הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג AB כי מי אמר שבגיל צעיר אי אפשר להתפתח?

Eliran58

משתמש מתחיל
131
5
נק' מוניטין:
5
131
5
משקל: 44
גובה: 1.55
מתאמן: 3 חודשים בכללי, חודשיים רציני מאוד ועכשיו אחריי שעשיתי תוכנית של 2 תרגילים לכל חלק בגוף עברתי ל-AB

A:

סקוואט טכניקה 3X5 (כרגע עובד על טכניקה נכונה)
לג פרס 2X8 (שיא 45 קילו)
לחיצת חזה 3X5 (שיא 27.5 קילו)
צין אפס 3X8 (אני עושה הכנה לצין אפס אני מלמעלה יורד הכי לאט שאני יכול)
הרחקה לצדדים משקולות יד 2X8
כפיפות מרפקים עם משקולות יד 2X16 (שיא 7 קילו כל יד)
פשיטת מרפקים עם עם כבל 2X8 (שיא 20 קילו)

B:

סקוואט טכניקה 3X5 (כרגע עובד על טכניקה)
פרס 3X5 (שיא 16 קילו)
דדליפט טכניקה 3X5 (כרגע עובד על טכניקה)
מקבילים 3X8 (עובד עם מתקן שמוריד ממשקל הגוף-מוריד כ-18 קילו מתוך ה-44)
מסור 2X8 (שיא 12.5 קילו ביד)

מטרות עד תחילת החודש הקרוב (1/7/2013):

סקוואט-25 קילו
לג פרס-50 קילו
לחיצת חזה-35 קילו
פרס-20 קילו
מסור-15 קילו ביד

בהצלחה רבה שיהיה לך , פוטנציאל ל 3 פלטות בסקוואט בגיל 15 , להתחיל בגיל כזה הלוואי עליי

• פותח/ת השרשור
בהצלחה רבה שיהיה לך , פוטנציאל ל 3 פלטות בסקוואט בגיל 15 , להתחיל בגיל כזה הלוואי עליי
תודה לכולם! במיוחד לך יתותח רק בזכותך אני מתקדם בחדר כושר, מחכה כבר שתחזור מהבסיס בפעם הבאה, מקווה להפתיע אותך עם המשקלים שאני יגיע אליהם אימון הבא שאני יראה אותך.
בנתיים תעקוב אחריי ההתקדמות שלי פה אני אחריי כל אימון יפרסם את התוצאות שעשיתי באימון

• פותח/ת השרשור
מבטיח לעקוב , האמת שבקרוב אני גם פותח לוג , (טקסס)
ממש רוצה לראות את ההתקדמות שלך, מחכה שכבר תתחיל את המסה של שנה אתה תיהיה חיה אחריי זה מילה
דניאל אם אתה יכול תתחבר לפייסבוק יש לי כמה שאלות....

- - - עידכון הודעה - - -

עדכון אימון מספר 3 השבוע-אימון A:

סקוואט היי בר עבדתי על הטכניקה בלי משקל
גוד מורנינג לשפר את הגמישות בשריר ההמסטרינג בשביל שיהיה לי יותר קל בתרגול של הסקוואט
לג פרס 62 קילו 3X8 (הייתי יכול יותר אבל בגלל שזה מכונה ואני עוד לא ממש גבוהה לא היה לי מספיק תווך תנועה ברגליים בשביל לשים עוד)
בנצ' 20 קילו חימום 10 חזרות, אחריי זה 25 קילו 6 חזרות ועוד 2 סטים 27.5 קילו
הכנה לצ'ין אפס עשיתי 3X2
חתירה בעמידה 3X12 עם 15 קילו
הרחקה לצדדים עם משקולות 2X10 עם 4 קילו כל יד
כפיפות מרפקים עם משקולות 2X16 עם 5 קילו כל יד
פשיטת מרפקים עם כבל 2X8 עם 20 קילו

*שיא חדש בלג פרס!!! בסה"כ היה היום אימון טוב

ממש רוצה לראות את ההתקדמות שלך, מחכה שכבר תתחיל את המסה של שנה אתה תיהיה חיה אחריי זה מילה
דניאל אם אתה יכול תתחבר לפייסבוק יש לי כמה שאלות....

- - - עידכון הודעה - - -

עדכון אימון מספר 3 השבוע-אימון A:

סקוואט היי בר עבדתי על הטכניקה בלי משקל
גוד מורנינג לשפר את הגמישות בשריר ההמסטרינג בשביל שיהיה לי יותר קל בתרגול של הסקוואט
לג פרס 62 קילו 3X8 (הייתי יכול יותר אבל בגלל שזה מכונה ואני עוד לא ממש גבוהה לא היה לי מספיק תווך תנועה ברגליים בשביל לשים עוד)
בנצ' 20 קילו חימום 10 חזרות, אחריי זה 25 קילו 6 חזרות ועוד 2 סטים 27.5 קילו
הכנה לצ'ין אפס עשיתי 3X2
חתירה בעמידה 3X12 עם 15 קילו
הרחקה לצדדים עם משקולות 2X10 עם 4 קילו כל יד
כפיפות מרפקים עם משקולות 2X16 עם 5 קילו כל יד
פשיטת מרפקים עם כבל 2X8 עם 20 קילו

*שיא חדש בלג פרס!!! בסה"כ היה היום אימון טוב
תעלה סרטונים שנוכל לתקן אותך מפה

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטונים שנוכל לתקן אותך מפה

באימון הבא שלי ביום שני אני יצלם סירטונים
יש תרגילים ספציפיים שאתה רוצה לראות שאני מבצע באימון B או שלצלם הכל? מעכשיו כל אימון אני נותן מקסימום משקל שאני יצא עם לשון בחוץ בסוף כל סט

באימון הבא שלי ביום שני אני יצלם סירטונים
יש תרגילים ספציפיים שאתה רוצה לראות שאני מבצע באימון B או שלצלם הכל? מעכשיו כל אימון אני נותן מקסימום משקל שאני יצא עם לשון בחוץ בסוף כל סט

בעיקרון כדאי את הסקוואט הדדליפט לחיצת חזה ופרס. כל השאר פחות חשוב. תיעזר בחבר שלך שיצלם אותך מהצד(או אם יש דרך לצלם עם הפלאפון בצורה טובה)

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כדאי את הסקוואט הדדליפט לחיצת חזה ופרס. כל השאר פחות חשוב. תיעזר בחבר שלך שיצלם אותך מהצד(או אם יש דרך לצלם עם הפלאפון בצורה טובה)
בגלל שדניאל כרגע בבסיס אז אני עושה תרגיל עזר לדדליפט עד שהוא יבוא ללמד אותי את הטכניקה ובנתיים אני רואה סירטונים בנושא שיעזרו לי.

• פותח/ת השרשור
אימון B-תאריך 24/6/2013

טוב רשמית היה לי חרא אימון, המאמן החליט לשגע אותי ואמר לי לא לעשות תרגילים מורכבים שיגע אותי איזה כמה פעמים עד שהתייאשתי....אי אפשר להתאמן ככה שכל שנייה הוא מעיר לי לא בגלל הטכניקה, הוא מעיר כי הוא לא רוצה שבגיל 13 אני יעשה תרגילים מורכבים....הוא גם אומר שרק אנשים שמתאמנים כמה שנים מתחילים עם דדליפט, סקוואט וכל שאר תרגילי הבסיס בקיצור.......דניאל תחזור כבר מהבסיס!!!!!!!
הנקודה היחידה החיובית שיצאה פה זה שהראתי לו את התגובות החיוביות שלכם לגבי התוכנית שהוא אמר לי שבאימון הבא הוא יצלם אותי מבצע את תרגילי הבסיס ובמידה ותגידו שהטכניקה נכונה הוא יתן לי להתאמן בלי לחפור לי 😃

אל תכנס עם המאמנים לשיחה, שים אוזניות ותתעלם.
וכמו שאמרו תצלם את הטכניקה, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אל תכנס עם המאמנים לשיחה, שים אוזניות ותתעלם.
וכמו שאמרו תצלם את הטכניקה, בהצלחה.
לא נכנס איתם לשיחה. אני פשוט עושה תרגיל ואז הוא אומר לי לא לעשות אותו ושזה ידפוק לי את הגדילה ובגיל שלי לא לעשות תרגילים מורכבים facepalm

תגיד לו כן כן בסדר, ותמשיך לעשות בסוף הוא יתייאש ויעזוב אותך

זה לא ממש מדוייק.
מתאמן שיתחיל בגיל 12 לדוגמה בגיל 15 יהיה עם משקלים נמוכים מאחד שהתחיל בסוף 13-תחילת 14 כי הוא הפסיק להתקדם מאימון לאימון מוקדם כי הטסט שלו נמוך, וככה גם את היכולות להתקדמות שבועית, דו שבועית, חודשית וכו' וההתקדמות החודשית שלו תהיה במשקלים של אמצע TM של מי שהתחיל בגיל 14 בדיוק.
גיל 13 זה כבר יותר טוב, הטסט מתחיל לעלות ורצוי לשלב הרבה שומן רווי כדי לתת בוסט, אבל בכל מקרה בגיל 14-16 הוא יסחוט יותר מכל שלב באימונים שלו (מתחיל בינוני מתקדם וכו').
אגב, חבר שלי שהתחיל בגיל 15 להתאמן עוד בגיל 15 הגיע ל-3 פלטות דדליפט ו-115 סקוואט עוד לפני שעבר ל-TM, ועוד מעט יגיע גם ל-3 פלטות בסקוואט, זה לא ממש ביג דיל 3 פלטות בגיל 15 (ואני אגיע לזה עוד לפני גיל 15 ככול הנראה).

לוג מעניין אעקוב 😃

זה לא ממש מדוייק.
מתאמן שיתחיל בגיל 12 לדוגמה בגיל 15 יהיה עם משקלים נמוכים מאחד שהתחיל בסוף 13-תחילת 14 כי הוא הפסיק להתקדם מאימון לאימון מוקדם כי הטסט שלו נמוך, וככה גם את היכולות להתקדמות שבועית, דו שבועית, חודשית וכו' וההתקדמות החודשית שלו תהיה במשקלים של אמצע TM של מי שהתחיל בגיל 14 בדיוק.
גיל 13 זה כבר יותר טוב, הטסט מתחיל לעלות ורצוי לשלב הרבה שומן רווי כדי לתת בוסט, אבל בכל מקרה בגיל 14-16 הוא יסחוט יותר מכל שלב באימונים שלו (מתחיל בינוני מתקדם וכו').
אגב, חבר שלי שהתחיל בגיל 15 להתאמן עוד בגיל 15 הגיע ל-3 פלטות דדליפט ו-115 סקוואט עוד לפני שעבר ל-TM, ועוד מעט יגיע גם ל-3 פלטות בסקוואט, זה לא ממש ביג דיל 3 פלטות בגיל 15 (ואני אגיע לזה עוד לפני גיל 15 ככול הנראה).

לוג מעניין אעקוב 😃

שאלה היפוטתית.
בן אדם התחיל להתאמן בגיל 13 עשה SS ומיצה אותו המשיך לTM או למדקאו ועכשיו הוא בן 14 או 15 ויש לו הרבה יותר טסט מאשר שהוא היה בן 13 הוא יוכל שוב לעשות SS ? אותה שאלה גם לאנשים שהתחילו להשתמש בטסט ממקור חיצוני

שאלה היפוטתית.
בן אדם התחיל להתאמן בגיל 13 עשה SS ומיצה אותו המשיך לTM או למדקאו ועכשיו הוא בן 14 או 15 ויש לו הרבה יותר טסט מאשר שהוא היה בן 13 הוא יוכל שוב לעשות SS ? אותה שאלה גם לאנשים שהתחילו להשתמש בטסט ממקור חיצוני
לפי מה שנאמר לי לא.
אתה ממצה את שלב האימונים שלך ולא משנה כמה הטסט יגדל זה נגמר בשבילך.
זה לפחות מה שנאמר לי.

• פותח/ת השרשור
אימון A-תאריך 27/6/2013 (באיחור קל...)

לג פרס 2X8 עם 45 קילו, לא הפצצתי הפעם
לחיצת חזה 3X5 עם 27.5 קילו
פרס 3X10 עם 17.5 קילו
הרחקה לצדדים משקולות יד 2X12 עם 3 קילו
כפיפות מרפקים עם משקולות יד 2X16 עם 6 קילו כל יד
פשיטת מרפקים עם
עם כבל 2X8 עם 20 קילו

אני אנסה בקרוב להעלות סירטון שצילמתי טכניקה של פרס עם 15 קילו (לא 17.5 בכוונה בשביל שלא יהיה לי פשלה בטכניקה בגלל משקל)

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B-תאריך 29/6/2013

סקוואט איי בר טכניקה 3X10 בלי משקל
פרס 3X5 עם 17.5 קילו
חתירה בעמידה 3X10 עם 17.5 קילו
פריסת גו על כיסא רומי 3X12 עם 10 קילו בכל יד (תרגיל עזר לדדליפט)
מקבילים 3X8 (עובד עם מתקן שמוריד ממשקל הגוף-מוריד כ-18 קילו מתוך ה-44)
מסור 3X10 עם 10 קילו כל יד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית