בss אתה גם לוחץ 3 פעמים כבד בשבוע.אתה עושה התאוששות בפרס ואז אימון אחרי זה עצימות בפרס? נשמע דיי מוזר.. זה עובד לך?
השילוב של הפרס ביום עצימות עזר לי מאוד, במיוחד אם נכשלתי בעצימות בבנצ׳
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בss אתה גם לוחץ 3 פעמים כבד בשבוע.אתה עושה התאוששות בפרס ואז אימון אחרי זה עצימות בפרס? נשמע דיי מוזר.. זה עובד לך?
בss אתה גם לוחץ 3 פעמים כבד בשבוע.
השילוב של הפרס ביום עצימות עזר לי מאוד, במיוחד אם נכשלתי בעצימות בבנצ׳
אז אתם עושים בנץ' 5x5אני דווקא משלב את הפרס עצימות ביום התאוששות, זה לא מפריע לי לבנץ ואני אשכרה שברתי שיאים כבר 3 שבועות ברצף והשגתי פלטה
ככה בינתיים אני עושה וזה לא כ''כ הלך, בנץ' נפח, פרס 3x3 כבד ובנץ' עצימות 1x3שים את הפרס הכבד ביום התאוששות, ככה שההתאוששות לא יהיה בית זונות.
ותבדוק אם יש עוד בעיות בדדליפט מבחינת כוח, תשקול להעביר גם אותו להתאוששות.
איך אני יודע מה הנפח שמתאים לי? הנפח שאני עושה בינתיים הוא דיי כבד לי.פרס 1x3 או 1x5 כבד.
נפח בנץ תעשה הכי נמוך שאפשר שמאפשר לך להתקדם בעצימות.
אחרי הכל, העצימות זה החלק החשוב.
הנפח כן היה כבד, אבל לא סגרתי את העצימות ( את הנפח סגרתי) אז אני אמור פשוט לחזור על שניהם עוד פעם?נפח בבנצ' קרוב לעצימות כי המספרים בבנץ יותר קטנים מדדליפט או סקוואט אז זה די טבעי מבחינת האחוזים.
בגדול, תשתדל שלא לעבור את ה90% מהיום עצימות האחרון.
אתה יודע אם המשקל מתאים שבשני הסטים האחרונים אתה מתאמץ לסגור את החזרה האחרונה (כמובן מבלי להגיע לכשל בשום סט)
אם הנפח היה לך ממש כבד אז תחזור על המשקל שבוע אחרי גם אם סגרת הכל והצלחת בעצימות את מה שתכננת.
טעות.אז תתקדם בנפח ואם תצליח, העצימות תתקדם גם.
כל עוד הנפח מתקדם אני לא רואה בעיה.טעות.
עדיף לעבוד בנפח הכי נמוך שאפשר שמאפשר אדפציה והתקדמות בעצימות.
יש לך מזל שאתה עורך לי את הסרטוניםריהאנה מוסר שמוניטינים לתת לי
תמסור לריהאנה נשיקה 🤩ריהאנה מוסר שמוניטינים לתת לי