הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
סקוואט 112.5 3x5 טכניקה יותר טובה, מנוחות יותר קצרות.
פרס 47.5 3x3,3,3F סתם כשל מחוסר ריכוז, שבוע הבא נפמפמם את זה לעשיריות
דדליפט 125x5 גב ישר! ולא היה קשה. לא מבין איך נכשלתי פעם קודמת
בייספס

סקוואט סט שני: (תעבירו בערך ל 0:30)

דדליפט (תעבירו בערך ל 0:30 גם)

עלה והפצץ.
צלם גם את הפרס נראה את הטכניקה שם.

סתם שאלה - מה אתה מרגיש ש"מעכב" אותך בלי חגורה? איפה אתה קורס? בטן? זוקפים?
כלומר, איך החגורה עוזרת לך להרים יותר? ולמה בלי חגורה זה קשה יותר?
חגורה נותנת לך משטח ללחוץ אליו את הבטן, ולכן אתה יכול להרים איתה יותר. אני מרגיש שאני יכול להפעיל הרבה יותר לחץ דרך הבטן. בלי החגורה אני קורס באיזור שרירי הליבה, לא יודע בדיוק איפה

הרבה יותר לחץ דרך הבטן
אני שוקל להוסיף לאימונים שלי תרגילי בטן. בעדיפות לAB WHEEL, אבל בטן באופן כללי. ממה שאתה מספר זה אמור לעזור לא? כלומר, בטן חזקה תעשה את מה שהיא אמורה לעשות באופן טבעי - לייצב אותך בסקבט....
אגב, ניסיתי היום פעם ראשונה להשתמש בחגורה ואכן הרגשתי את הבטן, אפילו חזק יותר מהרגליים (בסט הראשון לפחות)...כנראה מאוד לא הייתי רגיל ללחץ כזה חזק שהבטן שלי מסוגלת לייצר בתגובה לעומס שמופעל עלייה ופשוט התמקדתי בזה ולא ברגליים. בהחלט תחושה מעניינת, רק רציתי לוודא שאני לא היחיד שמרגיש בטן 😁

סקוואט 115 5,4,2
בנץ' 72.5 2x
פאוור קלין 50 משקל קל 5x3
צ'ין אפס 2x10
בטן

נכשלתי בחזרה החמישית בסט השני, ופתאום הרגשתי כאב חזק בגב התחתון. זה כנראה הזוקפים כי עכשיו אני מרגיש אותם, אבל נראה לי שמתחתי שם משהו כי כאב לי להתכופף. בבנץ' לא יכולתי אפילו להיכנס לקשת, לא נורא
פאוור קלין - אני אתחיל לרוץ עכשיו במשקלים, טכניקה בסדר
סקוואט סט ראשון

ולכל מי שהעז לקרוא לי שמן:
ס1ס.png

זה היה אחרי 3 סטים של ab rollouts, היה לי פאמפ מטורף
לך תאכל המבורגר!
כל יום המבורגר.
למרות שאני כבר 80 קילו שזה לא צחוק, אבל עדיין די שחיף כמו כן חשוב להבהיר שרוב הגניחות בסרטון הן לא שלי

האימון מאתמול
סקוואט 115x5
בנץ' 62.5 5x5
דדליפט 130x5
בייספס 3x15 עם מוט
בטן
הסקוואט היה חמישיה בטכניקה יפה, על השאר אני לא רוצה לדבר
דדליפט עגול למדיי, משהו לא הסתדר לי בטכניקה

סקוואט 110x3x5
בנץ' 62.5 5x5
פאוור קלין משחקים עם 60 קילו לחזרות
צ'ין אפס 10,10,7
בטן

נתתי ריסט קל בסקוואט. לא היה קשה אבל אני לא מרוצה כ''כ מהטכניקה. כשאני מגיע לבור הגב שלי פתאום נהיה כמעט מקביל לרצפה, אני לא מצליח לשמור על הזווית הנייטרלית שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית