הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הרגשה מוזרה בגב אחרי סקוואט

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
היום אחרי הסקוואט הרגשתי משהו מוזר ומציק בגב
חייב לציין שזה משקל קל

סירטון של הסקוואט המדובר
תודה לעזורים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יכול להיות שהזוקפים שלך חלשים והם פשוט נתפסו או הרגשת את העומס עליהם , זה קורה . אין לך באטווינק ממה שאני רואה וגם בבור בגב שלך מוקשת ונראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהזוקפים שלך חלשים והם פשוט נתפסו או הרגשת את העומס עליהם , זה קורה . אין לך באטווינק ממה שאני רואה וגם בבור בגב שלך מוקשת ונראה בסדר.
אני לא חושב שהזוקפים שלי חלשים ואין פה עומס כזה גדול כי זה משקל קל.
ASF זה כמו הרגשה מציקה לא יודע להסביר

הכוונה סוג של כאב כזה בגב התחתון?
אם כן יש לי את זה אחרי כל סקוואט, זה פשוט עומס.

זה לא קשור למשקל בסקוואט עצמו, יכול להיות שהטווח תנועה הזה חדש לך והזוקפים שלך פשוט חלשים יחסית לרגליים (בגלל זה אתה מרגיש שקל לך ברגליים ו"כביכול" המשקל קל אבל עדיין הזוקפים שלך לא רגילים להתמודד עם התנועה והמשקל) בכל מקרה גם לי יש "כאבים" דומים מאז שהפסקתי לעשות סקוואט עם חגורה... זה בגלל שחגורת הגו והבטן שלי היו חלשים ועכשיו יש פער בין המשקל שעל המוט לבין המשקל שחגורת הגו שלי יכולה להתמודד איתו בלי ה"כאבים" האלו. אבל לאט לאט זה יישתפר

לכל מי שמתקדם בסקוואט דדליפט יש כאבים מוזרים פה ושם שפשוט מתרגלים עלייהם וגם אם התכניקה הכי טובה הכאבים יפיעו
אבל זה לא נוראה פשוט מתרגלים ונעלם

אין לך כלוב ולא נראה לי שאם אתה הולך ליהיות בכשל בעל המכון ישמח שמוט עם 100 קילו נופל מגובה מטר לריצפה שלו
ואם הוא מגיע לכשל אז הספוטר ירים את זה עם היידים ויחזיר לראק? הפתרון היחידי אצלנו זה לשים 2 ספסלים עם עושים RM3 או RM1 אבל גם זה נדיר כי משתמשים בהם לרוב

• פותח/ת השרשור
אין לך כלוב ולא נראה לי שאם אתה הולך ליהיות בכשל בעל המכון ישמח שמוט עם 100 קילו נופל מגובה מטר לריצפה שלו

בעל המכון יכול לבוא למצוץ לי, אין כלוב נורמלי, אני ראק נורמלי אם הוא לא רוצה שאני אפיל הוא יכול (במקרה שלנו זה היא) לשים כלוב כמו שביקשנו הרבה פעמים ולא שמו עלינו.
אני עם ספוטר רק כשיש ספוטר באמת חזק במכון שיכול להרים אותי, מה אני אבקש מזקנים שירימו אותי עם 100 קילו ?

ואם הוא מגיע לכשל אז הספוטר ירים את זה עם היידים ויחזיר לראק? הפתרון היחידי אצלנו זה לשים 2 ספסלים עם עושים RM3 או RM1 אבל גם זה נדיר כי משתמשים בהם לרוב

את האמת שפעם אחד החברים שלי נכשל עם 95 קילו ואני פשוט תפסתי את זה באוויר ואז הורדתי לסוג של עמידת סוף של דדליפט והחזרתי לראק בלי בעיה, אבל אני מניח שזה סתם היה מזל 😃
גם אצלי זה ככה אני פשוט שם ספוגים מאחורה על הרצפה ויודע אם במקרה ואני אכשל פשוט יזרוק את זה, בעל המכון כן יבוא אליי אבל לא אכפת לי כל כך....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית