- פותח/ת השרשור
איזה כל יום, פעם בשבועיים בד''כ, ואני משלם על זה 90% מהפעמים מהכסף שלי (אני מוריד את הכלבה של השכנים שלי)איך יש לך כל כך הרבה כסף להמבורגר כל וים ? מה ההורים שלך עושים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה כל יום, פעם בשבועיים בד''כ, ואני משלם על זה 90% מהפעמים מהכסף שלי (אני מוריד את הכלבה של השכנים שלי)איך יש לך כל כך הרבה כסף להמבורגר כל וים ? מה ההורים שלך עושים ?
אל תוכל המבורגר שבועיים, תקנה מטחנת בשר ואז תתחיל לקנות בשר ולטחון בבית ולהכין לעצמך המבורגרים אם אתה יודע להכין גם יצא לך יותר טעים וגם יותר זול.איזה כל יום, פעם בשבועיים בד''כ, ואני משלם על זה 90% מהפעמים מהכסף שלי (אני מוריד את הכלבה של השכנים שלי)
באו אליי יום אחד והציעו לי 15 ש''ח על כל פעם, 5 ימים בשבוע,.. עסקה משתלמת, היא מימנה לי את החגורה, הנעליים וכל האוכל 😃אל תוכל המבורגר שבועיים, תקנה מטחנת בשר ואז תתחיל לקנות בשר ולטחון בבית ולהכין לעצמך המבורגרים אם אתה יודע להכין גם יצא לך יותר טעים וגם יותר זול.
הלוואי היה לשכנים שלי כלבה שיכולתי להוריד
ורק אני כאן עושה את כספי בחידון התנ"ךבאו אליי יום אחד והציעו לי 15 ש''ח על כל פעם, 5 ימים בשבוע,.. עסקה משתלמת, היא מימנה לי את החגורה, הנעליים וכל האוכל 😃
אחי כמה אתה שוקל עכשיו ?באו אליי יום אחד והציעו לי 15 ש''ח על כל פעם, 5 ימים בשבוע,.. עסקה משתלמת, היא מימנה לי את החגורה, הנעליים וכל האוכל 😃
אחי כמה אתה שוקל עכשיו ?
אין סיבה מיוחדת, אם אתה חושב שיותר נכון ככה אז אני אעבוד ככה
היום אכלתי 450 גר' המבורגר + צ'יפס ואחרי זה נשקלתי 80.2, בינתיים אני עולה יפה
בליטרים?מה המ.ג ?
בקילומטרים רבועיםבליטרים?
כמוני 😃באו אליי יום אחד והציעו לי 15 ש''ח על כל פעם, 5 ימים בשבוע,.. עסקה משתלמת, היא מימנה לי את החגורה, הנעליים וכל האוכל 😃
ככה אתה קורא לזה שאתה לוקח תבת שלהם לגלידה ? 🤩איזה כל יום, פעם בשבועיים בד''כ, ואני משלם על זה 90% מהפעמים מהכסף שלי (אני מוריד את הכלבה של השכנים שלי)
אני לא בטוח אם הגלידה זה מטפאורה לעוד משהו מהדברים המעוותים שהולכים לך במוח או שאתה מתכוון לגלידהככה אתה קורא לזה שאתה לוקח תבת שלהם לגלידה ? 🤩
🤣אני לא בטוח אם הגלידה זה מטפאורה לעוד משהו מהדברים המעוותים שהולכים לך במוח או שאתה מתכוון לגלידה
וכמה אחוזי שומן ? אתה אשכרה כמעט שנה בSS ?בליטרים?
הוא רק עלה במשקל, הילדים של היום 🙁וכמה אחוזי שומן ? אתה אשכרה כמעט שנה בSS ?
גבהת בתקופה הזאת?
שמעתי בגלל הסקוואטים נעצרה לו הגדילהוכמה אחוזי שומן ? אתה אשכרה כמעט שנה בSS ?
גבהת בתקופה הזאת?
אל תשכח שהוא גם הפך לבן 15הוא רק עלה במשקל, הילדים של היום 🙁
עכשיו הוא יכול לעלות טרנספורמטיון בודי ליוטיוב 🤩שמעתי בגלל הסקוואטים נעצרה לו הגדילה
(אל תתייחס אליי ברצינות אני סתם מטריל)
אל תשכח שהוא גם הפך לבן 15
אין לי מושג כמה אחוזי שומןוכמה אחוזי שומן ? אתה אשכרה כמעט שנה בSS ?
גבהת בתקופה הזאת?