הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בכף יד / אמה אחרי בנצ׳

itamar8910

משתמש מתחיל
116
6
נק' מוניטין:
19
116
6
היום עשיתי בנצ׳ ופתאום בסט שלישי התחילה לכאוב לי הכף יד האמה ביד ימין וממש טיפה הכתף אבל אני פשוט לא מצליח להגיד איפה הכאב אבל לא איפה שכאב לי כשנפצעתי. לפני איזה חודשיים הייתה לי דלקת במסובב כתף ביד ימין כנראה מטכניקה לא טובה ולפני איזה 3 שבועות חזרתי לעשות בנצ׳ ומאז הקפדתי על טכניקה ובדיוק אימון קודם הגעתי למשקל שהייתי עושה לפני הפציעה. בשבוע האחרון התחילו לי טיפה קליקים בכף יד ובכתף ימין אבל לא חשבתי שזה משהו רציני. עכשיו שמתי לב שאת כף יד שמאל אני טיפה מסובב אחורה (עקומה אחורה) אבל הכאבים התחילו דווקא ביד ימין. אם זה רלוונטי יד ימין שלי יותר קטנה מיד שמאל אבל אין הבדל במשקלי עבודה.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
מה לעשות עכשיו עם המפרק כף היד כדי לא לפתח דלקת או להפצע יותר?
מתי לחזור לעשות בנצ?
איך למנוע פציעה כזאת בעתיד?
לעשות פרוטוקול פציעות?

נערך לאחרונה:
לשים רצועות לפרקים.
ללמוד ללחוץ נכון בלי לעקם את כפות היידים והפרקים.
פרוטוקול פציעות לא יעזור כי ככל הנראה זה נשמע כמו דלקת, אבל לך תדע, אני לא רופא.

• פותח/ת השרשור
התרופה הטובה ביותר היא ללמוד ללחוץ כמו שצריך

לשים רצועות לפרקים.
ללמוד ללחוץ נכון בלי לעקם את כפות היידים והפרקים.
פרוטוקול פציעות לא יעזור כי ככל הנראה זה נשמע כמו דלקת, אבל לך תדע, אני לא רופא.

אוקיי אני אלמד טכניקה.
להפסיק עכשיו לעשות בנצ׳ ותרגילים אחרים שכואב לי לעשות או פשוט להתעלם מהכאב ולעבוד על טכניקה?

איך לטפל בפציעה כדי שתעבור מהר יותר? לשים קרח? לקחת כדורים נגד דלקות?

אני עוד שבוע טס לחו״ל וכשאני חוזר אני מתחיל SS זה יהיה בסדר לעבוד על הטכניקה פשוט בSS (כי עושים ריסט אז בהתחלה זה משקלים קלים ) או לקחת עוד זמן לעבוד על הטכניקה?

אה ויש לי סרטון של הסט חימום מאותו יום אם זה עוזר אני יכול להעלות אותו לפה.

ותודה רבה על העזרה!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית