כאלה שמוכרים בסופר), הרבה שוקולד והרבה חזה עוף (אין לי מושג כמה גר' אבל באתי רעב ויצאתי שבע)
אה ואני רואה היום ריאל-דורטמונד ויש גרעינים אז סביר להניח שאני אוכל כמה מאות גרמים

שומן ופחמימות?
נראה כאילו אתה מנסה רק להגיע לכמות חלבון הדרושה

טוב השומן כנראה יגיע עם הגרעינים
אבל עדיין

אמרתי לו לקרב את המוט בהתחלה ולעשות סט אפ כרגיל ולא להוריד תחת אלא פשוט להתיישר כמו שהוא עושה מה שיגרום לאגן לעלות טיפה (רואים בסרטון שהאגן שלו טיפה טיפה קופץ) עכשיו בנוסף שכחתי לציין שתחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים ולא להרים גב .

אינסין מקובל עליי שיכריע (;

שומן ופחמימות?
נראה כאילו אתה מנסה רק להגיע לכמות חלבון הדרושה

טוב השומן כנראה יגיע עם הגרעינים
אבל עדיין
אני פשוט מנסה לאכול עד שאני מקיא מהדברים שטעימים לי

נשמע כאילו אתה מחטב.
איפה הפחמימה כאן? אורז? פסטה?
תאכל אוכל במקום טונות של שוקולד ושטויות.

האגן גבוה מידי ואין מספיק שימוש בכוח הרגליים ולכן הגב מתעגל, הוא מתעייף כי כל העומס נופל עליו

אני פשוט מנסה לאכול עד שאני מקיא מהדברים שטעימים לי

אני בתקופה שלי בSS הגעתי למצב שאני אוכל חצי קילו פסטה(לפני בישול) בכדי לנסות ולעלות במשקל גוף..(מה שלא קרה..)

אכלתי בד''כ חצי קילו של סוג של פחמימה כלשהי (אורז,פסטה)
גם הרבה תפו''א

והרבה הרבה הרבה בשר אכלתי גם כן משהו כמו קילו ביום(השתנה עם סוג הבשר(

שכחתי לציין שתחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים ולא להרים גב .

זה בדיוק מה שחסר כאן - אם rhynno ידחוף חזק את העקבים לרצפה בתחילת התנועה ולא סתם ירים את המוט למעלה עם הגב הוא לא יתעגל, אני מעדיף לא להתייחס כרגע לגובה האגן ולראות מה קורה אם המשקל יהיה על העקבים והקוואד ינתקו את המוט מהקרקע בלי שהזווית של הגב תשתנה כבר בתחילת התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית