הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע הזמנת אבקות מחו"ל כן הרבה יותר משתלמת

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
אני לא מבין למה כולם פה בדעה שלהזמין חלבון מחו"ל פחות משתלם מבארץ,
פשוט אם רוצים להזמין חלבון תתארגנו על עוד חבר ותזמינו,למשל אם אני קונה 4 טיובים של 5 ליברות של צאמפיון (2 לי 2 לחבר) אחרי משלוח מיסים, זה יוצא חיסכון של 130 שקל(מה זה לא כסף?) ואם אתה חייל אז בכלל זה יוצא איזה 200 שקל חיסכון, אני תמיד הייתי מזמין על שם חברה שלי וכמעת לא הייתי משלם מיסים, ואם אתם מוצאים עוד חבר להזמין איתו זה בכלל יוצא יותר זול,
גם קחו בחשבון שאתם מזמינים מחו"ל רוב הסיכויים שתקבלו אבקה יותר טרייה עם תאריך תפוגה הרבה יותר ארוך.

• פותח/ת השרשור
תראה הצמפיון באמת קצת יותר זול, אבל לא בצורה משמעותית, העניין פה זה לא המחיר אלה הטעם, אני לרוב לא שותה את השייק עם חלב אלה עם מים, ואין מה להשוות בטעם, הזמנתי את ה16 טעמים של אופטימום(הייתי עושה ביקורת אבל ראיתי שעשו כבר) כי באמת חשבתי להזמין שק ולא ידעתי מה הכי טוב עם מים, ואחי היו שם כמה דברים סבירים אבל אין מה להשוות לצמפיון בטעם, זה פשוט הבדל שמים וארץ, ועם חלב זה בכלל, הקרם עוגיות יותר טעים משוקולית.

משה, סתם שאלה, הזמנתי בדיוק מBodyBuilding.com מוצר שהוא במצב של Backdoor כמה זמן בערך יקח לו להגיע לארץ?
הזמנתי ביום שישי ועוד לא קיבלתי חיוב בכרטיס האשראי

אתה יכול לעקוב אחרי ההזמנה שלך באתר שלהם עם המספר הזמנה לראות אם הם שלחו אותו או שהוא עדיין ב BACKDOOR אם הוא עדיין ב BACKDOOR ז"א שהם עדיין לא שלחו בכלל את החבילה, בד"כ זה לוקח 7-14 ימים תלוי במוצר החסר (עד שהם מקבלים ועוד 14-21 יום עד שהם שולחים)

תודה רבה משה, באמת מעשייך ותרומתך הם חסד אמיתי

עריכה:

ברגע שהזמנתי את המוצר, יש חיוב מיידי בכרטיס האשראי כי אני לא בטוח אם הזמנתי או לא דיי הסתבכתי עם זה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית