הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאבים בכף רגל ימין

Amit Frenkel

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן,
אני סובל כבר כמעט חודש מכאבים חדים בINVERSION (כפיפה כלפי פנים) בכף רגל ימין. עד עכשיו לא הרגשתי את זה ביומיום ובפעילות רגילה והכאבים כל הזמן הופחתו וחזרו. עכשיו זה החמיר יותר ואני מרגיש את זה גם מדי פעם כשאני דורך על כף הרגל...
מה לעשות??

עוד דבר קטן - אני אחרי 2 פריקות של כתף שמאל כאשר השניה קרתה לפני כמעט חודשיים.. אני בעיקרון מתאמן רגיל אך אחרי כל אימון גב/כתפיים כל קבוצת הטרפזים הימניים שלי מכווצת והשמאלית רפויה ממש.. האם צריך לדאוג בקשר לזה?? (רק לציין שכתוצאה מהפריקה הייתה לי פגיעה עצבית קלה באקסילרי העצב שאחראי על הכתף)

אשמח לעזרתכם, תודה רבה מראש!

אהלן,
אני סובל כבר כמעט חודש מכאבים חדים בINVERSION (כפיפה כלפי פנים) בכף רגל ימין. עד עכשיו לא הרגשתי את זה ביומיום ובפעילות רגילה והכאבים כל הזמן הופחתו וחזרו. עכשיו זה החמיר יותר ואני מרגיש את זה גם מדי פעם כשאני דורך על כף הרגל...
מה לעשות??

עוד דבר קטן - אני אחרי 2 פריקות של כתף שמאל כאשר השניה קרתה לפני כמעט חודשיים.. אני בעיקרון מתאמן רגיל אך אחרי כל אימון גב/כתפיים כל קבוצת הטרפזים הימניים שלי מכווצת והשמאלית רפויה ממש.. האם צריך לדאוג בקשר לזה?? (רק לציין שכתוצאה מהפריקה הייתה לי פגיעה עצבית קלה באקסילרי העצב שאחראי על הכתף)

אשמח לעזרתכם, תודה רבה מראש!

איפה בדיוק הכאב בכף הרגל? ומה קרה לפני חודש שהכאב החל?

בקשר לכתף - מה זה בדיוק "פגיעה עיצבית קלה"?

• פותח/ת השרשור
הכאב בדיוק באזור מפרק הקרסול, לפני חודש חזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה שהייתי בחו"ל וכנראה הכאבים התחילו מהחזרה לעומס..
בקשר לכתף - העצב עבר סוג של זעזוע שגרם לאיבוד תחושה ואטרופיה בדלתואיד שחזרו לאחר כמה חודשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית