הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הזמנת אבקות מחו"ל כן הרבה יותר משתלמת

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
אני לא מבין למה כולם פה בדעה שלהזמין חלבון מחו"ל פחות משתלם מבארץ,
פשוט אם רוצים להזמין חלבון תתארגנו על עוד חבר ותזמינו,למשל אם אני קונה 4 טיובים של 5 ליברות של צאמפיון (2 לי 2 לחבר) אחרי משלוח מיסים, זה יוצא חיסכון של 130 שקל(מה זה לא כסף?) ואם אתה חייל אז בכלל זה יוצא איזה 200 שקל חיסכון, אני תמיד הייתי מזמין על שם חברה שלי וכמעת לא הייתי משלם מיסים, ואם אתם מוצאים עוד חבר להזמין איתו זה בכלל יוצא יותר זול,
גם קחו בחשבון שאתם מזמינים מחו"ל רוב הסיכויים שתקבלו אבקה יותר טרייה עם תאריך תפוגה הרבה יותר ארוך.

אם אתה גר בצפון ולא קרוב לת"א זה לא כסף כי הנסיעה תעלה לך יותר.
ואם משהו עובד ולא יכול ללכת עד 2 למכס ביומיום צריך להפסיד לפחות שעה - שעתיים עבודה + דלק למקום שהחיסכון שיצא לו בסופו של דבר כמה עשרות שקלים.

• פותח/ת השרשור
למה נסיעה?? אתה יכול לפקסס לפקידה במכס את החשבונית והאישור של משרד הבריאות שהם שולחים לך,
והדואר שולח לך את האבקה בחינם לסניף הקרוב אליך, עשיתי את זה מלא פעמים שלא היה לי כוח לנסוע,
פשוט צריך להמתין עוד איזה יומיים.

משה, ההזמנה האחרונה שלי עשיתי בדיוק כך, ואחרי שבוע החבילה היתה בסניף המקומי (ולא רק זה, אלא שנראה לי שהם איבדו את טופס תשלום המכס בדרך, כך שלא שילמתי מכס!) וגם, הפקידה בדואר המקומי נחמדה יותר, יש מזגן, וכסאות המתנה, ואפשר לאכול גזר בזמן ההמתנה. נראה אותך מתמודד עם טיעון מנצח כזה!

• פותח/ת השרשור
חחחח הבעייה זה לא לשלוח את הפקס הבעייה היא שאחרי שאתה מחכה איזה חודש לחבילה אתה כבר מת ללכת לקחת אותה לא משנה מה...זה מה שקורה אצלי תמיד אני יודע שאני יכול לשלוח את זה הביתה אבל הרצון לקבל את חבילת ההפתעות של BB משתלט עלי, אז אני הולך להוא עם השפם במכס של תל אביב 😃

חחחח הבעייה זה לא לשלוח את הפקס הבעייה היא שאחרי שאתה מחכה איזה חודש לחבילה אתה כבר מת ללכת לקחת אותה לא משנה מה...זה מה שקורה אצלי תמיד אני יודע שאני יכול לשלוח את זה הביתה אבל הרצון לקבל את חבילת ההפתעות של BB משתלט עלי, אז אני הולך להוא עם השפם במכס של תל אביב 😃
חחחחח הוא אחד המוזרים בהיסטוריה

:sarcastic:זה שהם לא משתגעים שם ממאות לקוחות ככה ביום זה נס רפואי. לדעתי המוזרות שלו היא הסתגלות דרוויניסטית.
הסוד להמנע מ"קדחת החבילה מBB" הוא תכנון קדימה, כך שלא מגיעים למצב שיש מחסור במוצר הנדרש באספקה שוטפת.. "רכבת אוירית"!

התור במכס הוא בעמידה וצפוף. לא לעניין ללעוס ככה גזר באוזניים של כולם

פעם אחת בחיים שלי היה תור במכס וזה כי יצאתי טמבל ולא חזיתי את זה מראש היה אחרי חג סוכות כשהמכס היה סגור 10 ימים רצוף, מאז לקחתי את הלקח ואני לא מזמין לפני חגים (לפחות שבועיים - שלושה לאחר החג).

רגע ואם אני מזמין דרך כרטיס אשראי של חבר..והוא לא בצבא* ואני כן.. אני יקבל את ההנחה של החיילים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רגע ואם אני מזמין דרך כרטיס אשראי של חבר..והוא לא בצבא* ואני כן.. אני יקבל את ההנחה של החיילים?

ברור, פשוט תבצע את ההזמנה על השם שלך ותשלם רק על המיסים במכס עם הכרטיס אשראי שלך.

• פותח/ת השרשור
יפה שאף אחד לא ביאס אותו שהוא הזמין צ'מפיון:s49:

אין שום בעייה עם צמפיון...במחינתי הסטייה מינורית, אני גם ככה שם 2 סקופים 😃,
השאלה פה זה לא אם יש שם את הכמות חלבון הרשומה, השאלה מבחינתי היא איזה
הרכב יש לאבקה, גלוטמין, חלבון מרוכז ביחס למבודד, איזה חלבון מבודד ואיזה מרוכז...וכו',
אני חושב שלבדיקה כזו כל חבר פה יצתרך לתרום איזה 1000 שקל :120ag:.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית